- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt hittem, hogy Firmware Finder, bár a lényeg azonos, csak a Funky fizetős (mert kikerüli az azonosítást, ami jó is, meg nem is, a FF csak akkor telepíti, ha arra az azonosítóra hivatalosan engedélyezték).
A 120-as biztos végleges lesz nektek is, mert a Telekomosok azt már megkapták.
Az a becsapós a FF és az FH esetén, hogy olyan (béta) verziókat is mutathatnak, amik később nem jönnek ki hivatalosan, illetve a visszavontakat is. -
zoleeno1
veterán
Kicsit cseles itt, de így: biztonság és adatvédelem/képernyőzár/magazin feloldás/előfizetések/általam hozzáadott fotók. Itt berakod amelyiket látni szeretnéd és akkor elvileg csak azt jeleníti meg.
Hát nem tudom, itt görgetem mint a barom a ph-n ezt az oldalt és pörög mint az állat, semmi akadást nem látok, de biztos vak vagyok akkor
Ennél nagyobb lag ne legyen, mert én ezt sem látom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged