- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezekkel a fém keretekkel vigyázni kell, mert ez esetben ritkán beszélhetünk rugalmas anyagról, ráadásul elég sokan foglalkoznak úgymond "másodgyártással". Evil Snowman is rendelt a P7 -hez, ott az ellenkezője volt a gond, lötyögött benne egy kissé a telefon. Elég sok ilyet hallok és mivel nem annyira elterjedt telefonról/márkáról van szó - mint pl. ájfón vagy sami- , főleg ilyenekkel fogsz találkozni.
Egyébként én Love Mei -ből láttam olyan fém keretet ami felé több a bizalmam. Persze tapasztalatom nincs még róla, nem rendeltem még meg (G6 -hoz nem gyártanak), de ők tapasztaltabb gyártók és a vélemények alapján is minőségibb dolgokat készítenek. Majd kiderül milyen lesz, következő hónapban fogok rendelni tőlük keretet meg csepp-, por- és ütésálló tokot. Az sajnos csak decemberben kerül hozzám.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő