- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mondhatni megszoktam már, AccuWeather probléma, amely város fixre be van állítva, annál idő kell valamiért, hogy átálljon, ezt volt ősszel is - akkor nem is Huawei telefonom volt, de AccuWeather támogatású alkalmazás -, most állítottam át a feleségem telefonján is (nem Mate), beállítottam más várost, amire manuálisan kerestem rá, azt lőttem be alapértelmezettnek, annál már jó az idő, utána töröltem a korábban alapértelmezettet, majd rákerestem és beállítottam újra, onnantól már stimmel.
Mindjárt megcsinálom az én telefonomon is. -
Nem tudom, hogy nálad mi az oka, mint írtam nálam a Mate 9-en is nagyon jól bírta bírta, karc és sérülés nélkül adtam el 8 hónaposan.
Ezen is elég kemény és nem sérül könnyen, ellenkező esetben hamar kiderülne, de itt talán a tiéd a második ilyen panasz, pedig elég sokan használják/használjuk a gyári fóliával. -
Peet
senior tag
Mindent beállítottam úgy ahogy írtad és visszatettem a Hide "running in the background" Notification -t is, de az alsó ACR engedélyezve állapotsáv riasztás maradt, csak a felső háttérben futó tünt el. Az alsót hogy lehet eltüntetni?
Amikor feltettem a fenti okosságot akkor különben megint birkózott a progival és hol előjött, hol eltünt a riasztás, de újraindítottam a telefont és most jónak tűnik, bár még azóta nem hívtam, és engem sem hívtak.
Az alsó ACR engedélyezve viszont még mindig látszik sajnos.A bébi67 által javasolt lakatot amúgy bekapcsoltam, az okozná?
-
Peet
senior tag
Régóta keresek már egy jól működő hívásrögzítő progit, és miután írtad az ACR-t feltettem és lám végre egy program ami működik! Köszönöm!
Annyi problémám sajnos mégis van, hogy az állapotsávba mindig mutatja, hogy fut a háttérben.
Kilehet ezt valahogy normálisan kapcsolni, mert feltettem ezt [link] de valamiért akkor meg megjelent-eltünt, megjelent-eltünt (1-2 másodpercenként villogott az állapotsávban).
Lehet persze azért mert az értesítéseknél más volt megadva. Ez az újfajta jogosultságosztása az androidnak számomra kész káosz.Neked is jelentkezik az állapotsávos probléma?
Ha nem, akkor írd le légy szíves, hogy hogyan állítottad be az értesítéseit a programnak, és azt is, hogy pontosan milyen engedélyeket adtál kézzel a programnak amit fent írtál?Segítségedet előre is köszönöm!
-
Sly189
senior tag
-
spanyoll
addikt
Ja de a gyári az fólia; se nem üveg sem pedig valami spéci cucc. Ejted, akkor az alatt ugyanúgy tud törni a kijelző, mint ha nem lenne semmi. A fólia leginkább a karcoktól véd.
@gushty: Majd meglátjuk. Én a fényeset rakattam fel rá, mert a telefon kijelzője is fényes, a matt meg amit mutogatott a srác a saját telefonján nekem túlságosan matt volt. Arra mondták, hogy öngyógyító, de inkább ne gyógyítsa magát és láttam számomra szépen a kijelzőt.
Amúgy akkor íme egy rövid verdikt arról, hogy milyen volt a Mobile Outfitters kijelzővédő felrakása.
Én csak a kijelzőset kértem, az 6500Ft volt, de mondták, hogy tudnának felrakni a hátuljára meg az oldalára is. Mivel az enyém tokban van, ezért azt nem akartam. Ami fontos, hogy mondták, hogy néhány tok túlságosan belóg, ami fel tudja nyomni a fóliájukat, azért meg nem vállalnak felelősséget, de az ami nekem van azt mondták, hogy nem lesz problémás.
Otthagytam, 10 perc alatt fel is tették rá.
Íme pár kép arról, hogy hogy is néz ki:Ha eltűnnének a képek idővel mert üríti a ph tárhely, akkor írjatok rám, driveban is megvannak.
Szépen kiír a széleken, alul meg kb 1 mm marad ki, vagy annyi sem. Fent a nilkines üvegfóliával ellentétben rendesen ki van vágva mindennek a lyuk, úgyhogy ez is egy nagy pluszpont.
Remélhetőleg sose lesz szükségem, hogy sírjak miatta
-
Volt már szó róla, ismert Oreo probléma, talán itt kezdődött a Pixel/Nexus telefonokkal: Link
Az az érdekes, hogy nem mindenkinél jelentkezik, mert több tényező függvénye, illetve nem minden alkalmazás/folyamat tud úgy forgalmazni.
Amikor először felvetődött és próbálgattuk, itt volt akinél jelentkezett, másoknál meg nem, én például nem tudtam kikapcsolt mobilnet mellett adatforgalomra rávenni a telefont, bár a fent említett WhatsApp vagy hasonlót nem használok. -
wrrs
tag
Végre valaki ezt is felveti!
Én kizárólag az Orico márkában bízok, bár igaz, hogy sok olcsó, kínai cucc is jó erre a célra.
Én ezt néztem ki és érdekes módon itthon most olcsóbb:
Illetve ha hozzá csatlakoztatott USB-s egérben, bill.-ben is gondolkodsz akkor:
Továbbá ajánlok egy újabb érdekességet, sokan fognak neki örülni, akik fotózással foglalkoznak:
[link]A Techlife magazin ezen száma kivesézi a mobilos fotózást és kiegészítőket. Aki akarja/tudja vegye meg innen a lapszámot, de elérhető virágboltban is pdf formátumban.
Benne van a Mate 10 Pro is, valamint foglalkoznak gimbal/állvány és lencse tesztekkel is.
-
Nem az enyém az érdem, nem én linkeltem először a topikban, de felelevenítjük néha, ha igény van rá.
Betesz az összefoglalóba, mert úgy tűnik, Oreón nem akarják egyelőre alapban kikapcsolhatóvá tenni a komolyabb problémákra/hibalehetőségekre történő figyelmeztetést.bandigyerek: Korrekt árak, de ahogy nézem, a mai átvételes elvárása ezeknél nem menne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged