- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Nem vagyok elvetemült, vagy mégis. Nem vagyok feladós típus, csak ha nem tudom megoldani épkézláb módon. (vagyis nem akarok szakmát tanulni annyit nem ér)
Most megnéztem, hogy kell témát szerkeszteni proterkocka linkjei közt a 2GB ot felraktam. Kikerestem azokat amikből lehet építkezni, mint pl.:
Black God, és Powersaving témák 2.3 alatt
Azért eltartott egy darabig míg megtaláltam. Már csak jó lenne tudni a sokmilliókarakter.hwt ből melyik melyik, mert akkor a tröbbit kidobnám a telóról..Kell egy olyan téma amiben a beállítások alatt lévő ikonok vannak és összevarázsolni a kettőt, ha be lehet tenni a helyükre a 2.3 as ikonjait, hogy ne ovis kinézete legyen.
Ha ez nem megy akkor megy vissza, de ha megy vissza akkor szólok, hogy sikerült-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest