- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, korábban. DE nekem nem volt ilyen gondom. Nem vagyok egy nagy játékos, tehát ha kipróbálok valamit, akkor max. pár napog fut nálam aztán annyi. Ez idő alatt persze órákig megy a játék, tehát ki kellett volna jönnie ennek a problémának.
GTA, FIFA 15, NFS, RR3, Asphalt 8, Pacific Rim, Real Steel, Max Payne, Modern Combat, NOVA, Iron Man 3, Wild Blood, meg néhány online játék. Így fejből. Meg persze ott volt még sok filmes játék.
PS emulátor alatt volt ilyen, de az ugye emulátoron keresztül ment, meg rendes PS fájlból.
-
törölt tag
Mire gondolsz FPS droop alatt? Ingadozás? Vagy hogy jelenik meg ez játéknál?
Mert nekem max. emulátoron keresztül volt ilyen. Amikor PS emulátort tettem fel és azon keresztül játszottam PS játékkal.
Wipe volt?
zeon.hu:
Most már tele vagyok gombokkal. Pár funkciót rá is programoztam, szerintem igen kényelmes így. -
törölt tag
Frissítsd le, B121 az egy ezer éves FW, azóta van már néhány.
A legegyszerűbb:
3 gombossal rá tudod tenni a B133 (EMUI 2.3), aztán B609 -et (EMUI 3.0, ha szeretnéd feltenni az újabbat) is.Összefoglalóban benne van a telepítés menete és a letöltési linkek is.
Szer.:
Feltéve, ha nem Vodás a készüléked. Mert ha az, akkor máshogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 (kerett kopott) / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest