- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
spawn21 #4846 üzenetére
Összetettebb dolog ez szerintem, vannak olyan funkciók, amiket a külsős témák szinte ellehetetlenítenek, mert nem kezelik le rendesen, ez ellen pedig sokszor csak úgy lehetne tenni, ha magát a témát módosítanák, mert adott funkció hiába próbál rendesen beépülni, ha nem, vagy nem teljesen tud.
Ráadásul itt nem is Huawei, hanem Google opcióról van szó, ami miatt még érdekesebb a dolog. -
Z.É.T.
őstag
válasz
spawn21 #4642 üzenetére
Ezt kérlek ne, mert az egy tollú indián még készpénznek veszi!
Én az LG V20-on kívül más értelmezhető hangminőségű (és komolyabb fejeseket meghajtani képes) okostelefonnal nem találkoztam még, de ha egy lépcsővel lejjebb nézelődünk (többi nagyobb gyártó flagship készülékei), akkor simán a jobbak közé tartozik.
Egy S8+ is jelentősen gyengébb hangMINŐSÉG szempontjából, még ha a gyári "semmi extra" type-c to 3.5mm jack is az átalakító.
Igaz, a kényelmét nem számítva, bármelyik jobb audio playerre érdemes lecserélni a gyárit.
(poweramp, vagy usb audio pro például)Úgy fogalmaznék inkább, hogy "220 felett" - értsd, fiatalabb flagshipek között - a V20/V30-on kívül majdnem mindegy, kisebb különbségek vannak, egyik így, másik úgy gyenge, de ebben a mezőnyben a Mate 10 Pro inkább jó hangú, mint rossz.
Az, ha valakinek nem tetszik, engem nem zavar, de kategorikusan kijelenteni, hogy átlag alatti, az hiba.
-
bigrock
addikt
válasz
spawn21 #4642 üzenetére
OK, nincs ezzel semmi gond. Illetve... P10-ről szeretnék továbblépni a Mate10Pro-ra, de sajnos nem látom azokat az átütő újdonságokat, ami megindokolná a ~130K-s felárat. Sem kamerában, sem audio képességekben (nekem ez a kettő a lényeg), sőt még a kijelzőt is sokan kritizálják. MM-ban megnézegettem, nekem első blikkre nagyon tetszik, prémium megjelenés, nagy display, fluid, stb... Egyelőre kivárok, hátha felhozzák szoftveresen is a Huawei-s fiúk a csúcsra.
-
pitimany
tag
válasz
spawn21 #4459 üzenetére
Én is több, mint 20 éve használok mobilt és még egyiket sem törtem totálkárosra, ezért a valószínűsége növekszik, hogy egyszer fogom. Manapság olyan drágák a mobilok, hogy muszáj valahogy védeni őket, de a biztosítás sajnos irreálisan drága.
(Persze ha Te rendszeresen töröd, akkor lehet rentábilis is.) -
válasz
spawn21 #4450 üzenetére
Jogos, nem igazán van olyan fizikális védelem, ami kivétel nélkül kizár minden hibalehetőséget. (Mondom ezt úgy, hogy 20 éve mobilozok és sosem kötöttem még készülékre biztosítást, ahogy extra tokokat és fóliákat sem használok, de szerencsére nem is volt még ebből problémám, így viszont megspóroltam már egy új csúcskészülék árát, nekem ez a biztosításom.
.)
-
hacki87
senior tag
válasz
spawn21 #4191 üzenetére
Nem kötekedésből de ha kézből csinálunk selfie-t akkor is a hátlapival csinálom hangerő le vagy ujjlenyomatolvasó hozzáérésével, ha meg selfie bottal akkor meg hangra vagy időzítőre teszem nem szórakozok az előlapi kamerával amikor egy sokkal komolyabb figyel a hátulján.
Tudom nem te keresed az autófókuszt. -
SystemNorbi
tag
válasz
spawn21 #3721 üzenetére
Pont a te véleményedre fogok adni... Hát azért ott még nem tartunk...
Majd pont te akarod megmagyarázni, hogy ezen a képeken mi jó és mi nem...Szerintem nem te voltál ott, hanem én! A stíltust A magatoknak köszönjétek...
Össze-vissza beszéltek itt... Egyszer jön az, hogy színtelen színhiányokat a képek. Amikor feltöltök egy olyan képet amin egyértelműen látszik, hogy patent színek vannak, akkor bele van kötve, hogy a Zara biztos nem sárga megvilágítást használ, a piros kabát az nem olyan piros meg ilyen hülyeségek. A lenyugvó napfénytől fehér megvilágítást vár el JÉZUSOMAnnak tudatában, hogy ott sem volt, ő tudja, hogy az nem olyan.
NO COMMENT...
-
válasz
spawn21 #3677 üzenetére
Nem magával a kritikával van gond, hanem sokszor az azt megfogalmazó stílusával, amikor olyan (leminősítő, erősen túlzó...stb.) szavakat használ, amiket sokan sértőnek tartanak - többen szóvá tették itt is ezt, mert volt rá sajnos példa -, vamint azzal, amikor valaki túltolja, láthatóan erőlteti a témát - erre is volt példa, többen kifejezték nemtetszésüket ezzel kapcsolatban is -, a legcsúnyább viszont az, amikor valakinek nincs ilyen telefonja, kimondottan nem is tervez ilyet venni, de visszatérően bejár kritizálni és minden alkalmat megragadva erőlteti a dolgot.
Leírtam korábban ezzel kapcsolatban, hogy szerintem mit és hogyan érdemes egymára való tekintettel figyelmbe venni, jobban nem ragoznám, ha nem muszáj.zoleeno1: Még itt a hegyek között is teljesen okés, bár igaz, a Telekom itt is jól kiépítette a 4G-t, meg a telefon is nagyon jó ebben, ott is jobb/van térerő, ahol sok más telefonnal nem annyira okés, a P9 óta kiemelkedően jók ebben a Huawei csúcstelefonok, az antennák meghatározott elosztása miatt.
A Samsung esetén bizonyos típusoknál vannak gondok a hálózat kezelésével, ez ismert probléma.
-
SystemNorbi
tag
válasz
spawn21 #3677 üzenetére
Most postosan azt teszed... hisztizel...
"Gyengeségei"??? Mi még a gyengeségei áruld már el.
Nem a kritika a rossz hanem a pocskodiázás, nem mindegy! Ezzel megtévesztve sok más embert. De szerencsére 3-4 emberek kívül nincs más itt...
A kamerán kívül nem tud senki más fogást talalni, tehát aki kötekedni akar az beköt a kamerába! (Az egyéb hálózati hibán kívül ami nem a gyártó hibaja)
Amit megjegyeznék, hogy tény beleköthető, de a mértéke nagyon szubjekív! Várunk egy frissítést és kész.
Nagyon sok telefonnál nem 1-2 dolog van amivel fogást lehet találni rajta. Szerintem örülni kellene, hogy itt ez az egy.
Nagyon kiemelném, hogy eleve 8.0 ás android verzióval jött ki. Ami nem sok telefon rendelkezett még a kijövetelekor. -
válasz
spawn21 #3631 üzenetére
Már ha a #xx21-es hozzászóláomra akartál válaszolni:
Számodra gyerekes, de nekem vagy másoknak nem, nézőpont és elvárások kérdése.
Bár senkinek sem tartozom magyarázattal, de; A wifi és mobilnetes sebességek és egyéb paraméterek mérése fontos, mert viszek/járok ki eszközöket (wifi/4G router...stb.) beállítani, olyankor pedig duplán előny, amit korábban írtam, hogy jobb chipset dolgozzon azokban a modulokban a telefonomban.
A kamera csak megszokás, megszerettem a két modul adta előnyöket, amiket szoftveresen nem lehet egy modullal jól megoldani.
Az U11 nálam közel annyit sem bírt akkumulátoros üzemidőben, mint a Mate 9, a Mate 10 Pro meg az elődjétől is jobb. -
SystemNorbi
tag
válasz
spawn21 #3604 üzenetére
Nagyon ERŐS kijelentés, hogy mindenben jobb lenne az U11... Ismerve a HTC telefonok alakulását az utóbbi években! Sőt...
Lehet, hogy van amiben jobb mint a Mate 10 Pro, de ez minden telefonnál így van. Valami mindig jobb lesz a másikkal szemben.
Pontosan ezért nem EGY dolog miatt veszi meg az ember vagy éppen nem veszi meg.Személy szerint soha többet én nem veszek HTC telefon, de ez is egy vélemény csak
-
-
-
Helltak
őstag
válasz
spawn21 #3576 üzenetére
Reméljük, kicsit még csiszolnak a kamerán. Képeknél a nagyon erős zajmentesítést kellene jócskán levenni, hogy ne mossa el a részleteket, videónál is bezavar ez, meg a nem túl magas bitráta. Mondjuk erre a célra nekem ott a V20. Videóra, meg zenéi képessége miatt választottam azt.
-
Aryon87
félisten
válasz
spawn21 #3500 üzenetére
Előzetesben itt egy kora esti M10P vs Note 8 összeeresztés. Többségében az automata képességekre voltam kíváncsi, és őszintén szólva, sajnos nem vagyok elégedett azzal amit látok.
1: nagyon sok részlet elveszik a zajszűrés miatt
2: színhelyesség a kukában, ebben még a Honor 9 is jobb voltVan 1-2 éjjeli felvétel mód is köztük, na az tetszik. Honor 9 sokkal színesebben csinálta meg azokat, a Mate az már letisztultabb, és szerintem jobb minőségben is teszi.
Remélem a napali teszt összejön majd még a 2 ünnep közt.
Erősen Huawei párti vagyok, de most a Samunak adom a pontot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged