- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
sarkan #31961 üzenetére
@name-nak akartam ezt küldeni, csak mellé ment.
Na nekem sikerült is megcsinálnom, hogy a 226-os végű firmwaret feldobja:
Ha nem menne neked, szólj nyugodtan segítek, de itt ezen a weboldalon van leírás is hozzá, lépésről - lépésre, hogy mit hogyan kell csinálni:
[Hisuite Proxy Complete Guide]Itt pedig ilyen verziószám magyarázó minták: [link]
-
bardo
tag
válasz
sarkan #30618 üzenetére
Szia, Igen. AccuBattery és teljesen le van magyarra fordítva. Nem mond magáról semmi extrát, sőt írja, hogy ez az alkalmazás csakis diagnosztikára jó. Arra viszont brilliáns
Én meg is vettem, de ha nem veszed meg akkor is teljes a funkcionalitása, csak lesz kis reklámod.
Üdv,
Bárdó -
válasz
sarkan #11941 üzenetére
A megfelelő, vagy mind a két SIM kártyánál külön engedélyezve a 4G?
értem úgy, hogy a képen most a második SIM adatkapcsolata aktív, arra a másodikra is külön engedélyezted a 4G-t?
Amennyiben igen, úgy ellenőrizni kellene a szolgáltatós és SIM kártyás hibalehetőségeket, akár egy másik 4G képes telefonban a SIM kártyáiddal.
Nem tudom, hogy milyen régiek az előfizetések/SIM kártyák, de a Vodafone-nek van egy olyan szokása - ellentétben a másik két szolgáltatóval -, hogy nem aktiválják azonnal automatikusan a 4G-t az előfizetéseken, hanem csak napok elteltével, ha a rendszerük érzékeli, hogy 4G képes a készülék, ebbe én is belefutottam már többször is, az egyiknél két napot kellett várni és jött a 4G aktiválásról az SMS, a másiknál - idén januárban - már csak egy napot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest