- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#38015744 #11324 üzenetére
Elfejetettem kérdezni, a mobilnetes szolgáltatásnál nincs olyan korlátozó tényező, ami miatt eleve olyan a szolgáltatás, például korlátlan közösségi opció vagy hasonló, amivel a Facebook...stb. megy, de más nem?
Ha nincs ilyen, akkor esetleg Wipe Cache, vagy akár Adatok törlése adott alkalmazásokra a Tárhely opciójukon belül.pappjoci13: Szia, Üdv a tulajok körében, használd egészséggel a készüléket!
-
válasz
#38015744 #11320 üzenetére
Szia,
Itt ellenőrizd:
Beállítások -> Vezeték nélküli és egyéb hálózatok -> Mobiladat -> Hálózati alkalmazások -> Telepített alkalmazások/Rendszeralkalmazások
Fent ha lenyitod a fület, akkor Fejlett hálózati beállítások, ha háttéradat, netán roaming is kell.
Az adatmegtakarító ha aktív (Beállítások -> Vezeték nélküli és egyéb hálózatok -> Mobiladat -> Adatmegtakarító), akkor ott is ellenőrizd az esetleges korlátozást. -
thebeegee
tag
válasz
#38015744 #5960 üzenetére
Nem tudom melyik módot próbáltad, de lehet azért, mert az újraindulás után elvész a proxy beállítás vagy valami ilyesmi. Szerintem az erecovery módszernek mennie kell, mert ott a DNS-t a routerben állítod át (vagy feldobsz laptopra egy Connectifyt és abban). Nem próbáltam még, én a FunkyHuaweinél vettem 5 kreditet és ott dobtam rá a legújabb 130log Fw-t, de nekem kényszerűségből kellett, mert a Pesti szervíz elb@szta a rebrandinget. Pontosabban rebrandingolták, csak amikor az kész akkor még egyszer rá kellett volna tenniük a fw-t hogy a build számok is stimmeljenek. Nos ez kimaradt, így nekem a build számom valami System 8.0.0... volt. Így mivel a FunkyHuawei supportja részletesen kiolvastatott mindent a telefonomból és biztosra mondták, hogyha ráhúzom az új build numberes verziót jó lesz, így nem akartam máshol próbálkozni, visszamenni Pestre is annyiba került volna. Nyilván mivel most már a build számok is stimmelnek, így legközelebb az FF-t fogom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PC Game Pass
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Trollok komolyan
- Apple MacBook
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged