- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A pontos idővel sem marad adós a Xiaomi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cabrio
aktív tag
Eddig telefonon csak az Opera Minit használtam, mert az volt a leggazdaságosabb. Most fent van a dolphin hd és a mini is, de azok sok adatot generálnak...
1gigás netem van és sokat netezek vele, ezért lenne jó az operamini.
Amúgy meg tényleg jó a delfin, azt használom wifin. -
rakloo
aktív tag
Annak a feltevésemnek van valóságalapja, hogy holnap akár meg is hozhatják a táblát, mert Nyíregyen a készletet ma töltötték fel a magentás szolgáltatónál?
555-SHOE
-
bakter24
őstag
Nos, az eddigi tapasztalatokat alapul véve: A témában 3 dolog nem függ össze: A készlet megléte vagy hiánya, a rendelés óta eltelt idő, és a szállító futárszolgálat. Ezt alapul véve a kérdésedre az egyértelmű válasz, hogy amitől függ, az a holnapi időjárás, a Nyíregyi raktáros személyi számának 8. és 9. számjegye és a szülei keresztnevének közös betűi. Tétel bizonyítva, ötös, leülhetek
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
StGabriel
csendes tag
A program beállításokban a 'Home directory'-ban állítsd be az mnt/sdcard2 -t.
Egyébként az "mnt' könyvtár alatt találod sok minden más mellett a belső SD-t 'sdcard' néven és a külső SD-t pedig 'sdcard2' néven.
Amikor a böngésződben kapcsolódsz az eszközre, balra fent látod az éppen aktuális útvonalat. Azon a megfelelő szakaszra kattintva válthatsz könyvtárat.Vagyok, tehát gondolkodom!
-
Tex
senior tag
Ha valakinek lesz hasonló:
A kikapcsoláskor világítva maradó érintő gombokra megoldás volt a hardveres FR (hangle+bekapcs). Közben elkezdte azt csinálni hogy a Tré-s wifi router-re csatlakozva nincs net kiírja hogy csatalkozva (min. egy csík), de ha elindítom a marketot azt mondja nincs net, és úgy tudtam megoldani hogy elfelejt utána újra csatlakozik és a jelszó, csak ez elég uncsi ezért ma felraktam az újabb szoftot S7-201uV100R001C207B010, remélem ez megoldja a problémát. Ebben már nincs benne gyárilag az Opera első ránézésre ez a különbség amit észrevettem.."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
gycs02
tag
Üdv!
Létezik valamilyen megoldás, hogy proxy-t be tudjak állítani a nethez? -
Tex
senior tag
válasz StGabriel #1865 üzenetére
Nos elmondom neked az enyém is Trés. De nem izgat, mert szerintem a kutya nem nézi milyen van rajta, főleg hogy ugye a tabon nem is látszik hogy invis v. trés szoft van rajta.
Másik ahogy én kivettem itt a fórumon eredetileg is kevertek voltak a szoftverek."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
insido
tag
válasz StGabriel #1867 üzenetére
StGabriel:Engedd meg, hogy én is válaszoljak. Az én készülékem T-Home-os
1. A fényképező nem működött, sőt lefagyott, újraindult a tablet, ha fényképezni próbáltam. Ez az invis firm felrakása után megjavult.
2. Lezárt képernyőnél a hanglejátszás során akadozott a hang. Ez is megszünt a másik firm-el.
3. Sokszor újraindult, ha felraktam töltőre az esetek 80%-ában felhevült az aksi és nem töltötte, az Invis firm után ez a problémám is megszünt. szoval ha engem kérdezel nekem nagyon is megérte kicserélni.[ Szerkesztve ]
...Hirtelen szétrobban minden és rádüvölt az élet. Megszakad legmélyebb álmod, nem szökhetsz meg mégsem... /Lelkes Állatok - Újságos/ A hosszú élet titka: Lélegezz!!!
-
direwolf
őstag
Tök jó, hogy mikor benézek ide, a legfrissebb hozzászólásokban mindig ugyan azok a kérdések és válaszok ismétlődnek. Tiszta deja-vu...
Gyerekek, annyira nehéz visszaolvasni???"I've seen things you people wouldn't believe"
-
bakter24
őstag
válasz StGabriel #1870 üzenetére
De van egy remek FAQ, leírás, meg miegyéb -> 1.hsz. Bármi felmerül, legkésőbb 1 napon belül bele is írom, ha fontos. És azt már nem nehéz elolvasni. Sok kérdésre benne van a válasz. Pontosan azért csináltam, mert engem is felidegesített, hogy mindig ugyanazokat kérdezik. Plusz ebben a fórumban lehet keresni is.
-
Tex
senior tag
válasz StGabriel #1867 üzenetére
Eddig mindenképpen jó. Először nyűgösködött kicsit, de már szépen összeállt, egy kicsit gördülékenyebbnek is érzem. És legfőképp úgy tűnik megoldotta a wifis gondom, de még kell pár nap hogy igazán kiderüljön minden.
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Tex
senior tag
válasz bakter24 #1872 üzenetére
Annyit tennék hozzá hogy a hardveres (én gyári újratöltésnek nevezném) FR tehát a hangle+bekapcs gomb nyomásakor nekem egy dobozból kiugró zöld robot van meg alatta egy folyamat ábra. Nehogy ettől valaki megijedjen, mert így működik.
Nálam semmilyen szöveg nem jelenik meg.[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
sagesz93
addikt
Egy eszrevetel: az elso hszben levo linknel a hard resetes resznel az 1. pont a fastboot mod.
sok koze nincs a hard resethez. -
Khelben
nagyúr
Üdv!
Rábukkantam a T weboldalának bugyraiban erre a cuccra és érdekelne. Legfőképp az, hogy most mennyit kell várni rá, ha megrendelem. Kedden jár le a hűségnyilatkozatom, akkor újítanám meg az előfizetést. -
StGabriel
csendes tag
Na megcsináltam a szoftver cserét a 207-es verzióra. Az első tapasztalatom, hogy az akku észrevehetően jobban bírja a kiképzést és egyenlőre stabilabbnak tűnik a rendszer.
Vagyok, tehát gondolkodom!
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok! A google locations-t hogyan tudom meg, hogy be van-e kapcsolva és hogyan tudom kikapcsolni?
-
bakter24
őstag
válasz StGabriel #1879 üzenetére
Tudom, nem kimondottan neked szántam, csak általánosságban, hogy nem feltétlenül kell végigolvasni, ha az ember keres valamit. Viszont hasznos, mert biztos van, ami kimaradt a leirásból.
sagesz93: és mit takar a fastboot mod? amugy pont azért van előtte kérdőjel, mert én nem próbáltam ki, gondoltam, valaki megmondja pontosan mit és miért csinál az a gombkombó. olyasmi, mint a csökkentt mód a winnél?
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
valaki segítsen ha tud
felraktam a frissebb fw-t, de ebben nem olyan a billentyűzet....
Honnan tudnám megszerezni azt ami a t-sben volt? ha valakinek az van fent és rootolva is van, segíthetne.bakter24: a fastboot mód alatt fel lehet tenni pl. egy új recovery-t.(clockworkmod, amonra)
Legalábbis blade alatt így volt és (huawei) t-mobile pulse alatt is. De annyira nagyon (már) nem értek hozzá.[ Szerkesztve ]
-
insido
tag
válasz sagesz93 #1885 üzenetére
A sima T-s billentyűzetet én nem is használtam. Az Anysoft keyboard nem felel meg? Abban van ékezet meg minden ami kell.
...Hirtelen szétrobban minden és rádüvölt az élet. Megszakad legmélyebb álmod, nem szökhetsz meg mégsem... /Lelkes Állatok - Újságos/ A hosszú élet titka: Lélegezz!!!
-
direwolf
őstag
válasz StGabriel #1870 üzenetére
Ha valamit nem akarok megtenni, én is mindig találok magyarázatot miért nem tudom...
#1883 mAtThEw0319: az appok között van. Ha magyarra állítottad, akkor Koordináták a neve. A beállításainál kijelentkezel.
#1885 sagesz93: nem emlékszem, hogy lett volna külön T-s bill, nem a Huaweire gondolsz? Egyébként a virtuálbillentyűkön ha bárhol hosszan nyomsz, előjön a bill. választó.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
StGabriel
csendes tag
Én is a Smart Keyboard Pro-t használom és nagyon tuti. Azt a pár száz Ft-ot simán megéri!
Vagyok, tehát gondolkodom!
-
rakloo
aktív tag
Mennyire lehet "kényelmesen-gyorsan" gépelni a ketyerén?
555-SHOE
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Öngyógyító hydrogél kijelzővédő fólia az összes telefonra és eszközre!
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple iPhone 14 Pro billentyűzet tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest