- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NÓPARA #12112 üzenetére
Szia,
Furcsa, hogy nálad nem frissül wifi hálón, nekem az otthonin is megy, illetve most vidékre utaztunk és kipróbáltam az imént az anyósék wifi hálóján, ott is frissül az időjárás.
A fényerőt auto módban használom mindig, de egy próba erejéig kikapcsoltam és újraindítottam a telefont, visszaállt auto módba, ez szerintem egyfajta biztonsági opció lehet. (Auto módban más értéket, magasabb fényerőt is tud, mint manuálisban.) -
válasz
NÓPARA #11892 üzenetére
Neked kell/lehet regisztrálni (e-mail címed/telefonszámod...stb. kell hozzá), de az nem ad pontos és biztos információt, hogy konkrétan hol érvényesíthető a 2 év gyártói jótállás, viszont ha a kezedben a készülék, fel sem kell bontani a dobozt, csak felhívod díjmentesen a 0680482934 telefonszámot, bediktálod az IMEI-t és a Huawei ügyfélszolgálat megmondja, hogy a Huawei Technologies Hungary Kft. hozta forgalomba, vagy sem.
-
válasz
NÓPARA #11889 üzenetére
A FirstPhone is az tudtommal (is), bár velük kapcsolatban olvastam már olyan vásárlói tapasztalatot korábban - nem Mate 10 Pro kapcsán, régebben volt -, hogy valaki olyan készüléket kapott, amire nem volt hazánkban érvényesíthető a gyártói jótállás, viszont a pontos részletek ismerete nélkül arra nem lehet mit mondani, lehetett még a hivatalos viszonteladói szerződés megkötése előtt, vagy külön promócióban és aszerint akciózott készülék...stb., amit az ügyfél nem vett figyelembe, vagy nem említett meg.
-
válasz
NÓPARA #11318 üzenetére
Nem kell külön kérni vagy érvényesíteni a szolgáltatást.
HiCare regisztrációt ha eszközölt az előző tulajdonos, az is átregisztrálható a te adataira.
Néhány apróság volt csak eddig, amit jelzett itt egyik vagy másik tulajdonos, hogy nem, vagy nem úgy működik, mint a gyári témával, illetve magazin feloldással. -
válasz
NÓPARA #11316 üzenetére
Szia,
Az összefoglalóban megtalálod az eddig hivatalosan kiadott frissítéseket, a kétkártyásra eddig három érkezett a közel 5 hónap alatt.
Témázható, de van néhány funkció, ami nem minden külsős témával működik, vagy nem úgy.
Ha hivatalos hazai viszonteladótól származik a készülék és adottak a megfelelő papírjai, akkor bármelyik hivatalos viszonteladónál vagy gyártói/szerződéses szervizben intézheted, de még csak vinned sem muszáj sehová, adott a háztól - házig szerviz lehetősége is: Link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest