-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
petfoto
tag
válasz
fl1973 #22144 üzenetére
Szerintem nem lesz jobb...a Lolli tudta/engedte nekem utoljára. Az MM már csak a BlueMail-lel, azóta ezt használom. Egy a gond, hogy nem látja a céges naptárat. Ami fontos, azt átírom a Gmail naptárba... Ha meghívó jön, akkor elfogadás és naptárhoz adás, így a Gmail-be kerül automatice...
-
petfoto
tag
válasz
fl1973 #22139 üzenetére
Nekem sem jött össze, de már Honor8 és LgG4 sem engedte. Van valami Microsoftos keretrendszer (ezzel elfogadod, hogy a céged rendszergazdája bármikor távolról belenézhet, törölheti, stb az teljes telefon tartalmát) , amit telepíteni kell, akkor lehet felvenni a gyári levelező appba az Exchange O365 fiókot. Persze ezt nem hagyom. Úgyhogy a BlueMail app-al perfekt megy minden különösebb beállítás nélkül. Viszont elég sokat fogyaszt az app és nem mindig push... De működik, akár 5 fiókot is kezel a BlueMail.
-
-
válasz
fl1973 #13475 üzenetére
Szia,
Az alkalmazás is leírja a frissítés menetét: Link
Ha nem engedi elmenteni a wifi beállításokat, akkor valamelyik érték nem stimmel, vagy hiányos lehet.
A meglévő és működő wifi kapcsolatodon belül kipipálod a speciális beállításokat, proxy módosítása kézire, proxy hosztnév: localhost, port: 8080 és utána mentés. -
Szia,
Gratula, használd egészséggel!
Van a rendszerben gyárilag tisztítás, az jó, külsős alkalmazással csak rontani lehet (szerintem) a rendszeren.neo-geo: Szia, Nem szabadba úgy működnie.
Külsős launcher vagy hasonló nem kavarhat be?
Gyári téma és megfelelő (Magazin) feloldás van beállítva?
SMS értesítés: Üzenetek -> Továbbiak -> Beállítások -> Csengőhang és rezgés
Hang: Beállítások -> Hang -> Csengőhang
LED: Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Értesítések és állapotsáv -> Villogó jelzőfény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- GTA VI
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Goddess of Victory: Nikke
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest