- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#08054973 #12195 üzenetére
Magyarországon hivatalosan legyen forgalomba hozva, meg legyen hozzá korrekt számla és/vagy gyártói jótállási jegy, ami tartalmazza a készülék azonosítóját is.
Én konkrétan arra szoktam rákérdezni, hogy a Huawei Technologies Hungary Kft. hozta forgalomba vagy sem, mert a Huawei garanciális leírásában azt is feltételnek írják és sokszor azon csúszik el a dolog. -
Ti^Em
aktív tag
válasz
#08054973 #11916 üzenetére
Az, hogy szegény ember vesz 1 telefont idejön segítséget kér, mert a telefonja nem azt a minőséget produkálja amit kellene erre kap tőled egy ilyet még ha nem is neki vagy nekem címezted volna: " Miért nem lehet elfogadni hogy a telefonnal lőtt kép olyan amilyen?" magyarul fogadd el ilyen kész... gyanítom meg sem nézted a képet, nincs ezzel gond, de akkor ne bántsd meg a fórumtársad legalább vele, ha már téged nem érdekel a gondja, a másik okos pedig eladatta volna vele a telefonját egy ilyen banális hiba miatt... ezek a hozzáállások elég furák, de lehet, hogy csak nekem.
-
válasz
#08054973 #11880 üzenetére
Vigyázz, megint előjött a kamera vita. Most megint 2 hétig kiemelt téma lesz és csámcsognak rajta egy keveset... Nem számít hogy halál unalmas és meddő téma, de rágjuk csak hátha úgy fogyaszthatóbb lesz.
Kolléga telefonjával szerintem nincs baj, csak van aki túl sokat vár egy telefon kamerájától más meg folyton a megerősítést keresi. Mi meg ülünk és unottan pörgetünk. (tudom legyek vip és akkor majd ignorálhatok) -
wayne1
senior tag
válasz
#08054973 #11880 üzenetére
Ha végigolvastad volna akkor rájönnél, hogy elképzelhető, hogy hibás a kamerám mint kiderült.
Messze nem hozza az enyém azt a minőséget, mint itt bármelyik másik készülék. Úhygogy ha nem haragszik meg a mélyentisztelt fórumtárs, megvárnám, hogy a nálunk hozzáértőbb emberek mit mondanak. Köszönöm. -
válasz
#08054973 #11310 üzenetére
Így van, csak nem lesz gond és akkor nem kell ezzel foglalkozni.
A Huawei oldalán csak a régiót mutatja, azon belül az országot nem konkretizálja, a gyártó ügyfélszolgálata tud talán segíteni.Drag77: Azt nem ismerem, de eltüntetni elvileg nem kell a meglévőt, csak a másikat kell aktívvá/alapértelmezetté tenni.
-
D4ni
őstag
-
válasz
#08054973 #11307 üzenetére
A Huawei rendszere összevont nemzetközi listát néz, nem bontja régiókra vagy országokra és aszerint látod, hogy van érvényes garancia a készülékedre, de; Ahol hivatalosan forgalomba lett hozva, ott lehet érvényesíteni a garanciát, tehát ha te itt hivatalos viszonteladótól vásároltál volna, akkor az itteni gyártói/szerződéses szervizekben, ha pedig nem hivatalos viszonteladótól, akkor adott GSM üzlet külföldről hoz(at)ta be és ott lehet érvényesíteni, ahonnan származik.
Ez a baj a GSM bolti garanciákkal, hogy nem véletlenül adják olcsóbban, de ha gond van, akkor ők javítják/javíttatják itthon - néha kérdéses módon -, vagy kiküldésre kerül - bizonyos esetekben nagykeren keresztül - a készülék a forgalomba hozatala szerinti országba és ott intézik, itthon te máshol nem adhatod le, csak a vásárlás helyén, mert azzal az üzlettel állsz csak szerződésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest