-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
válasz
djnyakesz #23001 üzenetére
Rá kell másolni az sd kártyára a "dload" mappát. Ehhez az Sd kártyádon legalább 2Gb szabad helynek kell lennie.
Azután választhatsz:
Normál upgrade esetén értelemszerűen a telefon menüjéből.
A telefonon a kezelés mappában találsz egy rendszer frissítése programot, arra rányomsz.
A programban válaszd a helyi frissítést.
Ha felajánlja a biztonsági mentést akkor csináld meg, kb 1 perc.
Megerősítés gombot fogsz látni, arra nyomj rá.
A telefon újra fog indulni, lesz egy kis droid meg némi szöveg arról, hogy épp mit csinál, de neked nem kell csinálnod semmit csak várni (kb 3-4 perc) míg meg nem jelenik a sim kártya kód beírási lehetőség.
Innen ugyan úgy, ahogy eddig is beléptél a telefonba .
Egy fájl kezelővel pl. EsFileExplorer bemész az SD kártyádra és letörlöd a dload mappát a tartalmával együtt.Force upgrage esetén, a telefont recovery -ben kell indítani egy bill. kombinációval (teló kikapcs, hangerő fel és le egyszerre nyomva tart, majd ezzel egy időben a power on-t is nyomva tartani, kb. 3sec)
Ennél az utóbbi műveletnél elvész minden adatod a belső SD -ről, mert hard reset lesz a végén és újra kell állítanod mindent.Ez így egy az egybe benne van az összefoglaloban. Három gombot megkell nyomni...
-
mmaattee90
tag
válasz
djnyakesz #22988 üzenetére
Töltsd le ezt, utána bontsd ki én kapsz egy dload mappát, azt kell másolni sd kártyádra, (nem a tartalmát csak, hanem az egész mappát a tartalmával együtt) és utána kikapcsolod a telefont, majd a 3 gombot ami a telefon oldalán van megnyomod egyszerre és előjön az ascendes felirat az elején, rezzen egyet a telefon és elfog indulni a gyári recovery ami felteszi a ROM-ot. Ezt hívják 3 ujjas vagy gombos megoldásnak, ez törli az internal storaget, úgyhogy ha kell akkor ments dolgokat ami ottvan, ésha így csinálod akkor nem okoz gondot az előző rom és nem zavar bele az újba, hanem tökéletesen fog működni, a telefon képességeihez mérten
-
gabancs
addikt
válasz
djnyakesz #22946 üzenetére
Nem tudom, hogy túl vagy e rajta, de én előbb egy gyári visszaállítást ajánlanék.
Az az igazság, hogy a P6 nem tűri a romolgatást. Persze lehet, hogy ez csak egyedi dolog, de az enyém teljesen meghülyült tőle. Volt rajta minden, szinte az összes JB, KK, Miui, sőt a végén még CM11 is.
Az okát nem tudom, hiszen elvileg legyalultam róla mindent, mondom elvileg, de a végén már odáig fajult a dolog, hogy a Miui-t nem volt hajlandó feltenni, ami előtte volt már feltéve. A JB romok alatt nem működött a LED , csak ha töltöttem. A KK alatt az értesítő LED ugyan működött, ott viszont nem jöttek meg az üzenetek.Beadtam szervizbe, most várom, vajon mihez tudnak kezdeni vele. Attól félek, hogy ők is feltesznek egy B111-et és annyi, de majd kiderül.
Szóval az a javaslatom, hogy ha nem muszáj, akkor mindenki felejtse el a rom cserét. Az az igazság, hogy nem is igazán vettünk észre különbséget. Az egyik JB olyan volt mint a másik, és ez elmondható a KK-ra is. Szóval felesleges.
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
djnyakesz #22943 üzenetére
Bocsánat kicsúsztam a szerkesztési időből...
Az kimaradt hogy azt honnan tudom most Bxxx van e rajta? mert olvasom hogy mindenki ezt írja, de nekem ilyet nem ír a telcsi..
Bocsi a sok hülye kérdésért, rootoltam telefont 1-1,5 éve utoljára, de a tudásom el is felejtettem, szóval nem akarom elcseszni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged