- iPhone topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
apezka
aktív tag
Igazából ezek igazak a P30 Pro-ra is amik a mellette és ellen részben vannak. Annyi kiegészítéssel, hogy a 30-asnál már működik az ujjlenyomat olvasó védő fóliával, de a Mate 10 Pro hátsó érzékelője mérföldekkel jobb. És én nem vagyok nagyon "vájt szemű", de talán a P30 Pro képei jobbak a Mate 20 Pro-nál. Mindent el mond az, hogy a Mate 10-nél is csak az utóbbi fél-egy évben vettem észre, hogy már nem olyanok a képek minősége mint anno még a telefon megjelenésekor.
Összeségében, a ha Mate 10 jól működik, meg vagy vele elégedve akkor szerintem nincs értelme váltani, csak hogy egy évvel újabb telefonod legyen amire ugyan úgy nincs garancia már.
Szerintem a Huawei legjobb telefonja (volt) a Mate 10 Pro.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
válasz
spileraaa #29945 üzenetére
Az sms-el nem volt még gond, de az email elég hektikus. Két email fiók van beállítva a gmail alkalmazásba. Az egyik (gmail fiók) esetén most pár napja újra jön az értesítés. Itt sikerült helyre hozni: Gmail -> "hamburger" menü -> Beállítások -> gamail fiók -> Értesítések -> "Mind" kiválasztása, mitha valamelyik frissítés ezt elállította volna.
A másik, "privát", email esetén nincs ilyen beállítási lehetőség...A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
válasz
Oldman2 #29857 üzenetére
Szia!
Ez a windows-os környezetben lévő képmetsző android-os megfelelője. Ha a vonalal körbe rajzolsz egy képernyő részletett és fel emeled az ujjad akkor felugrik a képszerkesztő a kijelölt területre.
Legegyszerűbben a képernyőkép készítése utmutatóban megjelenített kéz tartással és folyamatos képernyő érintéssel tudod elő idézni.
Jó szórakozást!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Én korábban Huawei Band2 Pro-t használtam (amíg el nem hagytam). Most Watch GT 2-t használok vele. Nekem futáshoz volt igény, hogy telefont ne keljen "cipelni" GPS és a zene miatt, nekem bevált. Nem beszélve a 10-11 napos üzem időről.
Dehogy a telefon is képbe kerüljön, a fenti fitnes karkötő és óra gond nélkül működött és működik is a telefonnal, soha nem volt egy döccenés vagy kapcsolat eldobás. Nekem a saját Egészség alkalmazás is bejön (Huawei mérleg is tök jól kezelhető). Ami talán hiányt okozhatja, némely népszerű kalória követő/fitnes alkalmazás, nem tudja fogadni az adatokat és ez nagyvalószínűséggel így is marad amíg USA és Kína köpköd egymásra...
Nagy ritkán (leginkább vezetés közben) jóljön, hogy az óra használható kihangosítóként és nem kell a telefont tartani, nyomkodni, hogy fogadjam, vagy indítsan a hívást.
Valamint én rühelem kitenni a telefont az asztalra (akár megbeszélésen, akár evés közben), szerintem nem illő dolog (valahogy belénm ezt nevelték, pedig akkoriban nem volt még mobiltelefon), ilyekor jól jön ha látom, hogy fontos-e az a hívás vagy rá ér és kinyomhatom, hogy majd visszahívjam. Ennél többre szerintem nem alkalmas egyik gyártó órája sem.
Pulzsu és vényomás mérésről - appel watch - alvás figyelésről és még talán a lépés számlálásról is az a véleményem, hogy ha ezeket rendszeresen figyeled akkor egy idő után kicsit az eszköz fogja megszabni a minden napjaidat és nem pedig kiszolgálja, kényelmesebbé teszi azokat.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Reméljük az új verzió nem lesz vírusos...
A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
3 nap. De a Huawei sorok-bán van valami csütörtöki akció (hónap első vagy utolsó csütörtökjén), hogy valami kedvezményt is adnak. Én is csak utólag tudtam meg.
De egyébként hátlapot is cseréltek, plusz kaptam fóliát is a kijelzőre. A hátlap miatt lehet, hogy az aksit is, bár ez csak feltételezés...A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Azt hittem a gazdasági háború miatt kicsit ki tolják a támodatási időt, legalább amíg a HMS be indul rendesen. De nyilván nem hülyék, hogy a Google-nél tartsák az embereket, ha már van saját "platform". Mondjuk előbb azért lehet kicsit fel kellene futtatni azt a HMS-t...
De még a 10 akkor jön.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
-
apezka
aktív tag
-
apezka
aktív tag
válasz
xZer0kidx #28699 üzenetére
Köszönöm! Vicces, mert be volt kapcsolva, de nem működött, mint a fotók lapozása, pedig az is be volt kapcsolva. Viszont a informatikusok első probléma megoldó módszere "Próbálta már kikapcsolni-bekapcsolni?" megoldotta! ;)
-
apezka
aktív tag
Tudnátok segíteni, hogy hol találom az ujjlenyomat olvasóval történő értesítési sáv legördítés engedelyezését? Az utolsó frissítés kikapcsolta és az istenért sem találom...
Előre is köszi!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
válasz
robee19 #28590 üzenetére
Működik de csak úgy nevezett prepaid kártyaként, azaz (max. 65eHUF-al) előre fel kell tölteni és úgy tudsz fizetni vele, aminek van átutalási költsége és (kártya) kezelési költsége. szóval igazából, ha nem OTP-s az ember eléggé luxus, hogy simple alkalmazáson keresztül fizess a mobillal. De működik!
Nekem valamilyemn leírás alapján sikerült fel hekkelnem a telefonra (majd megosztom itt, ha újra megtalálom) a Goggle Pay-t de kártyát nem tudok hozzáadni mert egyik bank sem támogatja itthon, hiába MasterCard a kártya. De talán a Revolout működik, de az még nem érkezett meg...
Ha sikerül akkor beszámolok róla!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Független, dula sim, két voda kártyával:
Még telepít...
De a módosítások listájában nem említik sem az AOD-t, sem a kamerát.[ Szerkesztve ]
-
apezka
aktív tag
Sziasztok!
Nem kifejezettem Mate 10 Pro kérdés, mint inkább Huawei és már páran kérdezték is de hátha azóta már valaki olvasott, hallott, látott infót ezzel kapcsolatban:
Ha már a 9-es androiddal felkerült a Wallet tervezi is a Huawei Európában (Magyarországon) bevezetni a szolgáltatást, hamár a saját app store-jában már rögzíthető magyar bank kártya is?
Előre is köszi az infót!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Ha a legfrissebb rendszer van rajta nem valószínű, hogy csinálnak frissítést, más dolog, hogy a normál frissítés miatt nem vesznek el az adatok a telefonról.
Kijelzős szervizelés előtt én inkább azért csinálnék mentést, hogy a telefont factory reset után adjam be, azaz ne legyen rajta semmi amihez hozzáférhetnek.
Alapjában véve az elő és hátlapot cserélnek törött kijelző esetén, a főpanelhez és adatokhoz nem nyúlnak, pláne, ha a legfrissebb rendszer van rajta.[ Szerkesztve ]
-
apezka
aktív tag
válasz
deka10 #17524 üzenetére
Nem tudom, nekem úgy tűnik mintha mostanában jobban szórnák ki a frissítéseket. De lehet csak azért tűnik úgy mert munka miatt kicsit kevesebbet olvasom a fórumot és kevesebb "Mikor jön már a frissítés?" üzenetet olvasok!
-
apezka
aktív tag
válasz
chef69 #14560 üzenetére
Üdv a csapatban!
A nagy többség szerintem itt a gyári Huawei autóstöltőt használja, mert volt anno egy Coop+TMobile kupon akció és igen csak mindenki azt vett. Én anno lemaradtam róla így utólag rendeltem én is gyári Huawei töltőt Kínából ami tökéletesen működik azóta is.
Ha igényeled a kocsiban is a szupert öltést akkor egyértelműen az eredeti Huawei, de bármilyen töltő megteszi, csak nyilván a töltés sebessége nem lesz az igazi.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
-
apezka
aktív tag
válasz
bandigyerek #12948 üzenetére
Én Meizu EP51-t használok és nincs ilyen probléma, észre venni észre veszik, hogy headsetről beszélek, mert valamennyire csak lifeg a mikrofon futás közben, de inkább csak rákérdeznek, hogy mit csinálok, minthogy panaszkodnának.
Nem ismerem a fülesed, de a JBL-nek van valami app-ja a bluetooth fülesekhez. Egy próbát lehet megérne.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
válasz
magicbox #12571 üzenetére
Bár nem néztem teljesen végig a két videót, de szerintem azért van minőségbeli különbség. Mintha a Mate 10 videóban kevesebb lenne a szoftver által "kitalált" rész, de lehet csak én nem vagyok elég vájtszemű...
Szerintem koncert körülmények között megfelelő, bár én sosem videózok koncerten.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
válasz
Occon adom #12451 üzenetére
Lehet, hogy szándékosan cseszik el a Connect Box-okat most, hogy úgyis eladják a Vodafone-nak!
-
apezka
aktív tag
válasz
Aryon87 #11406 üzenetére
Na újra próbáltam és most tölti!
Az előző alkalmakkor nem töltötte, pedig direkt, többször is próbálgattam. Azóta frissített a telefon 128-ról 137-re és láss csodát! Bár nem hiszem, hogy ennek köze kéne, hogy legyen hozzá. Az is lehet, hogy a telefon újraindulása segített a dolgon. Így azért már nyugodtabban használom!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Na, nekem is megérkezett a 137, duálos (edigital-os) telefonra. Bár nagyon nem hiányzott, mert eddig minden ismert és ismeretlen "nyavalya" elkerülte a telefont.
-
apezka
aktív tag
válasz
bandigyerek #9895 üzenetére
Csak $150-t emeltem a Mate 10 Porsche-hoz képest, szóval aki azt meg vette ezt is megfogja venni...
És aztán fél év múlva a Mate 10 utódjának Porsche változatát is!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
válasz
deryck123 #9796 üzenetére
Hát ott valami szolgáltatói gond kell, hogy legyen mert én két voda kártyával használom és mindegyiken fel tud csatlakozni és 4G is van mind a kettőn.
Bár hozzá teszem csütörtökön, Pesten nekem is eldobta egyszerre a két kártyát. Először csak elkezdett csökkenni a térerő a mind a két kártyán majd le is szakadt a hálózatról. Csak a másodszorra segített a SIM ki/be kapcsolás. De ezt is inkább szolgáltatói zavarnak tudnám be, mert azóta sem volt ilyen, pedig keresztben beutaztam az országot a hétvégén.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Szia!
Én kb. 1 hónapja érdeklődtem erről de senki nem tudott segíteni. Folyamatosan nézegetem a Zhiyun-os videókat kezdetben a Smooth Q-t de utóbbi időben inkább a Smooth 3-t. Az ok egyszerű, a Q-nál nagy a gyanúm, hogy ha "vadul tekered" a gimbal-t akkor koppan a telefon. Eddig szifon X-el és S8-al láttam csak videót, de számomra feltűnően óvatosan forgatták. Ellenben a 3-as bőven nagy mozgásteret enged (és a napokban felkerült a gyári oldalra a Smooth 4 is!). Ettől függetlenül a sok video megnézése után én az Osmo Mobile 2 felé hajlok. Bár nem tud, 360 fokos forgást de jobb a telefon szoftvere, ezt többen is kiemelik, valamint a zoom folyamatos nem úgy mint bármelyik Zhiyun esetében ahol "ugrik" a kép. Az is kiderült a sok videóból, hogy a Zhiyun-ok jobbak az objektum követésben, pontosabban a megtalálásukban , mert ha elveszti a célt, akkor megpróbálja megkeresni azt és ezt elég jól teszi.
A videók alapján abban nem láttam különbséget, hogy mennyire remeg a kép a két (három) típus esetén. Teljesen egyik sem szünteti meg, függ attól is hogy milyen talajon sétálnak/futnak vele.
Én úgy döntöttem, hogy várok március végéig. És amikor már az itthoni üzletben is megfogható, nyomkodható a Osmo Mobile 2 akkor megfogdosom, nyomkodom, hogy elegendő-e az a méret (koppan-e a telefon). Ha kicsi akkor Smooth 3-ra esik a választás majd, ha nem lesz vészes akkor pedig az Osmo marad.Állványügyben szerintem előbb inkább csak egy mini tripodban gondolkodj. Egyrészt olcsóbb is másrészt tapasztalatból mondom, hogy az ember nem cipeli magával az állványt, pláne, ha nincs hozzá rendes táska. Míg a mini tripodot csak beleszúrod a táskád oldal zsebébe és bármikor eléred. plusz ha nagyon szeretnéd használhatod selfi botnak is. Pár kirándulás, családi/baráti buli után már látni fogod szükséged van-e a nagy állványra.
-
apezka
aktív tag
válasz
#04441088 #8001 üzenetére
Én használok Spotify-t, Rádió 1-t is én nem vettem észre komolyabb aksi használatot, mint mondjuk a gyári vagy a PiMusic (bár ez a kettő nem használ adatforgalmat) esetleg SoundCloud lejátszókkal. Ha nagyon muszáj lenne azt mondanám hogy a Spotify eszi a legtöbb akku időt de szerintem nem számottevő a különbség sem mobilneten sem wifi-n. Neked wifi-n vagy mobilneten jött elő a különbség?
-
apezka
aktív tag
-
apezka
aktív tag
Na így legalább van valami visszajelzés, hogy nem csak beetetés volt...
Sehol nem volt publikálva, hogy ki a 12 ember.
Neked gratula! Izzazd meg kérdésekkel őket!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
válasz
Ferenc1989 #7506 üzenetére
Szia! Az érdekelne, hogy egyensúlyba tudja tartani? Ütközik valahol a telefon a keretbe?
-
apezka
aktív tag
Sziasztok!
Nem kifejezetten telefon, mint inkább telefon kiegészítő téma:
Használja, próbálta már valaki a telefont DJI Osmo Mobile 2 vagy Zhiyun Smooth Q stabilizátorral? Esetleg mind a kettővel?
Egyéb telefonos tapasztalat is érdekelne a két stabilizátorral...
-
apezka
aktív tag
válasz
Gyugyu1987 #7206 üzenetére
Nem kell. Nyugodtan vizezheted a telefont...
Én Demjénben videó hívás közben mutattam meg a többieknek milyen a víz alatt és nem volt semmi gond akkor sem és azóta sem.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
válasz
#04441088 #6201 üzenetére
Nekem volt, de az egyértelműen chrome hiba volt, mert utána "összeomlott", ami egyébként frissült is azóta. Valami hülye tele animációs weboldal asztali változata fektette meg a böngészőt ha jól emlékszem. De utána újra megnyitva nem volt gond.
kali: Még a szilveszteri kijelző törés, amit azóta nem javíttattam meg. De így el is gondolkozok a dolgon, hogy nem kell azt annyira elkapkodni...
-
apezka
aktív tag
Kis szervíz info:
József körúti CSC-ben közvetlenül szervizelnek is (bár ez lehet csak nekem új info), ha van alkatrészük. Ellenkező esetben vagy berendelik az alkatrészt oda vagy megy a TMX-hez a készülék.
Kijelző csere nem olcsó, viszont még nem kellett cseréljenek (ez nem tudom jó vagy rossz). A matek így jön ki:
kijelző: 65-70e
hátlap: ~20e
munkadíj: ~5eSzóval saját tapasztalatból mondom, vigyázzatok a telefonotokra...
Ettől függetlenül korrektek, gyorsak (már amennyire a papírmunka miatt azok tudnak lenni), le a kalappal előttük!
-
apezka
aktív tag
Töltő probléma!
Nem rég írtam, hogy a töltő csatlakoztatásakor, a telefon töltést jelez, de csak gyorsabban merül a telefon...
Ma többször (3) dugtam a gyári töltőre a telefont de csak merült tőle (lásd fentebb a képen). Igaz nem volt huzamosabb ideig rajta, de eddig még a képernyő kikapcsolása előtt is felfelé ment az aku töltöttség, de most lefelé. A Slussz poén, hogy maga a töltő a konnektorba dugva kattog. Kihúzás után is egy darabig csinálja, de ahogy merül a kondi (csak tipp) úgy halkul a kattogás. Szerencsére másik töltővel töltve nincs gond...
Szerintetek gari vagy kuka?A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Hali!
Jött frissítésem BLA-L29-re!
Épp frissít szóval majd megmondom milyen verzió ha végzett!
Egyébként, tapasztalt már valaki olyat, hogy a töltő csatlakoztatása után nem tölt, hanem merül a telefon???
Tennék fel képernyőképet, de épp frissít a telefon a fent említett okból. Mellesleg a töltő kattog, miközben be van dugva a konnektorba...A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Már hivatalosan bejelentkezett egy másik norvég cég a nem hivatalosan eladó Telenor Magyarországért. Az állam meg egyébként is csak álmodozik a saját mobilszolgáltatóról de pénz nincs rá...
Másrészt annak ellenére, hogy nem olyan rossz a Telenor ügyfélbázisa, nem az a fő érték, hanem az a sok innováció és fejlesztés amiért anno a jelenlegi tulajdonos is megvette az első, holland-finn-(és talán)dán tulajdonosoktól. Ezt a piacot (helyesebben hálózatot) inkább teszt hálózatként kezelte a mindenkori tulajdonos. Itt próbáltak ki olyan hálózati fejlesztéseket amiket később más országokban is bevezettek. Nem véletlenül volt elég komoly fejlesztési megállapodás a NSN(Nokia-Siemens Network) és a Telenor között.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
-
apezka
aktív tag
Hozzám 1 órája toppant be a postás a "pót" töltővel, mintha tudta volna, hogy már tölteni kell a telefont...
Meg is volt az első próba, nem melegszik semmi sehol sebessége ugyan az (bár nem stopperoltam). egyenlőre jó vételnek tűnik 16 dolcsiért.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Hali all!
Gondoltam szólok, hogy a SmartClinc jelenleg semmilyen alkatrészt nem tud beszerezni a Mate 10-hez, mert annyira új a telefon. Azt mondták (a kijelző miatt) érdeklődjek kb. 1 hónap múlva. TMX kivételével máshol is hasonló válaszokat kaptam, szóval eldőlni látszik a dolog...A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Jól tudom, hogy nincs beépítet hívás rögzítés funkció, vagy csak én nem tudtam elő csalni?
Előre is köszi a választ!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Ez nem garis javítás lesz, max. csak a biztosítás segítene, de az meg valamiért eszembe sem jutott anno, bezzeg most!
Közben utána kérdeztem a TMX-nél dolgozó samsungos-nál, aki megkérdezte a a huawei-eseket () a kijelző csere 75-80e körül mozog a Mate 10 pro esetében. Hát sokkalom is, meg nem is...
#beyruth82: Nem vártam sokat a gyári "védelemtől", de azért ettől kicsit többet, bár valószínűleg pont arra az 1mm kilógó rész ért előbb a földre amin semmi nem volt...
#spawn21: Legalább ittam volna! Mindig akkor töröm össze a telefonom vagy magam bulikban, ha nem iszom. Ezt lassan Jelként kellene kezelnem!
#hacki87: Nem ismerem de megkérdezem őket. Köszönöm!
-
apezka
aktív tag
BUÉK mindenkinek!
Mivel sikerült úgy kezdenem az idei évet mint két éve, így érdeklődnék, hogy ho,l hogyan, mennyiért lehet telefon kijelzőt cseréltetni?
Úgy tűnik ebből hagyomány lesz nálam hogy a szilveszterkor 1-2 hónapos telefont összetöröm, korábban Honor 7-t, most a Mate 10-t...
Ugyan itt jelzem, hogy a gyári szilikon tok és fólia ellenére is tud pont úgy esni a telefon, hogy elrepedjen a kijelző.
-
apezka
aktív tag
Korábban többen is bizonytalankodtak a víz állósággal kapcsolatban. Megnyugtatok mindenkit hogy a telefon bírja a dolgot. a december elejei tócsában eltöltött 10 perc után tegnap sikerült éjszakai fürdőzés közben megmutatni a videochat-en a külföldi rokonoknak, hogy Magyarországon milyen egy medence alja...
Igaz nem töltött perceket a víz alatt, de a telefon azóta is gond nélkül üzemel és a kamera túloldalán sem lettek vizesek.
Szóval mindenki nyugodjon le a p*csába a telefon még a 36 fokos termál vizet is bírja!Trollkodás:
Ti megvagytok elégedve a kamerával?Érdekesség:
S8 tulaj ismerősök között felütötte az a hiba a fejét, hogy az auto fókusz csak a telefon megütögetése után működik, mivel a piezo "motor" megakad.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
válasz
thebeegee #2906 üzenetére
Hát úgy néz ki a alapértelmezett művelet törlésre állítása megoldotta egyenlőre. Bár valóban a Gmail alkalmazás tényleg problémás, ma pl. egy csatolmány képet nem akart sem letölteni sem megnyitni. Muszáj volt belépni böngészőből és úgy letölteni...
Az általad említett hiba nekem nem jött elő, pedig kerestem küldőre, témára és tartalomra is.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Hali!
Nem tudom másnak is előjötte már a dolog de van, hogy bizonyos email-ben esetén a értesítési területen megjelenő gmail alkalmazás "Törlés" funkciója nem mindig működik (lásd kép). Sajnos még nem jöttem rá a hiba okára.
Ha esetleg más is tapasztalta és a megoldást is megtalálta ne tartsa magában please!
-
apezka
aktív tag
válasz
fenergie84 #2786 üzenetére
Dettó!
Szerintem baráti, és a szürkét is megbámulják. Kitettem az asztalra megbeszélésen lefordítva és láttam a szemeket, hogy nézik milyen telefon!
-
apezka
aktív tag
Na ezen is túl vagyunk!
Meg volt a drop és a víz teszt! Kiesett a zsebemből az udvaron és 10 percig pihent a tócsa mélyén képernyővel lefelé...
Egyenlőre minden rendben. Szerencsére a hang nem volt levéve!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
Hali! Nem kifejezetten telefon specifikus dolog, de nem találok neki top öt. Szóval a szitu:
Az MS androidos Outlook-ja nem támogatja a POP3 csak az IMAP protokolt így nem tudom használni azt a céges levelezesemhez (nem örülök neki, de már beletörődtem). Helyette a Gmail app-án beállítottam, nekem tökéletesen megfelel. Viszont ha meghívót kapok akkor annak adatait sajnos nem látom a Gmail app-ban, mivel az nem kezeli csak az iCal formátumú meghivókat, de többnyire vCal formátumban kapom azokat. Van-e lehetőség vagy alkalmazás arra, hogy a Gmail app-ban "megyitott" meghivókat lássam és azt hozzaadhassam Google naptárhoz? Természetesen mindezt a PC-s Outlook-os export, majd Google naptár import megoldás nélkül!
Előre is köszönöm!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
-
apezka
aktív tag
Sziasztok! Az osztott képernyőt sikerült már előcsalogatnia valakinek? Én akárhogy húzgállom az ujjam csak lapozni akár...
-
apezka
aktív tag
válasz
beyruth82 #2564 üzenetére
Elképzelhetőnek tartom, hogy az ellenőrzés módja miatt lehet ekkora különbség.
Szerintem a Huawei rendszer alapból a memória címzési táblát nézheti, ami azt tartalmazza, hogy melyik memória címre van hivatkozás a táblában, azaz melyik van használatban. Míg az aida gondolom ténylegesen végig nézi a memóriát, így megtalálva az ott maradt "szemetet" amit a GC (garbage collector) otthagyott valamiért (mondjuk mert az alkalmazás készítői nem foglalkoztak a garbage collection-nal.
De ez csak tipp, nem tudom, hogy az aida milyen módszerrel ellenőrzi a memóriát.
Elméletileg aszabadnem használt memória amit a rendszer visszaad. De a ténylegesenszabadüres memória amit az aida mond.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
válasz
SystemNorbi #2144 üzenetére
Huawei-nek is van hasonló, bár azt tabletta árulják. Egyenlőre még nem találtam leírást, hogy kompatibilisek lennének. Engem leginkább az érdekelne, hogy minden port működik a dokkolón(rj45, kártya olvasó, stb.).
Más: nem a kép minősége a lényeg hanem, hogy ott a laser "fegyver"!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
-
apezka
aktív tag
Tegnap óta az edigital-nál Band 2 Pro karkötőt adnak ajándékba.
-
apezka
aktív tag
válasz
benczeb #1625 üzenetére
Az alap, nem szolgáltatónál vásárolt telefonon a Booking.com, Instagram és Quik voltak előre telepítve, de ezek mind törölhetőek. Valamint Huawei alkalmazások (HiCare, Egészség, Időjárás, Iránytű, Tippek, Tükör, Elemlámpa, ...) amik nem törölhetőek, legalábbis amit én próbáltam az nem.
-
apezka
aktív tag
válasz
kiskiraly6 #1467 üzenetére
Az az érdekes, hogy eddig nekem is bekapcsolt gond nélkül. 3 nap után "romlott el". A kikapcsolása nincs gond, csak reggel nem jelent meg az óra. De pár kapcsolata után működött. Az is meg fordult a fejemben, hogy nem-t egyszerre az Engedélyezés most és az Engedélyezés időzitéssel is bekapcsolva kell legyen. De annak semmi értelme. Mármint, ha jól gondolom akkor az Engedélyezés most az ütemezett időn belül bekapcsolva van, azon kívül ki van kapcsolva.
(Kali, néztem és nem láttam ott azt hittem azért mert el sem próbált indulni és nem azért mert alapból nem jelenik meg a listában.)
Frissítés téma: Nekem két kártyás független van és frissítés meg nem jött.
Garancia idő: Előbb-utóbb mindenkinek vissza ugrik 2 teljes évre.
+1: Tök jó, hogy ha valamiben Nem vagyok biztos amit ide írok, akkor a telefonnak meg sem kotta, hogy átváltok és megnézem, majd vissza. Bár a Honor 7-l sem volt gond de mintha itt gördülékenyebb lenne.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
apezka
aktív tag
válasz
thebeegee #1463 üzenetére
Én két napja vettem észre, hogy valami nem kóser a kikapcsolt képernyőn megjelenő órával. Ütemezésre állítottam (7:00-23:00) de ma reggel is elfelejtet bekapcsolni. Van hogy lezárás után nem jelenik meg az óra. Ilyenkor engedélyezni kell majd újból csak Ütemezésre állítani és működik. Remélem nem a fény/közelség érzékelő nekem van baja. Esetleg más is észre vett már hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest