-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaGGu
csendes tag
sziasztok,
olvasgattam a túlmelegedésről, de látom nem túl sok embernek okoz nagyobb gondot. nálam sajnos komolyabb játékoknál pár perc után annyira bemelegszik, hogy elkezd akadozni, főleg ha a szoba is melegebb. ami érdekes, hogy ha pár fokkal hűvösebb helyen vagyok, vagy lerakom a készüléket az asztalra, és néha arrébb rakom (ahol még nem melegítette fel), akkor is egész jól fut. ilyen nagy jelentősége lehet ennek a pár foknak?
láttam, hogy valaki szerint a b615-nél valamennyivel kisebb a melegedés mint a b609-nél, érdemes lehet azt kipróbálni?
a telefonon / sd kártyán tárolt adat befolyásolhatja ezt? vagy csak a futó programok? mert akkor még valamelyikkel kezdek valamit
előre is köszi -
WaGGu
csendes tag
megvan, úgy tűnik a google play volt a hibás
szétválasztottam az injustice-t és a google play-t, úgy tűnik ott zavart be valami, másoknak a crash-t is megoldotta.
-
WaGGu
csendes tag
válasz
#86973952 #7809 üzenetére
volt wipe, elindul a meccs, kb. fél-1 percig tökéletesen fut, aztán belassul az egész, vesz mindent amit nyomok, csak akadozik. van, hogy csúszkán megy egy csík, amivel el kell találni minél pontosabban a közepét (nem tudom játszottál-e vele), ott pl. ilyen 3-4 ugrásból fel-le ugrál a csík, folyamatos csúszkálás helyett (nem tudom ez mennyire volt érthető
)
-
WaGGu
csendes tag
válasz
#86973952 #7799 üzenetére
A frissítés működik, köszönöm
Viszont az FPS droppal tényleg nem tudom mit kezdjek, ugyanúgy fennáll. Játék előtt leállítok minden futó programot, lehet hogy akkor áll neki akadni, amikor elindulnak újra? (Facebook, messenger, időjárás, stb.)
Ez ellen mi a legjobb megoldás? Próbáltam mindenféle cleanert, de azok is max. annyit tettek, hogy indulás után egyből bezárták őket, ami még talán többet fogyaszt mintha futnának a háttérben. Viszont a RAMot így is eszik, és szeretném ha tényleg csak akkor futnának, amikor én szeretném. -
WaGGu
csendes tag
A működési elvét sajnos nem tudom
Ha minden igaz, a tok, kijelzőre simuló részében vannak jeladók (mágnesek?), amik elő tudják hozni ezt a kis ablakot. Nem akarok hülyeséget mondani, feltételezem.
A rögzítés viszont teljesen jó, semmi lötyögés, gombok elérthetőek, ugyanúgy bele kell csak pattintani mint a sima műanyagokba. Egyedül a merev kijelző-védővel volt bajom.
Én speciel nagyon szerettem a fém tokokat, de volt hogy nagyon leárnyékolták a térerőt, úgyhogy azóta sima szilikont használokCélnak megfelel (http://goo.gl/WjJpjl)
-
WaGGu
csendes tag
-
WaGGu
csendes tag
sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy komolyabb játék futtatása közben (Injustice) eléggé elkezd melegedni a készülék, pedig hang nélkül, kis fényerőn játszom. Általában futott ahogy kell, de a felmelegedés mellé néha még meccs közbeni FPS droppok is történnek, mi lehet ennek az oka? Programokat általában zárva tartom, de ha fut is valami a háttérben, kell hogy legyen elég RAM.
Emellett néha újraindítottam emiatt a telefont, és bekapcsolás közben / PIN beírásánál fogta magát, és ismét újraindult, volt hogy 2x is, ez nem tudom mennyire szokatlan.
Végül pediiiig, nemrég jelezte csak a b133-ra való frissítést (b121-ről), de online frissítéssel nemigen akar sikerülni. (Letöltés után fail.) Eddig nem telepítettem semmilyen romot, nem piszkáltam 1-2 rootoláson kívül. Tudok / érdemes valamit próbálkozni, vagy hagyjam inkább?
Előre is köszi a válaszokat / észrevételeket
-
WaGGu
csendes tag
sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy rengeteg helyen láttam a hivatalos (kis kivágott elejű) tokot, ahol a fóliázott, átlátszó résznél egy kék, analóg óra látható. Körülnéztem a témáknál, de nemigen találok ilyet, ez egy záróképernyő, vagy hogy tudom elővarázsolni? Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged