- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
stevve #11433 üzenetére
Annyira tok jo, hogy akkor vitatkozol, amikor folotte van a jogszabaly, amely szerint az
(vagy mashol tanultuk a mondatertelmezest?)
Amennyiben a fogyasztoi szerzodesnek nem eleme a pixelhibak lehetosegenek, lehetseges szamanak kozlese, akkor nem lehet pixelhiba. Egyaltalan. Punktum.
Mas kerdes, hogy a rendeltetesszeru hasznalatot akadalyozo/nem akadalyozo hibanak minositheto-e a dolog, ezen el lehet szkanderezni egy kort, mert ezen mulik, hogy elallni lehet-e a szerzodestol vagy csak arkedvezmenyre lesz jogosult az ember. -
Luissimo
veterán
oké, értettem én már az előbb is, csakháttudod, ezzelkellett befejezni a mai napi szívóágat.
de mostmár mindent kisbetűvelírok, mint nemecsekernő,
remélem nemvagy nyeltantanár, mert ebben most találnál kivetnivalót,no , kidobtam a billentyűzetemből a capslockgombot.
nekem előfizetéses pannonom van, flottás, de ez nemjelent semmit , bakterúr, mert a telefonomban mégcsak nem is hasonló az apn beállításom, amivel ott működik ugyanez a kártya.
tehát, nemtudom hogyan fogsz ebből valami ökörszabályt statisztikálni, de mindenesetre jólesz, ha minden verzio egyhelyen lesz.köszi mégeccer mindenkinek
-
Luissimo
veterán
láccik is a szemeden hogy olyan kialvatlan vagy.
Igazítsd meg gyorsan a hálósipkádat és folyatsd nyugodtan az ebéd utáni szundikálástde előbb megmondhatnád, hogy miért nem akarja az igazságot ez a fostalicska.
Megpróbálom most kitörölni az eredeti inviteles AP-t és utána ujra megkreálom a Telenorost, hátha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged