- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
daniiel09 #8175 üzenetére
En hasznalom. Probalgattam a lite verziot, de amig nem kepes HD minosegben kepet feltolteni, addig nem erdekel. Egyebkent meg az akkumulatornal a hatterfolyamatokat tudod korlatozni. Erdemes kontrolalni es erdemes probalgatni, hogy automata kezelesrol manualisra teszi az ember az aljalmazasinditasokat.
-
válasz
daniiel09 #7006 üzenetére
Hi,
Én használok navigációt is a 20 Pro-val, természetesen autóban; napi szinten 1-2 órát eltöltök ilyen körülmények között.
Én azt találtam ki, hogy veszek egy vezeték nélküli töltős autós tartót. Így néhány navigációval együtt, böngészéssel, olvasással, elég sok telefonálással állok úgy, hogy múlt hét vasárnap este levettem a töltőről otthon 100 %-kal, és most (péntek este) van 63%-on.Ez elég jó üzemidő lesz neked?
-
Pjotr
senior tag
válasz
daniiel09 #6876 üzenetére
Nekem az első telefon volt ilyen. Oldalra fordítva kékes-zoldes lett és erősen ilyen színű volt szemből is a két széle. Aztán a mostani sokkal jobb, alig látszik ez, de pl az alja pont szemből kicsit rózsaszín. A BOE-nak még van mit csiszolni ezen, gondolom nem véletlenül volt az első széria LG paneles, de azzal meg jól befürödtek és muszáj lett a BOE-t használni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest