-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
benczeb #2297 üzenetére
Szia,
A Mirros Share funkciót már a Mate 9-en is használtam, azt szeretem legjobban ilyen célra, probléma nélkül megy ezen a telefonon is, redőny lehúz, Mirror Share hivatkozásra rábökök (bekacsolt wifi mellett), a megtalált TV ikonjára pöttyintek, első alkalommal a TV készülék rákérdez a párosításra, okézom és máris azt látom ott, amit a telefonon.
Samsung UE48H6400AWXXH típussal használom.
A youtube is egyszerű, ahogy előttem is írták. -
válasz
benczeb #2297 üzenetére
Persze hogy tudsz!Youtube videóknál semmit nem kell csinálni csak a tv-vel es telefonnal is ugyan arra a wifi hálózatra kapcsolódni majd a youtube alkalmazáson belül ha elindítasz egy videót a képernyő bal felső részén valahol van egy ikon amire ha ranyomsz egyből kivetíti a youtubeot a tv-re.Ha a telefon kijelzőjét szeretnéd akkor kell lennie a tv-n egy funkciónak kivetítés,mirror share,mirror...,stb vagy valami ilyesmi a telefonon pedig a beállítások-készülék kapcsolatok-mirror share és már meg is jelenik a tv-n minden ami a telefonod kijelzőjén. Lehet a tv-n nem is kell semmit nyomni csak engedélyezni amikor a teló rá akar kapcsolódni.
-
apezka
aktív tag
válasz
benczeb #1625 üzenetére
Az alap, nem szolgáltatónál vásárolt telefonon a Booking.com, Instagram és Quik voltak előre telepítve, de ezek mind törölhetőek. Valamint Huawei alkalmazások (HiCare, Egészség, Időjárás, Iránytű, Tippek, Tükör, Elemlámpa, ...) amik nem törölhetőek, legalábbis amit én próbáltam az nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest