- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
hacki87 #10248 üzenetére
Ő azt írta, hogy eddig jobb volt, csak nem olyan korábbi fényképekhez viszonyít, amik nagyon eltérő fényviszonyok mellett készültek.
Az új 137-es frissítés óta még nem minden fényviszony mellett teszteltem, de az előzővel készítettem elég sokat rosszabb időben is, annyira nagy problémát egyiken sem látok.
Akartam ma kimenni fényképezni, de nagyon fúj a szél, így elvetettem a dolgot, hátha holnap jobb idő lesz.Roland861010: Van olyan kép, ahol valóban nem annyira tetszik az eredmény, de az ok ismerete nélkül nem tudok mit mondani, mert több dolog is befolyásolhatja, nem biztos, hogy a telefonnal vagy akár a fényképezési módoddal gond van.
Én ilyenkor a beállításokat szoktam ellenőrizni, de azt (azóta) gondolom ellenőrizted, illetve megtisztítom a kamerák előtti üveget. -
rhonin
senior tag
válasz
hacki87 #7514 üzenetére
Gondoltam, hogy be lehet szerezni olcsóbban is máshonnan, de nem akartam rá várni hetekig. Így is úgy féltettem 1 hétig mint egy újszülöttet. Igen tapintásra nagyon és újjlenyomatot sem gyűjti annyira mint a gyári fólia.
gusthy: Ha tudnátok miket élnek át ezek a csomagok....
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
hacki87 #6853 üzenetére
Hát nem azt mondom, hogy ez a korrekt eljárás, mert a hiba javítása lenne, de akkor legalább ne szívassák már az ügyfelet, vettem 1 telefont, nem volt nálam 1 napot se, elküldték szervizbe, holott tudták hogy nem lehet vele mit kezdeni, a szervizes röhög, hogy miért küldik ide... te meg időközben rájössz hogy 4G ről 3G re kéne váltani és jó lenne, a szervizes ugyan ezt mondja, már a közel 100. készülékre de a 101. ket is oda küldeti a telenor... ennek mi értelme?
-
pruzsi
őstag
válasz
hacki87 #5508 üzenetére
ez ugyanaz mint az első linen lévő?
csak mert nem szeretnék 20-30 napot várni míg megérkezik -
-
-
válasz
hacki87 #5012 üzenetére
Nálam megy korlátlanul is, a karácsonyi ajándékok megvásárlásakor volt alkalmam tesztelni.
Próbáld eltávolítani és újra hozzáadni a kártyát, ha ez még nem volt meg.
Kérdezz rá esetleg a banknál is, ha más megoldás nem segít.
Én már sehol sem veszem elő a bankkártyát, imádom, hogy a Mate 10 Pro NFC-je kellően jó, nem kell hozzányomkodni a terminálokhoz, mert nagyon jó a hatótávja, meg a telefon inkább kéznél van általában.
Annyi, hogy úgy állítottam be, miszerint mindig csak kóddal tudjak fizetni, elkerülve így néhány hibalehetőséget. -
válasz
hacki87 #4997 üzenetére
Igen, mint korábban is írtam - amikor rákérdeztél a telefonomon a K&H mobilbank alkalmazásra az ikonja miatt -, én rendszeresen használom a telefonon, sehol sem volt vele gond, pedig elég széles a felhasználási skála: SPAR, Príma, Tesco, Coop, Drogerie Markt, Media Markt, gyógyszertár, MÁV jegypénztár, meg a fene tudja, milyen más helyeken fizettem már vele.
-
Aryon87
félisten
válasz
hacki87 #4391 üzenetére
De az LG volt. Huaweinel kerdeses az effele garanciaztatas. Mindenesetre egy probat megerhet a dolog.
Tybike81: facen ami M10P kepeket latok a fotos csoportban, azok szinhelyes mepeket keszitenek. Teny, snapseddel szerkesztik, de egy full mellelott fotot az a program sem tudna kijavitani.
Szal nekem tovabbra is fennall annak gyanuja, hogy 50-50%-ban 2fele M10P van. Vagy szoftveresen, vagy hardveresen.
Masik rejtely, hogy az aida miert 0 kamerat erzekel.. -
válasz
hacki87 #4234 üzenetére
Írtak róla itt is többen korábban, Oreo feature, más telefonokon is tapasztalták, amiken már az új android van, linkeltek itt is cikket, amikben a Pxel 2...stb. tulajok csodálkoztak, hogy kikapcsolt adatkapcsolat mellett is érkezik whatsup üzenet...stb.
Majd csak javítja a Google.Nekem az egyik COOP üzletben ideadták a két kártyát és a két adatlapot, hogy töltsem ki nyugodtan otthon, vigyem majd vissza és adjam le nekik, ha arra járok.
-
válasz
hacki87 #4053 üzenetére
Amit nem szeretnél, hogy automatikusan elinduljon és fusson a háttérben, hanem csak akkor, amikor te direktben indítod és használod, azokat kézi kezelésre állítod és kiveszed ott a pipákat.
Csinálok mindjárt erről egy leírást az összefoglalóba.
Az 5% szerintem nem vészesen sok egy éjszaka, ha fut a háttérben a facebook, messenger...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged