Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #30650 üzenetére
A kijelzőt biztos, hogy megpróbálnám. Az aksi biztos, hogy nem garis, de az nem egy horribilis összeg, 17k körül van a csere munkadíjjal együtt több helyen is.
-
gusthy
veterán
válasz
anonymus89 #30637 üzenetére
Igen
-
gusthy
veterán
válasz
mirci18 #28815 üzenetére
Azért szerintem az átlag felhasználó nem bánja, ha nem rajta kísérleteznek. Szóval a biztos technika nem akkora baj. Jók az almák, csak tényleg iszonyú drágák, irreális mértékben. Egyébként az android flagshipek is azok, csak kicsit kevésbé. De azért lássuk be, hogy egy P30 Pro vagy egy Samsung Note se sokkal olcsóbb. A legtöbb embernek nem is értelmes választás.
-
gusthy
veterán
válasz
bokarcsi71 #28691 üzenetére
Igen, amikor elküldtem az előzőt, pont eszembe jutott, hogy az még lehet, mármint a Honor. Csak még nem tapiztam meg, jövő héten kiderül. Mondjuk az IPS, nem OLED.
-
gusthy
veterán
válasz
xZer0kidx #28689 üzenetére
És azok a gyengébb kamerák se olyan gyengék.
Pont ezen jár az agyam nekem is. Szép a p30 pro, de nem kényelmes. A mate 30 / pro egyelőre nem opció. A sima p30-nak pici az aksija és nem ip67/68.
Samsung téren a sima 10 ugyancsak nagyon pici aksival van, a 10+ péklapát. Note 10 - 3500 - as aksival vicc, 10+ irreális ár egy telefonhoz és batár nagy.Marad ez, egyelőre nem látok olyat, ami megérné.
-
gusthy
veterán
válasz
yodamester10 #25289 üzenetére
Nekem a Simple tökéletesen működik.
-
gusthy
veterán
Két napig nézegettem az aktuális flagshipeket, és bár imádom csereberélni a telefonjaimat, nem sikerült meggyőzni magam semelyikről se a Mate 10 pro helyett. Más is járt már így?
-
gusthy
veterán
Hát... Ez se ennyire egyszerű.
Ezek a hardverek azért azt meg tudják csinálni, hogy csak azt a részét frissítik a RAM-nak, amiben van is valami, amennyire tudom. Persze több RAM esetén több minden van benne, ergo többet kell frissíteni, de én még nem nagyon láttam olyat, hogy ugyanazon telefon több RAM-mal szerelt változata markánsan többet evett volna. -
gusthy
veterán
válasz
eladogeppc #25059 üzenetére
Attól függ.
Pl nem tudjuk, hogy hány olyan app van fenn, ami folyamatosan szinkronizál, pl Gmail fiókok, messenger insta, stb. Meg hogy mekkora fényerőn használod. És csomó más dolog. -
gusthy
veterán
Hümm hümm.
Voltam egy Telekom üzletben és alaposan megtapiztam egy Máté 20at és egy pro -t is, hát... Így a Mate 10 pro után nem lett az a hú de must have érzésem, sőt. Aztán tapiztam Samsungot is, és ott meg főleg nem lett
Szóval egyelőre marad -
gusthy
veterán
válasz
whited #24702 üzenetére
Az a teljes aksira vonatkoztatva 4,5 óra, ami önmagában se rossz, sőt. De nem tudjuk, hogy ezen kívül mit csinált a telefonod, mennyi készenléti idő, telefonbeszélgetés stb. volt.
Miből jött ez össze? Más, ha böngészik az ember, ha videót néz, ebookot olvas, filmet néz.
Ebook olvasással volt már nekem 9 óra felett is, de pl ha az ember Messengeren chatel, az sokkal jobban fogyasztja az aksit. -
gusthy
veterán
válasz
eladogeppc #24524 üzenetére
Egy darabig mi mix 2s-t használtam, ami nagyban hasonlatos a poco-hoz.
Nyers erőben jobb a xiaomi. De a Mate sokkal összeszedettebb valami. Nehéz ezt konkrétan elmagyarázni. -
gusthy
veterán
Szerintem legközelebb akkor lesz itt nagy élet, ha majd azon megy a rágódás, hogy lesz-e rá Android O. Még most egy kicsit lehet kattogni a P-n, kinek mikor jön meg (bár ezen a lányaim pörögtek 11-12 évesen leginkább), de igazából ez egyre inkább egy olyan telefon, ami nagyjából "beállt", működik, aki használja, használja, aki eladja, eladja. Nagy romolások sose voltak rá, nem is hiszem, hogy lesznek, nem olyan kult készülék, mint a ZTE Blade volt annak idején.
-
gusthy
veterán
válasz
Motion_Blur #24312 üzenetére
Ilyen ez a popszakma
-
gusthy
veterán
válasz
Motion_Blur #24289 üzenetére
A fotózási módok között van olyan, hogy rekeszérték, de akkor csak azt tudod állítani.
-
gusthy
veterán
válasz
feketepeti #24302 üzenetére
Akkor ott valami van.
Nincs rootolva? -
gusthy
veterán
Ugye nem Miracasttal próbálkoztok?
-
gusthy
veterán
válasz
joceszko01 #24133 üzenetére
Hát látod ez igen jó kérdés.
@Aryon87: igen, csak az van nekem.
-
gusthy
veterán
Csak hogy még egy történet legyen a sajátos lefutási ágakról:
Nekem vagy két hónapig ki volt kapcsolva. Tegnapelőttelőtt vettem elő, azonnal frissített 157-re, majd síri csend, és tegnap feldobta a 197-et.
Telekomos cucc.
-
gusthy
veterán
válasz
tengeritehen #24084 üzenetére
Zsír, köszi!
-
gusthy
veterán
Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy Pie alatt van gesztusvezérlés? És ki lehet hozzá kapcsolni teljesen a navigációs gombokat?
-
gusthy
veterán
válasz
majdnemkocka #19111 üzenetére
Köztes megoldás a Battery spy.
-
gusthy
veterán
válasz
majdnemkocka #18769 üzenetére
Nem engedi merülni. Tedd fel a battery spy-t és nézd meg.
A Huawei gyorstöltésben pont az a poén, hogy valójában nem melegszik annyira, ezért aránylag akkukímélő.
-
gusthy
veterán
válasz
beyruth82 #18766 üzenetére
Az teljesen mindegy, hogy be- vagy kikapcsolva.
A telefonokban Lítium aksi van, azok 100%-os töltés mellett hajlamosak az elektródák mellett kristályosodni, ami csökkenti az akku élettartamát. Ha folyamatosan a töltőn van, akkor az történik, hogy abban a töltési állapotban tartjuk az aksit, ahol ez a jelenség fellép. Ezért nem szerencsés egész éjjel töltőn hagyni.
(Amikor rárakod a töltőre, akkor is be van kapcsolva, ha amúgy előtte ki volt, bebootol a kernel, és töltési módban van, ami rajzolja a töltési animációt, és minimálisan terheli az aksit, annak jobb, ha úgy töltik. Plusz a töltésfigyelés is működik.) -
gusthy
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #18760 üzenetére
Nem az.
100%-on órákig a töltőn az az aksinak nem jó. -
gusthy
veterán
válasz
tamasas0913 #18707 üzenetére
Na ezért ledz valószínűleg a következő telefonom vivo
-
gusthy
veterán
válasz
tamasas0913 #18430 üzenetére
A MIUI vs EMUI vitát szerintem ne nyissuk ki. Ízlések és rokonok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest