- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
_Csaba_ #21966 üzenetére
az átlag usert nem zavarja, de már a kitkat sd írás tiltása is kiverte sokaknál a biztosítékot, főleg, hogy értelmetlen.
a root tiltással alapvető dolgok válnak használhatatlanná.
plusz nem lényegtelen, ha megveszek egy telefont, akkor én legyek már rajta a rendszergazda -
zeon.hu
nagyúr
-
zaurac
tag
válasz
_Csaba_ #21954 üzenetére
Nem tudom pontosan mi a különbség, arra saccolok talán lehetnek benne régióspecifikusan vodafone alkalmazások,hálózati beállítások, eltérő build.prop beállítások (pl. úgy emlékszem itt a fórumban is volt téma a navi bár vagy az értesítési sáv eltérő viselkedéséről a vodás ROMokon).
-
arminlok
senior tag
válasz
_Csaba_ #21941 üzenetére
Ja hát annyira énsem hazsnálom csak játélk közbe meg föleg mikor csörög a telefon akkor irritál nagyon. Ja meg néha rádiot szoktam reggel kihangositva hallgatni és ottis jol jönne a kicsit szebb hangszoro csak azért pattant ez ki a fejemböl.
Kicsit egyedibbé válna a telefon egy ilyen cserétöl.
-
Newlachka
őstag
válasz
_Csaba_ #21872 üzenetére
visszateszi
elvileg úgy van,hogy ha rootolod akkor ha belemész a cust/chanel mappába ott vannak régiók,és ott vannak bent a gyári appok amit újrahúzáskor, vagy frissítéskor visszarak.. pl ha ide berakod mondjuk a szókeresőt akkor gyárilag feltelepíti
én pl a gyári hangokat,képeket,videókat, bootsoundot mindig letörlöm... -
zaurac
tag
válasz
_Csaba_ #21770 üzenetére
KK-n záróképernyőről is elérhető pár alkalmazás (zseblámpa,lejátszó,óra,naptár) és részletesebb gyorsbeállítási rész az értesítési sáv mellett, egy elég jó telefonkezelő( zaklatásszűrő, memóriakezelő stb),de ezeket szerintem JB-be is betehetnék ha akarnák,szóval attól,h.KK magában nem sok minden változott.
Szerk.: És egy apróság még,ami nekem pl. fontos: átlátszó navi bár külsős launcherben is. -
-
arminlok
senior tag
válasz
_Csaba_ #21717 üzenetére
Nem tud kéket.
Szeirntem a p7 már nem volt best buy amikor kijött és most se azt venném ha telefon vásárlás elött állnék. Akkor még nem tudtam ennek a sjaát processzornak a hátrányairol és elhiszem h a p7ben már jobb de még mindig nem az igazi szal én személy szerint tuti nem vennék ilyet többet.
-
marilllyo
veterán
válasz
_Csaba_ #21708 üzenetére
Csak külső appal. Pl. Led Blinker. Ez nem húzza annyira az akksit. Javaslom a pro verzió beszerzését valamilyen úton-módon.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
_Csaba_ #21693 üzenetére
minden ilyesmi saját felelősség!
navibar + más módosítás.
reboot után működik elvileg. -
arminlok
senior tag
válasz
_Csaba_ #21684 üzenetére
Ahogy mondod. Ez egy program csak ami engedélyezi az olyan dolgokat ami root nélkül nem lehetne megtenni. Ha kikapcsolod a root jogot akkor valoszionüleg megse fogja kérdezni hogy engedélyezze-e hanem letiltja simán. De amugy mindig kérdez ha olyat csinálsz amit root nélkül nem tudnál (kivéve ha állando root jogot adtál valamniek).
-
arminlok
senior tag
-
duvi
nagyúr
válasz
_Csaba_ #21647 üzenetére
Nem. Csak a friss A-GPS adatokat letöltöd és megvárod, hogy egyszer begyűjtse a műholdak pozícióit. Ezután elindítod az aktuális navi programodat és megnézed, hogy mennyi idő a kapcsolódik. Ha minden rendben, akkor már kikapcsolhatod és ezek után elég csak a navigációs programot használni. Néha nem árt megismételni a friss adatbázis letöltése miatt. Van akinél a telefon kikapcsolásáig tartott a jótékony hatása. Ilyenkor minden telefon restart után érdemes lefuttatni.
-
duvi
nagyúr
válasz
_Csaba_ #21645 üzenetére
Ha fontos a navigáció és nem sajnálsz rá egy ezrest kiadni, akkor megveheted a Pro verziót is belőle. Abban van A-GPS részletes config lehetőség is. Pl. Hideg indítás (törli az összes GPS adat előzményt), Letöltés (azonnal letölti a legfrissebb A-GPS adatokat). És ami nem annyira fontos, de jobb használni, kikapcsolja a reklámokat.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
_Csaba_ #21643 üzenetére
letöltöd mondjuk a GPS Status-t.
beállítások- A-GPS kezelés-letöltés.
ennyi -
zeon.hu
nagyúr
válasz
_Csaba_ #21581 üzenetére
pár napja szabályosan használható a nokia here.
már nem csak nokiára
nem próbáltam, de dicsérik, hiába beta egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest