- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave69
tag
válasz
GuzziBiker #11393 üzenetére
szerintem a 137 frissítés után nekem sokkal élénkebb, élesebb, színesebb képeket készít a telefon,sőőt maga a kijelzője is élénkebb lett maga a telefonnak aksija ugyanolyan jól bírja. egyelőre negatív hatása nincs.
-
válasz
GuzziBiker #11371 üzenetére
Frissítés előtt jobbnak láttad a képek minőségét?
-
válasz
GuzziBiker #11384 üzenetére
Én csak FHD monitoron, de ilyen környezeti tényezők, illetve fényviszonyok mellett mobiltelefontól nem várok sokkal jobbat, mert ez komolyabb gépeknek is feladhatja szerintem a leckét.
Peet: A 131-est nem tartom sokkal jobbnak a 128-nál, kivéve persze azokat, akiknek adott volt a telenor 4G probléma, de a 137-es szerintem érdemibb frissítés több tekintetben is, ezért iparkodhatna a Telekom is, eleinte ők voltak a gyorsabbak a szolgáltatók közül több firmware kiadásakor is, most meg lemaradtak, bár találhattak esetleg valamit, ami nem passzol valamelyik alkalmazásukhoz, vagy ilyesmi.
-
válasz
GuzziBiker #11375 üzenetére
Letöltöttem a kép képet és megnéztem a nagy (kalibrált) monitoron is, szerintem rendben vannak, ha a borús időt is figyelembe veszem.
The Nuke: A legegyszerűbb szerezni néhány percre egy Telenoros SIM kártyát, azzal azonnal felkínálja OTA a frissítéseket, ha ez nem megvalósítható, akkor a Firmware Finder segítségével is megoldhatod, ha olyan firmware verziót teszel fel, amit OTA is letölthet a telefon, akkor azzal nem lesz gond a későbbiekben sem.
-
törölt tag
válasz
GuzziBiker #11375 üzenetére
Figyelj. Ilyen egy S9 kep, ha belezoomolsz. Link. Ehhez kepest boven jo, foleg, hogy milyen ido volt..
-
válasz
Mivel még a PH tár általi tömörítés is ront rajta, így amit látni, az alapján nem rossz az szerintem ilyen borús időben, ez a fényviszony minden kamerának feladja azért a leckét rendesen.
-
törölt tag
válasz
Alapból nem ide kellene feltolteni a képet, mert a ph is tömörít rajta..
-
gusthy
veterán
válasz
GuzziBiker #11342 üzenetére
Egy ismerősöm úgy mondja, hogy "Google a legjobb barátnőm". Legalábbis ugyanolyan szeszélyes...
-
válasz
GuzziBiker #11338 üzenetére
-
válasz
GuzziBiker #11335 üzenetére
Azon néhány tulaj, akik kétkártyásítottak, gyakorlati problémát nem jeleztek, így egyelőre csak elméleti a hibalehetőség, hogy párhuzamosan két SIM kártya nem használhat egy/közös IMEI-t.
-
válasz
GuzziBiker #11333 üzenetére
Szia,
Nem csak a SIM tálca tér el, megoldható ugyan akár házilag a kétkártyásítás, de nem lesz két külön IMEI a két SIM kártyához, hanem csak egy, ellentétben a gyárilag kétkártyással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest