Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Sziasztok.
Két dolog érdekelne, az első az kíváncsiságból:
Anno kis telón használtam a link2sd programot ram bővítésre, több program férjeb fel.
Az jutott eszembe, ha a belső memóriából lecsípek 2-300MB-ot azt nem veszem észre annyira, de a ramhoz hozzá téve, illetve a program memóriához hozzátéve több szabad ram maradna.Ez megoldható? Gondolok itt a b609 bővítésére.
Vagyis partícionálható a teló, úgy mint a pc, utólag?
Mert akkor elvileg hozzá csatolható már bootoláskor a partíció. A pro verzió anno tökéletesen tette a dolgát. Nem is volt drága.Másik kérdés:
Valaki meg tudja mondani, hogy nand backupbó l(twrp alatt) vissza tudom-e tenni a v3 romot?Most b609 van fent. rootolva, beállítva. Cwm recovery van most fent. Ma csinálok egy nand mentést a mostani romról is hogy legyen egy belakott stock rom is mentve.
Az után akarom vissza tenni a v3-at.
De nem tudom, lehet-e egyből vissza tenni, vagy előtte kell egy v3 alapot feltenni.
Ahogy elnéztem a particiók mások v3 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Parfüm topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest