- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
torrrent
aktív tag
válasz
forgonati #21751 üzenetére
Igen nekem is volt (van) ilyen problémám. Bal oldalán egyik nap arra lettem figyelmes, hogy ha egy bizonyos szögből nézve nagyon fényes helységben, vagy napon 1 cm kis csík látszik nem pixellel kapcsolatos, mert kintebb van a kijelző és a perem között. Most olyan 1,2-1,5 cm. Már egyáltalán nem zavar. Pont a garancia letelte után 1 hónappal jött ki, de nem hiszem, hogy szervízbe vittem volna emiatt. 3 hétig ott fogják aztán visszadják, hogy biztos ráültem, közben resetelik a rendszert stb. Nekem nem érte volna meg. De ha téged nagyon zavar akkor próbáld meg.
Szervizes ismerős azt mondta, hogy ez a vékonyság velejárója. Nem tudom az OppO 3,8 mm-es telóján milyen tünetek jönnek majd ki, de szerintem ez a P 6mm a lélektani határ ameddig egy telót vékonyítani lehet sőt. Nade valjuk be qrva szép
-
arminlok
senior tag
válasz
forgonati #21618 üzenetére
4.2 a tuti de én komolyan megnézném valakineka telefonját aki azt mondja hogy neki nem melegszik 4.4 el és nem is merül hogy az hogyan müködik
Hülyén érzem magam hogy megoszlik a vélemény hogy merül e és melegszik e a telefon. Mert eddig kb 6-7szer volt már rajta kitkat és mindig az lett a vége hogy vissza 4.2re.
Peidg azért sok minden tetszik a 4.4-be szivesen használnám ha ugyanugy müködne mint a 4.2 :/ -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest