- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
apezka #28700 üzenetére
Szívesen! Mondjuk erre pont nem gondoltam, igaz nem vagyok informatikus
Más: Arra létezhet megoldás szerintetek, hogy Huawei böngésző könyvjelzőit átköltöztessem chrome-ba. Balga módon oda mentettem vagy 100 könyvjelzőt és nem látom, hogy lenne export vagy szinkronizációs lehetőség benne.
-
sompetike
aktív tag
válasz
apezka #28592 üzenetére
[google pay] így kell feltenni huawei telefonra...
-
Csaszi87
tag
válasz
apezka #13107 üzenetére
Pont ilyesmire gondoltam én is, hogy jó lenne nyáron fürödni is kivinni
Egyébként csap alatt leteszteltem és úgy van ahogy mondod. Mondjuk a vízsugár miatt is lehetett, de néha össze vissza kapcsolgatott, mintha össze-vissza nyomkodtam volna.
Egyébként meg se kottyant neki, megtöröltem és semmi baja...A frissítéssel legyetek nyugalommal, majd jön az. Én is volt, hogy vártam P9-re a frissítést hol ott teljesen jól működött minden téren a telefon, majd jött a frissítés és romlott az üzemidő, kidobált néha appokból, fényképezésnél késett a vakuzás meg egyéb nyalánkságok. Várhattam a következőt mérgemben.
De most jó a telefon (nekem 137 van), remélem ennél nem lesz rosszabb mert most nincs rá panaszom. -
wrrs
tag
Oké, szóval beleöltem még pár órát, hogy valami konkrét infót kapjak.
Szóval a helyzet "siralmas".
A Zhiyun androidos alkalmazása erősen frissítésre szorul. Almákkal nincs baja, de a robotnál iszonyat bugos. Több helyen írják, hogy eladás lett a dologból, mert pl. timelapse-nél még képes kifagyni is, stb.Be is futott a Smooth 4-is, aminek az alkalmazása UGYANAZ!!!
A gyártó meg hozzá sem nyúl a szoftverhez. Tök gáz, pedig az egyetlen pont, ami ha javulna, akkor kirabolnák a raktárakat a vevők.Így egyelőre tényleg marad az Osmo Mobile 2-re várás, mert az bizony még nincs itthon.
Ezzel együtt azonban az is tény, hogy ez majd 20ezer forintos felár a kütyüért. Szomorú dolog...
-
wrrs
tag
Szia!
Ohhh, de örülök, hogy valaki pont ebben a cipőben jár!
Én nem vagyok videós, egyszerűen csak méltó módon szeretném használni a Mate 10 Pro videós tulajdonságait. Én nem látom rossznak, sőt.Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, jön a tavasz és nyilván lesz majd mit fotózni, videózni.
Állványból ha már kisebb méret, akkor számomra ez a befutó:
[link]Másban nem is gondolkodom. Tripoddá alakítható, BT shutter, bőven elég.
Amit linkeltem állványt az a videókat nézve elég kicsi ahhoz, hogy nem kelljen utánfutó hozzá, illetve ha kapna egy gimbal-t, azt is elbírná elborulás nélkül, míg egy BW nem biztos. De valóban több értelme van egy kis táskás szettnek.Nade, gimbal.
Végigjártam ezeket én is. Egy nagyon fontos szempont van: az ár. Ez teljesen érthető.
Az Osmo 2 nálam is a szoftver miatt izgalmasabb, de érdekes, hogy ami tesztet olvastam a Smooth Q-ról azért annyira nem vészes a dolog ott sem. A telefon koppanását láttam én is, de én nem szeretném amúgy sem vadul tekergetni, vagyis sem futkározni, sem bicajozni nem akarok vele, ettől függetlenül valóban létező dolog.A teszvideókat nézve ha mellérakom az árát a Q-nak már csapok is a megrendelés gombra. Minden mellette szól. De a szoftvertől félek én is.
A Smooth 3 és 4 nekem nincs a képben most. Én az Osmo 2 és a Q között vacillálok. Itthon sajnos totálisan túl vannak árazva. Osmo 2-t nem, de Q-t kapok itthon is, igaz alig használt darabok, de még így is 30 felett járunk. Legfeljebb ha nem jön be elpasszolom.
Valójában pörögnek ezek a cuccok rendesen, szóval bármelyiket is veszi az ember én biztos vagyok benne, hogy lesz benne hiba.
Még annyit, hogy a Q-nak a videókban tényleg sokkal simább és jobb a követési funkciója.
Zárásként: én ma valamit veszek, hogy megkapjam még az ünnepek előtt és írok majd véleményt, hogy itt is okosabbak legyünk.
Köszönöm a választ!
-
hacki87
senior tag
Az első videó azért is állt meg mert jött egy messenger üzenet és oda lépett be. Mondjuk most a termál ellentéte van kint reggel -3 fokot mutatott az autó. ez a kis tavacska meg azért nem fagy be gondolom mert a közepén van egy szökőkút és azzal keringtetik a vízét.
Aryon87:elsőre hülyéskedett. De szerintem a kesztyűs módot kikapcsolom mert ami van rajtam munkavédelmi gumirozott kesztyű nem érzékel jobban tőle mintha ki lenne kapcsolva és így talán kevésbé hülyíti meg a kijelzőt.
-
spanyoll
addikt
Jól fogadta, kedves és közvetlen volt a huaweies úriember.
Fotózásról igazából akkor mondhattak újdonságot ha valaki kevésbé megy bele a beállításokba (pl raw fotózás előnyei), stb, de mivel én fotós vagyok ezért nekem arról sok újat nem mondtak. Ettől függetlenül érdekes volt nagyon!
Azon kívül megmutatták, hogy az előadő hogy készít képeket, hogyan dolgozza ki, hogyan lehet a greenscreent használni, stb. -
lge73x
tag
Köszi az egyetérzésedet, de ne sajnálj :-), bárcsak úgy lenne, hogy megoldódna, de én már a 131-es (BLA29-ről beszélek - 2sim) sw is próbáltam, ami a februári biztonsági frissítést tartalmazta, ott sem volt megoldás. Alapvetően, három hónap bosszúság után a pénzemnél vagyok, elképzelésem meg van, hogyan tovább. Inkább csak azoknak írtam, akiknek tele a hócipője, igenis legyetek határozottak és kérjétek vissza pénzeteket, nem egyszerű az ügy, de nem reménytelen!!
-
OldSonyES
tag
Bocsika, én csak egy aktakukac vagyok, de nagyon figyelek,nekem az az aktuális rendszerem BLA-L09 8.0.0.125(C432), ehhez képest van aki már 129-nél jár. Ha rányomok a frissítések keresése gombra, akkor lazán az a válasz, hogy nincs frissítés... Amúgy én is Telenor károsult vagyok...
-
Pedy1225
tag
Köszönöm! Megtaláltam a beállításoknál, így is jó, ha osztva van, a lényeg, hogy szóljon a zene, és tudjak mást csinálni.
És bocs, ha már volt kérdés
mouzrr: IYTBP, XDA, microg, apk????
Lehet túl szőke vagyok ehhez, de ebből egy kukkot sem értettem. Azt hiszem maradok az osztott képernyőnél
gusthy: PIP? hát ezt sem tudom mi, hacsak ez nem az osztott képernyő fedőneve
Bár google barátom azt mondja, hogy kép a képben.
-
A Nokia 8-am rendszerében is volt ilyen funkció, nyilvános (Google) adatbázisban ellenőrzi az ismeretlen telefonszámokat és ha ott talál azokhoz infót, akkor azt megjeleníti a telefonon.
Itt nincs ilyen alapban, bár nekem nem hiányzik annyira, hogy külön alkalmazást keressek hozzá, de ettől persze sokak számára hasznos lehet.Tybike81: Ez egy összetettebb alkalmazás, de több ismerősöm is ezt használja: Link, vagy ezt:Link
-
apezka
aktív tag
Hali all!
Gondoltam szólok, hogy a SmartClinc jelenleg semmilyen alkatrészt nem tud beszerezni a Mate 10-hez, mert annyira új a telefon. Azt mondták (a kijelző miatt) érdeklődjek kb. 1 hónap múlva. TMX kivételével máshol is hasonló válaszokat kaptam, szóval eldőlni látszik a dolog... -
sludgeboyx
tag
-
zoleeno1
veterán
Jaaajjj az fajhatott... Azert jo drágán merik a kijelzot... Esetleg meg fagyalllo kollégát keresd meg itt PH-n, nem tudom huawei-el foglalkozik e, de nekem anno LG G3-ban kb fele annyiert cserelte a gyari üveget, mint a tmx. Es a gari is megmaradt ra, utana meg gariban alaplapot is csereltettem benne, fogalmuk nem volt, h ez mar nem az "eredeti" kijelzo.
-
Ááá, rossz ilyet még olvasni is...
Hivatalos/gyártói/szerződéses szervizben akarod javíttatni, hogy a jótállás megmaradjon, vagy az nem szempont és jó az ilyentén olcsóbb csere is?
Konkrét árkat nem találok, de a gyártói szerződéses szerviz még árajánlatot sem szeret adni látatlanban, hanem csak a végén szembesül vele az ember, hogy a problémásnak látott/vélt elemen kívül ezt és azt is cseréltek még...
Ha van rá lehetőséged, szerintem a 1085 Budapest, József krt. 17. címen elérhető hivatalos szervizközpontba vidd be, ott van helyszíni javítás, hátha mondanak rá valami érdemlegeset, Budaörs (TMX, még ha a korábban említett is részint az) csak végszükség esetén. -
zoleeno1
veterán
Én most voltam pár napos wellness pihenésen, gondolkoztam erősen, hogy csinálok víz alatti képeket is, de nem mertemTudom én, hogy vízálló, de azt is, hogy a garancia nem vonatkozik rá... Kcsg módon...
Szóval direktben nem rakom vízbe, csak, ha magától megy oda, véletlenül
-
thebeegee
tag
A Gmail alkalmazás több sebből vérzik, Oreo hiba elvileg, majd javítják. Nekem egy keresés után, ha még bele is kattintok a keresett emailekbe, utána a bejövő emailek között asszem csak 4db lesz. És ezt csak azzal tudom orvosolni, ha a futó alkalmazások közül kilövöm a Gmailt. Próbáld kilőni te is aztán újra belépve hátha.
-
Szia,
A konkrét kérdésre passzolom a választ, mert nem használom, nem is próbáltam még olyan felállásban, viszont azt érdemes lenne kipróbálnod - ha még nem tetted meg -, hogy a céges levelezést beállítod az új vállalati exchange fiókban (nem a sima exchange-re gondolok), az lehet, hogy jobban lekezeli.
Pandimakaay: Az eltérő képarány miatt tér el azonos képátló mellett is a kijelző felületének a mérete.
-
kiskiraly6
csendes tag
Nálam ugyanez volt 1, vagy lehet, hogy 2 nap után is, manuálisan újból elindítottam (nekem 6:00-21:00-ig van beállítva). De az én elgondolásom szerint, intelligens CPU... Első pár alkalom után megtanulta, hogy nem "véletlenül" lett bekapcsolva. Azóta például minden reggel, mint a kisangyal, kapcsol be.
-
fogtunder
nagyúr
már írtam, ez valami újdonság most, úgy tűnik minden verzión a független szoftver van és utólag szipkázza le az operátor specifikus dolgokat, gyanítom, hogy ezért volt külön DT kezdetű telekomos frissítés a 120-as után a Telekom ügyfeleknek. jobb ez így, mert nem kötelező felrakni, az appokat meg ki lehet gyomlálni utólag, ha nem kellenek.
a nagy kérdés az, hogy mi lett volna, ha valamelyik operátor SIMLockot is kér rá? bár ez elvileg eddig is független volt a custom sw-től.
-
Z.É.T.
őstag
Ha holnap lesz egy kis időm, átolvasom az összefoglalót a topikjában és jelzem nekik.
-
-
apezka
aktív tag
Nos! Ha már így "üres" aksival jött a telefon akkor már, gondoltam, nem kapkodom el a dolgot és kíváncsiságból megállom a telefon nyomkodást amíg fel nem tölt 100%-ra. Hát nehéz volt de megtörtént.
Nekem kikapcsolt állapotban 0-ról 100%-ra ~1 és 3/4 óra alatt töltött fel a gyári töltő. Ebből 54%-nál tartott ~30-35 perckörül (már nem emlékszem pontosan).
Viszont amit nem gondoltak szerintem át teljesen és ezért kicsit vicces amikor az ember ránéz a telefonra, hogy töltésközben, a töltöttségi szintet jelölő kör elég töltésből még hátra levő része "viccesen" villogni kezd 90% feltti állapotnál, mert látványban már viszonylag kis részt kell animálni rövid idő alatt. Ez nem természetesen nem hiba csak inkább megmosolyogtató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged