- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
válasz
Drag77 #25007 üzenetére
Köszi a választ. Itt még valószínű hogy hangszóró, mikrofon és az usb aljzat is tönkrement.
Mindegy beküldöm a szervizbe hogy mondjanak rá egy árat és ha túl sok, akkor keresek valami mást.
Szerencse a szerencsétlenségbe hogy megmentett egy komoly egészségügyi beavatkozástól. -
válasz
Drag77 #21573 üzenetére
Szia,
Nem lehetne pedig firmware verzió függvénye sem, a telefon a SIM kártyán a szolgáltató által beállított állapotot olvassa be és amelyik szolgáltatónál/SIM kártyánál nem működik az, hogy a készülék megfelelően felülírja (abban a készülékben és foglalatban, amíg adott tekintetben változás nem áll be), ott az a megoldás, hogy az előfizetésen kell módosítani, illetve a szolgáltatóval módosíttatni, hogy igény szerint automatikusan küldésre/tiltásra kerüljön a hívószám.
Nekem a Telekomos SIM kártyán alapértelmezetten tiltva van az előfizetésen a hívószám küldése, de eddig minden telefonomnál működött a felülírás, újraindítás után sem áll vissza alapértelmezésre. -
-
rene85
aktív tag
Nekem igen, charge 2. Van valami kapcsoló a fitbit appban (kb az utolsó az opciók között) ami egy folyamatos jelenlétet ad neki az értesítési sávban és onnan tudod szinkronizálni is. Nekem eddig kb 1 napig nem tudott szinkronizálni de még a másik telóval és végül magától megjavult. De a fórumokat nézve erre a kapcsolóra mutogattak. Illetve a fitbit resetje volt a másik ötlet - ez órától függ hogy hogy kell csinálni.
-
Honnan töltötted le?
A Huawei oldaláról érdemes (Link), azzal szerintem nincs gond, sosem jelzett még egyik víruskereső sem, pedig elég sok munkaállomásra telepítettem már.
Milyen víruskeresőt használsz?
Lehet csak USB-t illeszteni és úgy megjeleníteni a telefont, mint maghajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Macbook White 13" unibody
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged