- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Szia!
Ahogy előttem leírták, azokkal egyetértek, csak kiegészíteném pár dologgal:
Szerintem a wifi-je eléggé erős, ahol az Alcatel OT990-em még dobálja el a jelet, ott ez stabil. Kicsivel gyengébb, mint az ACER notebookom (pedig abban SignalUp technológia is van).
A 3G eléggé gyors, feltéve ha nem a vonatról netezel Kelenföld és Győr között (mert ott ritka sokszor eldobja a jelet Telenoros kártyával, rengeteg pontot vesztettem miatta JellyWars-ban, vissza is csúsztam a TOP100-ból)!
Amit megemlítenék az az, hogy hardveresen képes USB OTG-re (igaz, rootolni kell miatta). Tehát tudsz rádugni pendrive-ot, külső vinyót, külső memóriakártya-olvasót, billentyűzetet, egeret, stb.
A mobilarénás tesztben és ezen az oldalon sok-sok hasznos infót megtudhatsz még, amik fölött esetleg átsiklunk! -
1. kapacitív, multitouch-os a kijelzője, elég pontosan érzékeli az érintést
2. a gyári home nem fordul, ha lecseréled a millió másik fajtára, el tud fordulni
3. 3G működik, kb. mint egy telefonon, ahol annak nincs térereje, ott ennek se, és fordítva
4. lakásban jól megy a wifi, máshol nem néztem
5. zene ok, video VLC alpha-val vagy Moboplayerrel ok, sima HD tartalmak egy részét viszi, de inkább a DVD rip minőség, amik simán jók (meg eleve 800x480-as kijelzőre minek HD film?...)
6. GPS elsőre lassan pozicionál, utána pár másodperc, google navival néztem, hivatalos IGO nincs androidra amúgy, csak ráügyeskedett amigo alapú, én személy szerint rühellem (de lehet csak azért mert a sima IGO8 is ezerszer személyre szabhatóbb, a kocsiba levő Primo szintén)
7. nekem kicsit fura, hogy a pixelek a kijelzőn téglalap alakúak, azért észre lehet venni egy-két helyen
Amúgy kellemes gép, össze van rakva rendesen, a hátulja kicsit karcolódós, amúgy más baja nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest