- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
Köszönöm a gyors reagálást és a bő választ.
Szétnéztem én is a helyek között, de tényleg nem találok olcsóbban ~210k-nál, ahogy Te is mondtad.
Nagyon kár, annyit nem tudok sajnos rááldozni és fogalmam sincs így mi legyen.
Remélem holnapra valami okosabb eszembe jut, de arra nem sok esély. -
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Köszi az infót. Sikerült frissíteni az időjárást(sajna a tudatlanságomnak köszönhető).A "helyinformáció csempe nem volt bekapcsolva nálam.
Long1 Neked is köszi a kommentet.Cseréltem sim kártyát és most annak a számát nem jelzi viszont a szolgáltatót kiírja. A másik sim-nél viszont ott a telószám is. Valahogy betudnám írni az új sim-nél a telószámot?
-
NÓPARA
aktív tag
Hali Kali!
A leírtak szerint csináltam és sajnos nem frissül az időjárás.Óránként-ra van állítva a frissülés(és autómatikusra) de ez már így marad.
Egy másik kérdés: A telefon fényereje miért változtassa meg mindig az általam beállított értéket? Főleg akkor állítódik autómatikusra mikor újra indítom a telót.Hiába veszem ki a pipát előle.
Mely programokat tudom a telóról törölni? Gondolom csak azok törölhetők(biztonságosan és nem a rendszer része) amik felkínálják az "eltávolítás" címszót? -
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Nem tudom miért nem akar wi-fi-n frissülni. S írtam mobilnetet nem használok (lehet talán emiatt nem frissülne?!)Viszont úgy érzem hogy manuálisan csak kellene frissülni.
MÁS: Letöltök ingyenes témákat. Testreszabásnál van lehetőségem hogy a már letöltött témákból személyre tudjak szabni? (Gondolok olyanra hogy egyikből a háttér téma és a másikból viszont az ikon témák kerüljenek.) Utólag is köszi a válaszokat! -
wayne1
senior tag
Ultra energiatakarékos volt. Wifi, GPS, BT ki volt kapcsolva. Elvileg minden alkalmazást ami nem kellett bezártam az Akkumulátor használat -- Szoftver résznél.
Az az érdekes hogy éjjelre a M azt írja hogy nincs akkumulátor igénybe vevő alkalmazás.Bandigyerek már be van lakva, használom egy ideje. Csak leírtam hogy mikor frissítettem akkor csináltam egy resetet.
-
wayne1
senior tag
Egyik fórum társ javasolta hogy próbáljam ki, hogy éjszakára tegyem Energiatakarékos és ultra energiatakarékos üzemmódba. Nála így nem merül. Kipróbáltam. Most reggelre 5%-ot merült így. Kezdem gyanítani, hogy valami gond lehet az aksival. Van esetleg még valami amit érdemes lenne kipróbálni? A 137-es firmware telepítése előtt még utána is csináltam factory resetet.
Tailorzsolt : köszi szépen, ez jó lesz 🙂 -
Nalam minden este durvan 12%ot merul a telefon. Most megneztem az akku statot az sw resznel es igy irja: chrome 29%, whatsup 4,92, google play szolgaltatasok 4,86, huawei fooldal 3,93 stb..
Ebben az esetben kilehet azt jelenteni hogy a chrome szivja nalam? Kb 3-4 lap van mindig megnsitva benne. Index, origo,,portfolio meg a mobilarena -
sarkan
aktív tag
Hazaérek, kipróbálom másik kártyával de nem hiszem, hogy ezzel van baj. Az első kártya kb. két éves, a második adatkártya friss két hónapos.
Természetesen mindkettőnél engedélyezve van a 4g.
Próbáltam úgyis,hogy csak az egyik kártyát engedélyeztem de akkor sem volt változás. -
ystuc
aktív tag
-
axlfsi
veterán
Ez engem is idegesit es egyelore nem kerestem meg, hogy kikapcsolhato-e (gondolom igen), csak akkor meg ugyebar, zsebben megvan az eselye, hogy "nyomkodni kezded".
Leginkabb akkor gaz, amikor egy tokba helyezed, mert bringazni mesz es vinned magadda; hiaba atlatszo muanyag, ami elterul a kijelzon, megis annak latja, hogy el van takarva a szenzor. Rohadt maceras innentol kezdve feloldani a kijelzot...
-
wayne1
senior tag
Én még egyszer nem láttam ilyen kis ikonokat.
Közben megcsináltam a próba képeket. Itt a link
Az első kettő jó fényviszonynál készült, a második kettőnél behúztam a sötétítőt mind a két helyiségben.
Közben egy restart után megjelent a kis ikon egy növénynél.
-
Ti^Em
aktív tag
nem ezzel van a gond, a képalkotás ízlés dolga, zaj vagy elmosás, ezt mindenki maga dönti el, a gond az, hogy aki nem ért hozzá az nem tudja. Itt konkrétan ISO 320 és 1/900 as záridő mellett mosódott el a kép. Ez azért nem egy megszokott dolog, és az ISO is simán mehetett volna fel 450 re is akár és már nem is mosódik el a srác. Itt nem a m10p-van lefikázva, hanem szerintem gond van a telefonnal, nem az összessel az övével. Nálam soha nem csinált ilyet a m10p hogy rosszul lövi be az ISO-t automatán és ennyire alulexponál. Szerintem ezt érdemes lenne kinyomoznia, mert beltérben a m10p baromi jó képeket készített eddig, és kétlem, hogy romlott volna az új frissítéssel...
Sok exif adat nincs a google fotón, de én azért kíváncsi lennék expozíció korrekció nem volt e elállítva, vagy valami más, mert az tuti, hogy a m10p ennél jobbat készít ilyen fényviszonyok között.
-
Aryon87
félisten
Nekem is inkabb mar megszokas a hosszabb utazasoknal, a Mate most eloszor megy hosszabb utra (Tihany fotozas). 6k-s powerbank ez, de sajna mar csokkent a kapacitasa ugy tunik, mert kb 20-30%-ot veszthetett azon a 20 percben mig tolteni probaltam, mikozben a Mate 1%-ot se vett be. A masikat persze otthonhagytam, bar az is kbb60% kapacitassal bir mar... Sebaj, ilyenkor a toltofej is nalam, kritikus esetben beulok mekibe, es az a fel ora alatt nyerek +50%-ot
De az eddigi tapasztalatok alapjan nem fog kelleni feltenem a telot a hosszabb, tobb oras utazasokon sem. -
wrrs
tag
Na, kicsit kifog rajtam. Valami nem oké.Főleg én...
Ha már volt leírva jó a korábbi hsz linkje is, de nekem addig ment el, hogy körbe ment a FF-ben a kör, vagyis leszedte a hwff mappába a 2GB-is update.zip-et. Ez oké, látom, ott van. És? Hova tovább? A frissítést hogyan? Mert a beállítások frissítésnél persze semmi nem történik. Köszi! -
thomasfinal
csendes tag
Szerintem rosszul rakhatták fel gyárilag. Egyik ismerősöm megnézte, akinek szintén Huawei telefonja van és jobban konyít a mobilokhoz mint én, és azt mondta tisztán látszik (legalábbis neki), hogy egyik oldalon beljebb van a fólia, mint a másikon. Na mindegy, lecserélem egy másikra, azt a pár ezer forintot túlélem.
-
wayne1
senior tag
Igen. Ugyanúgy csináltam mindent mint tegnap mert 2 napos képzésem van Albertfalván.
Töltőről le. Kis zene, beszélgetés, közben hírek olvasása (éjszakai módban a fekete háttér miatt 😀 ) Tegnap ilyenkor még 95% körül voltam most meg 86.KZP most a 128108-at raktam fel. A 128110-et fel fogja ismerni mint frissítés?
-
plagab
csendes tag
Szoval azt mondod, hogy szemmel is eszreveheto a minosegromlas?
A onedrive-on van esetleg hasonlo keresesi lehetoseg, mint a google photos-ban? Hogy beirom hogy fekete macska, es kidobja azosszes fotot amin fekete macska van?
Nekunk is van onedrive csaladi előfizetésunk. Ezt amugy mindenkinek ajanlom. Évi 30e FT-ert 5 ember kap fejenken 1 TB tarhelyet, plus eredeti office 365-ot.
-
wrrs
tag
Egyvalamire figyeljetek csak.
Sajnos az egyik legjobb védelmi funkció, a BT leválás figyelmeztető (zsebből lopás, elhagyás...) rezgéssel jár.
Én úgy vettem észre, hogy az 1 hét alatt, ha pl. lerakom a szobába a telefont és kimegyek a konyhába (10m feletti táv ugye) jelez és sokszor nem is egyszer. Ez a végén -1 napot is eredményezhet, mert a kis drága 20%-nál, vagy 10%-nál már nem fog alvást monitorozni, hanem rinyál, hogy töltsem fel. Ez spec. marhaság, hiszen még lenne a cuccban +1 nap, de ez van. Ez a legnagyobb hibája.A másik érdekesség, hogy érdemes az alkalmazás üzeneteket is korlátozni. Egy dropbox-os feltöltésnél pl. minden feltöltött fájra rezeg, ami szintén meríti. Szóval kicsit kalibrálni kell, de nem vészes. A diagramok és az, hogy tudod, mikor mennyit és hogyan aludtál, milyen a szívritmusod bizonyos helyzetekben mindenért kárpótol.
Csak vigyázz, mert szex közben hevesebb az ember pulzusa és ennek az app-ban nyoma van...
-
GEIL
addikt
Egyetértek....VR-szemüveggel szoktunk néha bohóckodni....a Mate10 Pro láthatóan gyengébb felbontást tud VR-ben az LG G4-hez vagy az LG G3-hoz képest......A G4-et fiam használja, szóval kéznél van bármikor, de a G3 is megvan a fiókban....akksiban még erősebb mint a G4, bár néha wifi-t nem lát, de sajnáltam kidobni, mert VR-ezni el lehet vele.....3D SBS videok...360'-os videok...3D játékok...stb.
Viszont full fényerőn egymás mellé téve a Mate10 Pro-t és a G4-et még kb 10cm-ről nézve sem érzékelem hogy gyengébb volna a felbontás...se ikonokon se videókon se játékokon nem látom az eltérést....sőt a kijelző ugye LG G4-nek "csak" IPS...hiába 534ppi meg nagyobb felbontás, összességében sötétebb és más.
......szóval összességében is a Mate10 Pro a nyerő.
-
Persie12
aktív tag
Köszönöm szépen a választ. Feltennék még egy kérdést. Az miért van ha rámegyek a Tárhelyre, azt írja ki hogy összes :128GB, Szabad:107 GB .De miután csinálok egy tárhely tisztítást utána azt írja a telefon hogy 28,48GB használatban, elérhető: 99,52 GB. Nem tudom mennyire érthető?
-
törölt tag
Hat en nem tudok kiigazodni Yt-on.
Igazabol a mostani videokat, es ezeket a regebbieket is ugyanugy vettem fel. Annyi, hogy veletlen a regieknel nem fektetve volt a telefon, hanem fuggolegesen, de azt irta kollega ur, hogy az nem befolyásol semmit, úgyhogy valószínűleg a Yt-nak volt egy kis agyérgörcse. -
ystuc
aktív tag
Amíg csak a Telekomos kártya volt benne, nem ajánlotta fel a frissítést. Most, hogy pakolgattam ide-oda a kártyákat, megjelent a lehetőség a frissítésre, de most meg wifim nincs, csak mobilnetem, azt meg nem erre használnám el. Holnap talan leszek wifi közelében és akkor megpróbálom megoldani a frissítést.
-
wrrs
tag
Együtt vettem 2 hónapja a Mate 10 Pro-val egy Band 2 Pro-t. Imádom!
Szerencsére már nem kell a Huawei Wear, mert a Health-be bekerült a BT párosítás és eszközkezelés.Ez a cucc nagyon jó! Éjjel-nappal méri a pulzusom, folyamatos az alvásmonitorozás, bekapcsoltam rajta a push üzeneteket, stb. Így fullosan kerek-perec 1 egész hétig bírja az akksi. A Huawei alkalmazás is nagyon jó!
GPS-t még nem próbáltam, de ott állítólag 3-4óra és vége.
Ráadásul a lépésszámlálóba most bekerült a jelvényrendszer, vagyis díjaz ha megvan a napi 10.000 lépés. Kényelmes és ennyit még éppen megér. Nekem kellett 1 hét mire megszokta a kezem, de aztán enged kicsit a szilikon szíj és éppen meglesz a megfelelő állás.
Nincs negatívuma! Örökös GPS-t szeretnék heti 1 töltéssel..., talán csak ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest