Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Felesleges ebbe a demagog adok-kapokba belemenni.
Siman tud a sima s9 is 4-5 ora SOT-ot, mig a plus meg 6-7 orat.
Ami a legdurvabb, az a Mi8. Vejemnek az van, kepes 8-9-et is a joval kisebb akkuval.
Tudom a youtube-on ott vannak a tesztek, de en inkabb hiszek a sajat szememnek, sajat tapasztalatomnak hiszek.
Nem kivanok trollkodni, mert a mate 8 -at nagyon imadtam, kb. 1 evig megvolt, (ami nalam nagy szo) nagyon nagyon drukkolok a huaweinek, hogy ismet nyerje el a bizalmamat. -
HUTCHDB
nagyúr
Sajnos nehez mar a mai android vilagban ujdonsagot hozni.
En itt a forumban korabban is leirtam, hogy egy koppintas halmaz a telefon, akkor azonnal lehurrograk.
Szinten leirtam, hogy a MM-ban kirakott darab akad, darabos, jott az, hogy a demo program, stb.
Vegul ki akartam megis probalni, es vettem is egyet, de ugyanaz lett nalam, mint a mate 10 pro-nal, hogy minden erzetem igazolva lett, es fel napig nem tudtam hasznalni a telefont.
Masnap el is adtam.
Vehettem ismet s9 plus-t.
Ez a sajat velemenyem, bar volt itt mar korabban egy srac, aki samsungra valtott, es leirta a kb. a hasonlo velemenyet. -
Skynet258
veterán
-
doooo
veterán
Nem ugyanazt szállítja mindenhova... Ez egyáltalán nem kifogás. Ha a világ második legnagyobb gyártójának mondja magát a Huawei, akkor 2 hét alatt igazán tehettek volna valamit az ügyben, legalább mondhatták volna, hogy "Igen, nem tudjuk az okát, de van hiba néhány készülék képernyőjével, megértésüket és türelmüket kérjük, amíg ki nem derítjük a hibák pontos okát, és azt, hogy pontosan hány készüléket érint a dolog.", de inkább csak lapítanak, Kínában biztosan ez a szokás...
-
doooo
veterán
Hol van itt a javítás? Vagy legalább annak az ígérete? Vagy legalább a hibák hivatalos tudomásul vétele.. Egyébként is, ez nem annyira homogén elszíneződés, sok helyen a ragasztásról, annak a hőingadozásra való rossz reakciójáról beszélnek, ami nyilván nem sw hiba, tehát egy sw frissítés nem tudja megoldani.
-
etnies
senior tag
Ezen én is gondolkoztam: a sok YT teszter nem jelezte a zöldülést, pedig rengeteget kiosztottak.
Vagy elhallgatták, vagy nem ugyanolyan technológiával készültek azok a telefonok.
Ezen a fórumon is sokan jelezték a zöldülést, tudunk indítani egy szavazást valahogy megtudni az arányokat?Ma dolgozom este tízig, nem tudom összedobni.
Enyém UK, 2. kör, 5 napos LG, nem zöldül egyelőre.
-
Kavinton75
senior tag
Az ujjlenyomatolvasó nem annyira érdekel, mert a Face unlock hibátlan és gyors.
Láttam már itthon lekerekített fóliát és nekem is az jön.Az ismerősöm S8-án is az van már több, mint 6 hónapja és tökéletes.
-
-
xedamen
senior tag
Egy 150 ezres telefonnál azt mondom, hogy rendben, de 330-ért kapsz ezek szerint egy szoftveresen nem stabil készüléket... Legnagyobb Mate 20 Pro rajongó voltam EVÖR, amíg ki nem próbáltam. Azt mondtátok, hogy ne demóból induljak ki, erre most olvasom itt ezeket. Hááááát...
-
-
DrJaka
aktív tag
Nem kerestem, ő talált meg engem.
Összehasonlítottam a mate10 prommal, a különbség szemmel látható, kézzel fogható.
Egész egyszerűen érdekel hogy csak én fogtam ki egy olyan darabot aminél be volt rúgva a kis kínai amikor összerakta, vagy az összes ilyen. (Ami szerintem nagyságrenddel gázabb mintha csak az enyém a sz@r)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Last Epoch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest