- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedy1225
tag
Köszönöm! Megtaláltam a beállításoknál, így is jó, ha osztva van, a lényeg, hogy szóljon a zene, és tudjak mást csinálni.
És bocs, ha már volt kérdés
mouzrr: IYTBP, XDA, microg, apk????
Lehet túl szőke vagyok ehhez, de ebből egy kukkot sem értettem. Azt hiszem maradok az osztott képernyőnél
gusthy: PIP? hát ezt sem tudom mi, hacsak ez nem az osztott képernyő fedőneve
Bár google barátom azt mondja, hogy kép a képben.
-
Pedy1225
tag
Üdv! Van arra lehetőség, hogy a facezok vagy emailt nézek, a háttérben fusson a youtube? A youtube alkalmazásnál ki van pipálva, hogy háttérben fut, de ha elindítom, és a középső gombbal kilépek, vagy lehúzom az értesítő sávot, és ott rámegyek pl. az emailre, azonnal elhallgat. Míg pl. az online rádiónál ha megnyomom a középső gombot, vagy behozok valamit, nem hallgat el, az fut a háttérben.
Köszi
-
Pedy1225
tag
Nincs valami ötlet az 5018-as hozzászólásomra ? 10 percet sem bír, és elhallgat
-
Pedy1225
tag
Sziasztok! Miért van az, hogy ha bluetoothal kapcsolódom egy hangszóróhoz, és megy a youtube, vagy egy online rádió, kis idő múlva elhallgat? mindig meg kell érinteni az adott rádiót, és visszaáll. Valami aksi kímélő mód állítja meg? Már minden beállítást megnéztünk, de fogalmunk sincs, hogy miért áll meg a zene. Valami ötlet? A párom lenovo és samu telója is ezt csinálja, tehát nem Mátéval van gond. A P8 liteom nem csinálta
-
Pedy1225
tag
Megpróbáltam a gmail beállításokba levenni a hanggal való értesítést, ha továbbra is megkapom az üziket net nélkül, legalább hangja ne legyen. Majd kíváncsi leszek, hogy mit "ártottam" neki
A zárképernyőt hol találom a beállításokba, hogy esetleg képet adjak hozzá? A zárképernyő után a hátérképet be tudtam állítani.
-
Pedy1225
tag
Egy hétig minden rendben volt, jött egy rendszerfrissítés, és azóta én is azt tapasztalom, hogy ha ki van kapcsolva a wifi és a mobilnet, egyszer csak gondol egyet a gmail, és kora reggel megjönnek az üzik net nélkül. Netet nem tudok használni, de a gmail üziket meg tudom nézni. Hát ez nem túl jó, mivel direkt kikapcsolom a neteket, hogy ne csipogjon a teló, és erre ébredek
Ezt hogy oldottátok meg, akiknek ilyen problémája volt, emlékszem, hogy néhány embernek volt ilyen gondja
És még mindig mossa a zárképernyőt elhúzáskor
Másnál is elmossa, aki nem az ujjlenyomattal oldja fel?
[ Szerkesztve ]
-
Pedy1225
tag
A telekom adja az 5.000.-Ft-os tartozék kupont. Rákerestem Máténkra, és gyakorlatilag semmi nincs hozzá egy okosórán és egy karkötőn kívül
-
Pedy1225
tag
Nekem is van face, messenger, viber, és lekapcsolom a wifit, mobilnetet, de semmilyen értesítést nem kapok ezalatt, sőt semmilyen online oldal sem tölt be, tehát nekem lekapcsol minden net
-
Pedy1225
tag
Üdv! A gyári billentyűzetről nem lehet levenni a rezgést, amikor írok? És amikor feloldom a telefont, és elhúzom a zárképernyőt, akkor nálatok is homályosan mossa el a képet, ahogy eltűnik, és előjön a háttérkép? köszi
-
Pedy1225
tag
Kezdek megőszülni! Ha az ujjlenyomat olvasót aktiválni akarom, akkor zárképernyő jelszót kell beállítanom, valami pontokat kell összekötnöm. Így más nem tudja használni a telefonomat, és minden alkalommal, ha életre akarom kelteni, akkor fel kell oldani ezt a zárképernyőt? És másnak is? Azért előfordul, hogy a párom fogja a telefont, és fényképez vele.......
-
Pedy1225
tag
Sziasztok! Most vettem kézbe ezt a szépséget
Létezik, hogy a Huawei P8 lite-om SIM kártyája nem jó bele???????
-
Pedy1225
tag
Sziasztok! Délután kapom kézhez eme "kis" csodát, és kérdezném, hogy első körben mit tanácsoltok töltésileg, vagy akár beállítások szerint is? Azonnal dugjam töltőre, vagy merítsem le teljesen, és utána töltsem, kikapcsolt vagy bekapcsolt állapotban, stb? Nagyon régen az volt a divat, hogy le kellett teljesen meríteni kikapcsolásig, és utána tölteni x órahosszát. Tudom, ez már nem most volt, de nem is mostanában cseréltem telefont. Köszönöm a segítséget, és további jó tanácsot, praktikát szívesen fogadok
-
Pedy1225
tag
Szóval! Megőszültem, de döntöttem, megrendeltem, ucsó esélyt kap a Huawei! Ajánlom neki, hogy beváljon ennyi pénzért!!!! Hétfőn kezemben is lesz! Utána tuti jövök kérdésekkel
-
Pedy1225
tag
Nagyon Kedves vagy Kali, de miattam véletlenül se vegyél telót
Egyébként az első gondolat volt a kamera miatt a HTC U11, utána ezt a Huaweit néztem meg félve, mert azt mondtam soha többet, és még játszott a Samu Galaxy S8 páros valamelyike. De a fotós fórumon írták, hogy a HTC vagy a Huawei játszik, a Samu nem, ebből a szempontból, így arról próbálom magam lebeszélni. Tegnap elmentem két mobilshopba, ahol is a Huawei és a HTC-ről kértem véleményt, ott azt mondták, MOST NE FIGYELJ: ARYON87, hogy HTC-t ne, se alkatrész, se szerviz, később meg eladni sem lehet. Szóval így maradt ez a Huawei
-
Pedy1225
tag
Sziasztok! Mire több hét gondolkodás után, és őszülés után több készülék közül mégis erre esik a választásom (fényképező a fontos), pedig azt mondtam, hogy a P6 és a P8 lite után soha többet Huaweit (ők is merültek zuhanórepülésben, wifivel is állandó gondok voltak), erre most olvasom, hogy itt is gondok vannak a merüléssel, facebookkal, a messengerrel, wifivel, gmaillel, és már a képek színével is? Most őszültem meg teljesen! Valaki megnyugtatna, vagy tényleg ezek a problémák? Nekem pont ezek fontosak!
Köszönöm!
-
Pedy1225
tag
Fontosabb a kamera mint az üzemidő
-
Pedy1225
tag
Sziasztok! Hülye kérdés, és biztos elfogultak vagytok, de ha csak kamera miatt kellene dönteni, akkor a Huawei Mate 10 Pro, vagy a HTC U11, mindenféle fényviszonyok között, és automatán. Valakinek van tapasztalata? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Politika
- Villanyszerelés
- Akciókamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget