- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
válasz
zsadav #24434 üzenetére
Kell még egy kis idő mire észhez tér a rendszer pl szinkronizálgat a háttérben, de 2-3nap után már jól megy. Arminlok kolléga a b114-re esküszik, nekem a b118 volt jó, de szerintem a b132 sem volt rossz. Kitkatből azt hiszem a b512 volt a jó, de tovább nem tudom, mert jó ideje lecseréltem.
(#24430) arminlok
Mindenki sanyira akar váltani?(költői kérdés) Marilllyo is elvette magától az Emui érzést, te ne ess ebbe a hibába.
Ott van a (huawei) honor 6 (ami a z3c-től jobb!!) vagy a p8 lite vagy akármi. Kinézetben kifogástalan mind a kettő szóval azzal egyáltalán nincs gond, szoftver szintén kitűnő (nincs romolás), teljesítményben sincs hiány és persze mind a kettő beleesik a kompakt kategóriába.
-
arminlok
senior tag
válasz
zsadav #24423 üzenetére
Az összefoglalóban leírtak általánosan vonatkoznak az összes rom felrakására. 3 gombos módszerrel a letöltés helyét pedig megtalálod szintén ugyanott valamelyik linken b114 leak néven van fent. A kereső használata és az összefoglaló átolvasása ajánlott (minden fórumban). b111 és 114 között szinte semmi különbség csak a 114 sokkal stabilabb és szeirntem gyorsabb is valamennyivel. Smartkeyboardnak adj egy probát lehet gyorsabb is lesz mint a swiftkey.
-
arminlok
senior tag
válasz
zsadav #24417 üzenetére
Maradj 4.2-n tedd fel a B114et az összefoglaló szerint. Töltsd le a smart keyboard-ot vagy a swiftkeyt és kész.
(#24418) littlerock: Bevinném egy hozzáértő gsm boltoshoz vagy a hivatalos Telemax szervízbe. Tuti pár ezer forintért tesznek rá egyet szabadon nem hagynám egy idő után a képeid rovására megy ha meg leesik belemegy valami akkor a kamera csere kicsit drágább.Ha garanciális még akkor azzal élnék kiesett magától stb szöveggel.
-
kemotox
addikt
válasz
zsadav #24417 üzenetére
Szia!
Leírom a saját tapasztalataimat.
Gyári 4.2-re már nem nagyon emlékszem, de arra sem, hogy gondok lettek volna vele. Megfelelő volt a sebesség, a gépelés is. Viszont más-más billentyűzetek másképp viselkedtek. Próbálj ki néhányat! Hátha az egyik jó lesz.
Aztán frissítettem 4.4-re, nem kellet volna. Tudtam, hogy lassabb lesz, itt fórumon is leírták sokszor, de nagyon kíváncsi voltam rá. Na ott már nálam is nagyon belassult a gépelés. SwiftKey-t használtam, ami 4.2-n jó volt, de 4.4-en már akadozott, mint nálad.
Most CM11 ROM van feltéve, SwiftKey ugyancsak, és tökéletesen működik.Röviden és tömören én azt tudom ajánlani, hogy ne frissíts 4.4.2-re, és próbálj ki néhány billentyűzetet. Play Store tele van velük. Google Keyboard-ról hallani mostanság elég sokat, nem tudom, hogy jó-e, én még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest