- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibtype
csendes tag
válasz
Zsolty20 #11826 üzenetére
Ha ennyire ott akarod hagyni a munkahelyed, akkor inkább mondj fel. Sok kellemetlenséget megspórolsz magadnak. Amit te szeretnél, az a biztonsági rendszer kijátszása. A beléptető kártyák engedély nélküli klónolása, módosítása erősen illegális dolog. Legalábbis azoknál a cégeknél, ahol én megfordultam az volt. Még az is megütheti a bokáját, aki ötletet ad a megvalósítására. But...you know.
-
vasi89
őstag
válasz
Zsolty20 #8647 üzenetére
Mondjuk mindenhol azt kommunikálják hogy a biztonsági firssitesek jönnek és az Emui 9.1 is fokozatosan kerül ki, amibe semmi beleszolasa a Huaweinek. Ez a része tényleg kissé túl van már aggódva. Az Android Q lesz a legfobb kérdés hogy az lesz e valaha. Egyébként szerintem olyan a világon nincs hogy visszamenőleg hozzanak valamire törvényt így nem tilthatjak a meglevő telefonok támogatását. Még Trump sem. Gondolok itt a biztonsági firssitesekre illetve az youtube sem fog eltunni csak úgy a telefonról.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Zsolty20 #8516 üzenetére
Pontosan emiatt aggódom és szerintem visszakozom a Mate20Pro megvételétől, mert ok, hogy ezt írják, nyilatkozzák most, hogy mindenkit lenyugtassanak és ne kezdje már el most eladni a telefonját és ne kelljen már holnap csődöt mondaniuk, de mi erre a garancia, hogy tényleg rendesen, ütemezetten, időben érkeznek a teljes értékű frissítések, az új android verzió, stb?!?
-
Skynet258
veterán
válasz
Zsolty20 #8516 üzenetére
Hát persze nem szentírás, de általában az ilyen szankciók csak a bejelentést követő termékekre vonatkoznak, lévén nem a felhasználókat/vásárlókat akarják szívatni, hanem az adott céget akit a szankciókkal sújtanak.
Ha bejön akkor a Huawei-nek eléggé reszeltek USA és EU szinten, mert a Google, a Qualcomm, a Broadcom és társai nélkül lehetetlenné válik, hogy épkézláb értékesítést végezzenek ezekben a régiókban. És igen, Kína nagy piac, de azért ott a világ többi része is.
Amúgy a Huawei láthatóan elkezdett szárnyalni és már a Samsung eladásait kóstolgatták, az Apple-t már le is hagyták. Számomra egyértelmű, hogy ez kezdte el csípni Trump szemét aki lévén üzletember nem retten meg a mocskos húzásoktól. Az, hogy az USA elnöke lett csak növelte a játszóterét.
Én amúgy a mai napig nem láttam bizonyítékot arra, hogy a Huawei jobban gyűjtene adatokat mint mondjuk a Google vagy bármelyik másik nagy tech cég.
És akkor az 5G kiépítése is marha nagy biznisz, kezdődött az egész ugye ezzel... -
tarbela777
tag
válasz
Zsolty20 #7616 üzenetére
Helló, a Vodafone-nál tettek fel rá gyári (teljes előlapot védő) üvegfóliát és szilikon tokot. 9.000 volt a kettő. A fólia nem zavaró, az ujjlenyomat olvasó is rendesen működik. A szilikon tok nem nyomja fel, úgyhogy tökéletes combo. Nokia 7 plus-ról váltottam erre, előtte volt HTC U11, de egyikre sem tudtam normális teljes felületet védő üvegfóliát venni, a szilikon tok mindig felnyomta, úgyhogy leszedtem róluk. Ezt csak azért vettem meg, mert a Vodás srác haver és nem sóz rám szart. Három hete van meg, de azóta sincs gondom vele.
-
Skynet258
veterán
válasz
Zsolty20 #7550 üzenetére
Megmondom őszintén, nekem most Mate 20 Pro van, és gondolkoztam (vagy még nyomokban mindig) az S10+-ra váltáson. Okom nincs rá, techbuzi vagyok és nagyon megfogott az S10 kinézete, tetszik a kis kör kivágás.
Viszont a kijelzőn (és a jobb videófelvételen) kívül amiben visszalépés lenne nekem az S10:
- gyengébb éjszakai képek
- az akksi hamarabb merül pedig papíron 100mAh a diffi
- ujjlenyomatolvasó sokaknál bekapcsol zsebben, táskában ---> merül
- a gyorstöltést vicc gyorsnak hívni a Mate 20 Pro után
- ha csak arcfelismerésre van állítva, egy képpel átverhető
- nincs értesítő LED csak AODÉs ez perpillanat nekem túl sok negatívum ahhoz, hogy váltsak, pedig Telenornál dolgozom, 0 lenne a csere, nyomkodtam szombaton melóban.
Nagyon szép, a technokrata lelkemet nagyon simogatja, de a fenti tételek számomra visszalépésnek minősülnének. Ha viszont még csak most vágsz bele valamelyikbe, akkor jó kérdés... azt kell eldöntened a fentiek mennyire fontosak. Ha nem, akkor az S10, ha igen akkor a Mate 20 Pro nagyon jó kis készülék. -
Szpisti
addikt
válasz
Zsolty20 #7547 üzenetére
Ha szeretted a 10 Pro-t, ezt is szeretni fogod, márcsak a Huawei sajátos dolgai miatt, valószínűleg hozzászoktál az EMUI-hoz is... Én Mate 9-ről jöttem, nekem egyértelmű volt a választás, csak a hajlított kijelző volt a szokatlan, de mára már azt is megszoktam... (Bár még mindig feleslegesnek gondolom...)
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Zsolty20 #7547 üzenetére
Ha csak a magam peldajaval elek, a kovetkezot javaslom. En nagy dilemma elott voltam, mert az S10re vartam, samsungos is voltam. Vegigvettem pontrol pontra, nekem milyen szempontok a fontosak. Vegul a sima Mate 20 lett a befuto. Jo dontes volt, hogy nem a samu, mert hiaba neki a nagy akksi, sajnos tovabbra is harmatgyenge szegeny. Nekem a hosszu uzemido, a kamera volt fontos. Szerintem nyomkodd meg eloben, olvass roluk, aztan eldontod. Mindegyik jo telefon, de most is a Mate lenne, amit valasztanek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Búvárkodás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- OLED monitor topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest