- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #8118 üzenetére
Igen csak a szövegek alapján elég nehéz keresni.
Pl Ha így lenne hogy - settings menü szövege - (akkár oroszul is akkor a gugle segít), de sajna nem így vannak
Egyet megtaláltam. Értesítési lap feliratai.
Nem volt nehéz benne volt a nevében. De sajnos van egy csomó amit nem igazán tudok így megtalálni. Nyilván a text az szöveg, a bg az háttér szin, Meg van akív és inaktív esetén háttér és text..
Meg van sok ami együtt adja a szint. Pl van átlátszó kép saját szinpalettával és ha változik a háttér változik a kép szine. Így a szin nem is látható, mivel a képet szinezi.. Na mindegy..Most megfordítottam a dolgot. Kerestem egy rikító szint és cserélgetem egyesével. Ami változik a szöveg oda tartozik.
Jobb ötletem nincs.
Amúgy azt példaként azért raktam mert pont megtaláltam és annál a középső 6 karakternek megfelelő színhez hasonlót ad. Legalábbis leginlkább, mert amit az első 6karakterre kerestem szint, azt sehol nem találtam, az utolsó 6ra kidobott szint se, de a középső hathoz van egy hasonló csík, amit a szem élénkebbnek lát a fekete háttér miatt így megtévesztő.. Igazu ez is csak tipp.
ed5215 szin amúgy a porterocka1.3-ban van benne a systemui-ban lévő xml-ben.
Azért ezzel kezdek, mert ebben nincs sok sor vagyis nem sokminden van átszinezve és pont azok amik kellenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest