Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz #86973952 #8118 üzenetére

Igen csak a szövegek alapján elég nehéz keresni.

Pl Ha így lenne hogy - settings menü szövege - (akkár oroszul is akkor a gugle segít), de sajna nem így vannak

Egyet megtaláltam. Értesítési lap feliratai.

Nem volt nehéz benne volt a nevében. De sajnos van egy csomó amit nem igazán tudok így megtalálni. Nyilván a text az szöveg, a bg az háttér szin, Meg van akív és inaktív esetén háttér és text..
    Meg van sok ami együtt adja a szint. Pl van átlátszó kép saját szinpalettával és ha változik a háttér változik a kép szine. Így a szin nem is látható, mivel a képet szinezi.. Na mindegy..

Most megfordítottam a dolgot. Kerestem egy rikító szint és cserélgetem egyesével. Ami változik a szöveg oda tartozik.

Jobb ötletem nincs.

Amúgy azt példaként azért raktam mert pont megtaláltam és annál a középső 6 karakternek megfelelő színhez hasonlót ad. Legalábbis leginlkább, mert amit az első 6karakterre kerestem szint, azt sehol nem találtam, az utolsó 6ra kidobott szint se, de a középső hathoz van egy hasonló csík, amit a szem élénkebbnek lát a fekete háttér miatt így megtévesztő.. Igazu ez is csak tipp.

ed5215 szin amúgy a porterocka1.3-ban van benne a systemui-ban lévő xml-ben.

Azért ezzel kezdek, mert ebben nincs sok sor vagyis nem sokminden van átszinezve és pont azok amik kellenek.

Új hozzászólás Aktív témák