Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Persie12 #11484 üzenetére

    Mivel tökéletes telefon nincs, ami mindenben a legjobb lenne, így mindenkinek úgy érdemes a számára megfelelő típust kiválasztani, hogy azon néhány tulajdonságra helyezi a hangsúlyt, amely preferációkat a legfontosabbnak tart.
    Ha például VR szemüveget használ valaki és amiatt pláne fontos a lehető legjobb felbontású kijelző, akkor nem ez a telefon az ideális, de vannak olyan tulajdonságai, amik meg másban nincsenek meg, vagy nem ilyen jók, ha azok fontosak, akkor meg ez az ideális, vagy legalábbis az egyik lehetőség.
    Számomra fontos a jó akkumulátoros üzemidő, ebben az egyik legjobb a jelenlegi csúcstelefonok között, készítsen jó fényképeket a kamerája, ezzel is elégedett vagyok, pláne a 137-es frissítés óta, jó vételi képességgekkel rendelkezzen mobilinternet és wifi tekintetében, ebben is az egyik legjobb a csúcstelefonok között, a mobilos antennák tripla kivitele okán nagyon jó a P9 és Mate 9 óta, a wifi modul szintén a legjobbak közé tartozik ebben a típusban - a Huawei régóta ismert és elismert hálózatos gyártó, nem véletlenül -, amellett van még néhány apróság, ami nyomott a latban, például az infra, a jó NFC, dual 4G és dual VoLTE, nagyon jó ujjlenyomat-olvasó, Super töltés...stb., amiket más gyártónál nem találok meg, vagy nem ilyen jól kivitelezve.
    Szeretem a változatosságot, ezért sokszor bevállalok kompromisszumokat és Nokia, Samsung, Apple...stb. telefont veszek, így lesz ez később is, de a Mate 10 Pro nagyon sok tekintetben magasra tette a lécet.

Új hozzászólás Aktív témák