- Xiaomi Mi Band karkötő
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
Amúgy néztétek a Mate 10 Porsche Design árát, hogy lement ilyen pl a smartshopnál? (sajnos ugye nem hivatalos viszonteladó) , már "csak" 220k, ha valaki esetleg valaki nagyon rajongana a porschékért.
-
tipuka
addikt
válasz
K Norbi #18420 üzenetére
G4-em van, májusban 1,5 hétig használtam a M10Pro-t, de aztán visszavittem, mert nem voltam vele minden tekintetben elégedett.
- mondjuk, ha t-s lennék 138k-rt szerintem már elcsábultam volna... (telenoros vagyok)
most várok az M20Pro -ra, hogy mi lesz.Aryon87 + K Norbi : Bill&Gogeta fusion = Kecske.
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz
Roland861010 #14010 üzenetére
verjük*
-
tipuka
addikt
válasz
Plazmacucci #12625 üzenetére
pedig közvetlenül a HTC-nál, ha klubtag vagy, akkor 449€ az U11
- de amúgy megéri az árát a különbözet és jól tetted, hogy Mate 10 Pro-t vettél.
szerk: akkor nem szóltam, de jól tetted akkor is, hogy emezt vetted inkább.
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz
Plazmacucci #12618 üzenetére
üdv, itt mindenről IS szó van, szerencsére segítőkész mindenki, jól fogod magad érezni.
-
tipuka
addikt
válasz
Sterilzona #12532 üzenetére
itt meg örülünk, hogy ~ 637,5 euro átszámolva most az mm-ben
-
tipuka
addikt
válasz
zoleeno1 #12512 üzenetére
A kijelzőbe és a külsőbe én is rögtön belehabarodtam, azt nem tagadom (meg végre nekem is van ujjlenyomat olvasós telóm
).
Amit Aryon87 is mondott, a G4 után van egy mérce számomra pl kamera téren, azt nyüstöltem ma, meg holnap is fogom még, meg videózgatok is, pont nyílnak a rózsák is a kertben, mozgó témának meg kutya, macska, és józsikezdésnek.[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz
Exelsior24 #12479 üzenetére
na akkor most már semmi se tart vissza, vedd meg gyors
-
tipuka
addikt
válasz
Exelsior24 #12476 üzenetére
rakd be a kosárba, csak utána mutatja a kedvezményes árat, kicsit bugos az oldal. illetve legyél belépve a fiókodba is.
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Ha valaki épp ismertebb helyekről akar venni Mate 10 Pro-t, az MM-ben és az Edigitalban is 204k a dualSim-es, 2 féle színben kapható (joy napok). Bár lehet ezzel annyira jó bizniszt nem mondtam...
(én behúztam egy titán szürkét...)
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Óóó, ez kiváló ötlet köszi, ennyiért lehet rá is próbálok és nem kell 14 napon belül visszaküldenem, mert átb*$ztak.
Kár, hogy kék nincs, de a szürke is jó lesz.
gusthy: a telefon teljesen meghalt úgy , ahogy van, ezen semmi nem segít... meg horror volt egy a 3-4 óra kijelzőidő... grrrr
D4ni: ne kérdezd miért, de mate 9 nem jön be, volt nálam pár napot
más.... ma a kezemben volt a Pro 20... rabul ejtett, de sajnos csak csodálhatom és nem tudhatom magamévá, kár, hogy oly drága számomra.
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Köszönöm a gyors reagálást és a bő választ.
Szétnéztem én is a helyek között, de tényleg nem találok olcsóbban ~210k-nál, ahogy Te is mondtad.
Nagyon kár, annyit nem tudok sajnos rááldozni és fogalmam sincs így mi legyen.
Remélem holnapra valami okosabb eszembe jut, de arra nem sok esély. -
tipuka
addikt
Sziasztok!
Az LG G4-em behalt és szeretnék egy új telót venni, olyat keresek amelyikben jóféle kamera van, smooth és remek üzemidős (G4-nél már agyvérzést kaptam utóbbi téren) és eddig a Mate 10 Pro, ami szimpi számomra így az olvasottam alapján (ha valaki megszeretne győzni egy másik telóról ne fogja vissza magát, imádok trécselni), egyedül azt kellene megszoknom, hogy az alkalmazás ikonok alatt, ha a betűkre kattintok, akkor arra nem reagálnak, csak az ikonra kattintva... Én mindig a betűkre kattintok
Na a lényeg, hogy valaki Smartshopnál vett ilyen telót (ott most ~168k) ? A gari miatt kérdezem , mert szegediként esélytelen elmenni személyesen egy pesti boltba és felhívni a Huawei ügyfélszolgálatát az IME számot bemondva, hogy érvényes -e a 2 év gari. És mivel egy galaxy mini -vel mászkálok , amire semmit nem tudok feltenni kb, amit szeretnék, jövőhétre legkésőbb kell egy telefon.
Köszi előre is a segítséget. -
tipuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #269 üzenetére
ár? megjelenés?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest