- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
mmaattee90 #25546 üzenetére
Nem használom már a telefont, így csak ráraktam azt a gyári romot, ami anno B708 előtt rajta volt.
(#25547) Vikipizsama: Akkor próbáld először helyi frissítéssel rárakni a C00 romot, majd ha sikerült, elindult, mehet ugyanúgy 3 gombossal hogy tiszta legyen. Igazság szerint nekem ebben a C00/17 váltogatásban nincs sok tapasztalatom, így csak azt írom le hogy én mit csinálnék, viszont ahogy írtam is, ez veszélyes üzem.
Esetleg megpróbálhatod azt a C17es unicom romot helyi frissítéssel felrakni ami a B708as downgrade leírásomban van, mert az biztosan felmegy, aztán arra rárakni 3 gombossal olyan C17est amit szeretnél. -
vg
addikt
válasz
mmaattee90 #24795 üzenetére
Nekem itt a ph-n 28e-ért sikerült eladni és elég sokáig volt kint, de sajnos számtalan retardált komolytalan hülye írt.
-
Zlika
aktív tag
válasz
mmaattee90 #24060 üzenetére
Tudnál linket adni ahhoz a custom kernelhez? Lehet hogy alapból az van de ha nem akkor bepróbálnám.
-
mmaattee90
tag
válasz
mmaattee90 #23983 üzenetére
sztornó, összejött
-
TomWexX
addikt
válasz
mmaattee90 #23978 üzenetére
Toolkit-tel.
-
bedina7
újonc
válasz
mmaattee90 #23934 üzenetére
-
bedina7
újonc
válasz
mmaattee90 #23932 üzenetére
Köszönöm, biztos működik, csak az a helyzet, hogy kicsit analfabéta vagyok ilyen téren.
Segítenél, hogy ezt hol is találom? Csatlakoztatnom kell a géphez a telefont, vagy anélkül is megy?Köszi előre is.
-
Viki1990
csendes tag
válasz
mmaattee90 #23878 üzenetére
Köszönöm! Ez már majdnem ugyanaz!
-
Smarci82
csendes tag
válasz
mmaattee90 #23793 üzenetére
Beadtam közben szervízbe... Kíváncsi vagyok, remélem cserélik, 3 hetet mondtak. Hogy sikerült neked rátenni bármit? Miután visszaállítottam a stock recovery-t ha bekapcsoltam csak rezgett folyamatosan, kikapcsolni sem lehetett, adb-re sem reagált. Vagy mitől került ilyen állapotba szerinted?
-
Tomacko
őstag
válasz
mmaattee90 #23488 üzenetére
Ha a bolttól nemleges választ kapsz, hogy ők nem viszik szervízbe, mondván, hogy foglalkozz vele te magad, akkor bizonxy kemény menet elé nézel. A megoldás akkor az, hogy meglesed a Telemax honlapján hol van nekik szervíz felvételi pontjuk ahova be tudod adni. Avagy a másik megoldás, hogy ha jársz Budaőrs-n akkor be adod magad. Sajnos sem posta sem futár által NEM fogadnak semmit és vissza küldik vele. Én szekszárdi vagyok, és le fociztam velük ezt a meccset már. Rugalmasság ilyen téren az nulla, de viszont gyors korrekt pontos szervíz munkát csináltak.
-
arminlok
senior tag
válasz
mmaattee90 #23260 üzenetére
Játékokkal mi a helyzet? Melegedés? 4.2höz képest
(#23263) ctibor Szívesen, reméljük sikerül.
-
zaurac
tag
válasz
mmaattee90 #23260 üzenetére
Az XDA-s modosítottat használjátok? Abban is vannak kínai karakterek a gyári zenelejátszóban és a tárcsázóban a szám után?
-
zaurac
tag
válasz
mmaattee90 #23205 üzenetére
Engem azért megszívatott rendesen az eredeti B708. Kb. 3. fajta xda-n összekukázott stock recovery volt csak hajlandó visszatenni régebbi romot. A B708-é még másik kínait pl. 508-at sem engedte.
-
marilllyo
veterán
válasz
mmaattee90 #23205 üzenetére
Az igazság, hogy nem vagyok rákényszerülve. Csak az újdonság miatt.
Őszinte leszek...számomra egyik rom sem hozott érdemleges változást a gyári B111 óta. Pár extra funkció de a számomra kifogásolható dolgok ugyanúgy benne maradtak.
Bár most már úgy vagyok, hogy ha a swiftkey vagy a touchpal szépen smooth-an futna...a többivel megbékélnék.
-
marilllyo
veterán
válasz
mmaattee90 #23200 üzenetére
708-as cseréli a stock recoveryt?
-
Zlika
aktív tag
válasz
mmaattee90 #23200 üzenetére
Írtam is a surdu_petru-nak hogy nagyon gyorsan hegessze bele a kernelbe a dupla kopp feloldást!!!
(na jó valójában csak kérdezősködtem hogy lehetséges-e szerinte)
Kíváncsi vagyok mit reagál! -
Zlika
aktív tag
válasz
mmaattee90 #23197 üzenetére
Melyik az a rom amit most használsz?Illetve ki készítette azt a custom kernelt?Esküszöm írok neki hogy valahogy próbálja már belehegeszteni a dupla koppintásos feloldást!
-
mec71
tag
válasz
mmaattee90 #23147 üzenetére
Igen
-
mec71
tag
válasz
mmaattee90 #23143 üzenetére
Nagyon jó ennek az akkuideje
23094 hozzászólás venn kolega linkje -
djnyakesz
aktív tag
válasz
mmaattee90 #22998 üzenetére
A karácsonyi hajtásban nem tudok foglalkozni egyszerűen vele, egyik kezemet az egyik gyerek harapdálja, másikkal a kuglófot tömöm
26-n neki állok ennek is!
Boldog Karit Srácok!
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
mmaattee90 #22990 üzenetére
Köszi!
Srácok, hiába küldtök el az jó anyámba, akkor is egy ide érkező tök új ember (hiába olvassa el az összefoglalót újra meg újra) számtalan kérdés akad közben, amire nem feltétlenül kapom meg a választ, mert nem áll össze az agyban egy leírás után minden.3 gombos módszer, rootolás, most a kettő nem ugyan az, akkor most hova mit és mi lesz belőle.
Elsőre sok az infó! Még 3x is
Rootoltam már telefont, az LG telcsimnél ugyan így kezdtem: összefoglaló olvasása, 3-4 definiálatlan mondat, és kérdezés kérdezés kérdezés, majd meglettek a válaszok és tudtam.
Neki futok majd újra, muszáj kérdeznem, ettől leszek csak okosabb. Igyekszem nem ugyan azt a kérdést feltenni, de ha egyszer nem értek valamit...
-
Tomacko
őstag
válasz
mmaattee90 #22989 üzenetére
Az akkor miért van, hogy sem törölni nem tudok semmit a rendszer appokból, valamint az általam letöltött rootchek progik is azt hazudják ezek szerint, hogy nincs root, és a superuser programok sem tudnak felvenni root jogosultságot egyetlen programhoz sem ?
-
TomWexX
addikt
válasz
mmaattee90 #22983 üzenetére
-
trobi28
addikt
válasz
mmaattee90 #22969 üzenetére
Jónak kell lennie, most töltöttem le
Milyen böngészővel próbálod? -
atiso01
csendes tag
válasz
mmaattee90 #22964 üzenetére
Akkor ezt se töltsük? :
http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/general/p6-u06-emui-3-0-b706-european-google-t2953515 -
Zlika
aktív tag
válasz
mmaattee90 #22800 üzenetére
Jha lehet akkor én is átpártolok a "síma" cm-re.
-
TomWexX
addikt
válasz
mmaattee90 #22800 üzenetére
Köszi az infót, agyaltam hogy melyiket rakjam fel, de így akkor eldőlt.
-
Zlika
aktív tag
válasz
mmaattee90 #22783 üzenetére
Nincs, egyből a carbon-t raktam fel.
-
gacsoi
senior tag
válasz
mmaattee90 #22762 üzenetére
Na ezt nem vágom
-
TomWexX
addikt
válasz
mmaattee90 #22758 üzenetére
-
TomWexX
addikt
válasz
mmaattee90 #22741 üzenetére
Mobil nézetben nincs összefoglaló, válts át asztalira!
-
Zlika
aktív tag
válasz
mmaattee90 #22739 üzenetére
Nem is figyeltem.De nekem teljesen megfelel ami a carbon-ban van.
(amennyit én kamerázok meg galériázok...)
-
Zlika
aktív tag
válasz
mmaattee90 #22736 üzenetére
Ezzel pont az imént szembesültem én is. Surdu_petru ígérgeti a javítást.
-
Zlika
aktív tag
válasz
mmaattee90 #22719 üzenetére
Parancsoljanak
Meg kell hozzá gapps-t valahonnan szerválni. (kk-hoz valót nyílván) -
torrrent
aktív tag
válasz
mmaattee90 #22701 üzenetére
Elvileg ők is küldik tovább a Huaweinek szervizelni mint a T. És ott megadják a módját szerencsére komolyan veszik.
-
Zlika
aktív tag
válasz
mmaattee90 #22698 üzenetére
Az még kérdéses.Most folyamat nyomkodás/telepítés húzza lefelé rendesen.Meg lehet hogy ennek is kell némi idő hogy beálljon.Viszont ha maga a rendszer pár nap múlva is ilyen fasza gyors lesz akkor leírom az akksi tapasztalatokat is.
-
zaurac
tag
válasz
mmaattee90 #22688 üzenetére
Igen, nagyon tuti lett a 3.0,bár egyre arcátlanabbul MIUI az egész, a zenelájtszó is és a grafika is csak átszínezve
,de iparkodhatnának a tervek szerint már OTA-n kéne kapnunk dec.ben ...
-
mec71
tag
válasz
mmaattee90 #22688 üzenetére
Magyar nyelv van benne? Linket tudsz adni? Köszi
-
zaurac
tag
válasz
mmaattee90 #22675 üzenetére
Pont ettől tartottam: ua.t csinálják,m.B510-zel,kiadják a bétaverziót véglegesnek
Bár a 706 gyorsabb és jobb volt,m.a B5xx-ek,de azért hiányos még.Ez a kínai verzió lehet? Milyen facebook csoport ez?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
mmaattee90 #22679 üzenetére
Semmi reakció. Mondjuk kikapcsolni sem lehet, nem emiatt nem indul el a 3 gombos?
Ha folyamatosan nyomon a Power On/Off gombot, a kijelző elsötétül, rezzen egyet a készülék, majd "újraindul" és a Logo jön be, ahonnan nincs tovább sehova.
Gabancs: Igen, ezt csinálom...
-
judas13
addikt
válasz
mmaattee90 #22323 üzenetére
Különbözik már a keretük, anyaghasználatban, kialakításban? - nem semmi!
Nekem is volt ilyen extra melegedés már szinte zavaró volt meg volt gyors merülés is, azt hittem rosszul látok, pedig háttérben nem futott semmi sem akkor.
Amúgy elképzelés van az új telóról?
/ Nekem jövőre lesz csere, de mindig van egy versenyző ami kiesik és jön helyette egy másik, majd utána jön egy harmadik esélyes/
-
crok
nagyúr
válasz
Én azért megnézném, hogy mi miatt merül.. egy betterbatterystats
meg 1 nap teszt és megnézném mi miatt merül.. lehet nem mutat
majd semmit és az akku rossz. -
zaurac
tag
válasz
Én a helyedben megpróbálkoznék egy szervizzel, hátha vmi hardwares probléma van.
-
zaurac
tag
válasz
mmaattee90 #22293 üzenetére
Az a baj ez nem rootolt,m. az xda-s B708 és nem akartam rootolni,amíg nem ismerem,de végülis a miui-s google installerrel összejött.
-
arminlok
senior tag
válasz
mmaattee90 #22274 üzenetére
Nekem nem hozza be a linket de gondolom ezt a b706-ot linkelted és igen ez c17 igaz u06ra valo szal kompatibilisnek kell lennie de inkább ne kisérletezzünk. Bár van egy olyan emlékképem hogy a tmobileos rom is c17es volt ezt valaki megtudja erösiteni vagy cáfolni?
-
zaurac
tag
válasz
Ez kínai rom( C17- ) ez kinyírhatja a mienket!
-
fornettisuti
veterán
válasz
Unicom P6-ra valo
-
Theseus
csendes tag
válasz
C17, ez ázsiai telóra jó csak nem? Az enyém EU.
-
zaurac
tag
válasz
mmaattee90 #22255 üzenetére
Akkor ne ha már megy a 3 gombos, az csak a huawei recoveryt rakná vissza, meg az emui 2.0-t! De ha visszatudsz tenni gyári romot,azzal kéne h. települjön huawei recovery.
-
gabancs
addikt
válasz
mmaattee90 #22251 üzenetére
Mert az SD kártya tartalma nem tetszik neki. Valami nem okés. Töltsél le valami garantáltan hibátlan dolgot, és azt tedd az SD kártyára.
-
zaurac
tag
válasz
mmaattee90 #22251 üzenetére
Ez már haladás. Nekem innen jó lett a következővel: Innen: http://dl.vmall.com/c01l4l4a2y# a dload mappa sd-re és helyi frissítés. visszarak egy huawei recoveryt, amiből már megy a 3 gombos. Azért 100 % -ra nem merem ígérni,m. nálam kínai rom volt,de azon is ez a 3e recovery volt,amiről beraktad a képet.
-
zaurac
tag
válasz
mmaattee90 #22212 üzenetére
Nem írt ki hibát, TWRP-ben lefutott a telepítés,de mindig bootloopos lett, na mindegy, marad a b132, nálam eddig a KK mindig rosszul sült el,bár tényleg szebb,jobb,de gyorsabban merül mindegyik és fagyogat
. Nálam a gyári recovery eltűnése egy kínai rom után volt és az emui 2.0 zip-pel frissítés után visszahozható,de biztos van valami más módszer is.
-
zaurac
tag
válasz
mmaattee90 #22203 üzenetére
Szia! Te milyen ROM-ra tetted? Én 2x is próbáltam(B132-re) , 2. alkalommal telepítés után is csináltam dalvik cache wipe-ot,de mindenhogyan bootloopos lett
. De ha ez jó nálad miért akarsz B521-et?
-
gprspeter
senior tag
válasz
mmaattee90 #22028 üzenetére
De. Ment is vissza 114-es...
-
Zsocy155
őstag
válasz
mmaattee90 #22028 üzenetére
Én nem vettem észre, hogy gyorsabban merülne.
-
sanyi0627
senior tag
válasz
mmaattee90 #21983 üzenetére
Nekem lassú volt.most b114 van fent. Jóval gyorsabb.
-
arminlok
senior tag
válasz
mmaattee90 #21953 üzenetére
Semmiben egykét felületet megváltoztattak meg a gombokat.
-
zaurac
tag
válasz
mmaattee90 #21934 üzenetére
AnySoft Keyboard eddig minden telón jól futott nálam és van magyar billentyű kiosztás is hozzá(külön .apk) és többféle téma.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Touchpal X - Nem akad, jó a swipeja.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
nekem a fizetős swype is akadt néha (P7-en már simán fut).
kilőttem, újra engedélyeztem és jó lett -
Steelheart2
őstag
válasz
mmaattee90 #21821 üzenetére
Most töltöm én is.Kiprobálom.
Unrootolni kell a 3gombos elött?
-
NewPityu
csendes tag
válasz
mmaattee90 #21826 üzenetére
Azt hiszem értem. Köszi
-
NewPityu
csendes tag
válasz
mmaattee90 #21823 üzenetére
Érdemes egy full wipe-ot itt is eszközölni?
-
mec71
tag
válasz
mmaattee90 #21823 üzenetére
köszi
-
mec71
tag
válasz
mmaattee90 #21821 üzenetére
Linket kérhetek!?mivel jobb?
-
zaurac
tag
válasz
mmaattee90 #21793 üzenetére
A part2-ben van egy .img ami átírja vodafone/tr-re a telót,de azt hiszem ez valahogy helyreállítható, plusz alap témabeállítások vannak benne ha jól emlékszem. Én sem tettem fel, de nekem nem tűnt semmivel gyorsabbnak,m. a B512-bár nekem az sem lassú,csak talán többet fogyaszt,m. a JB-k. A leggyorsabb eddig amúgy a kínai B508 volt
,csak az csinál egy kiskáoszt maga után a gyári recovery eltűntetésével
-
Zsocy155
őstag
válasz
mmaattee90 #21786 üzenetére
Én csak az 1-et tettem fel.
-
Zsocy155
őstag
válasz
mmaattee90 #21778 üzenetére
Nekem a telefon jelezte a B635-öt és mivel ez is KK, ugyanúgy ráfrissítettem online, mint régen a Vodás B608-ról B610-re. Különösebb változást nem látok, ugyanolyan jól megy mint a B634.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
mmaattee90 #21778 üzenetére
Hányan használnak itt B634-et ? Ha ennyire hasít, akkor lassan fel kell toljam
-
gacsoi
senior tag
válasz
mmaattee90 #21421 üzenetére
Esetleg itt ?
[link] -
Zsocy155
őstag
válasz
Szia!
Nekem megvan a pc-n a B607. Ha az jó és gondolod feltolom valahova. K....a sz@r upc netem van, tehát több óra mire felmegy! -
duvi
nagyúr
válasz
Tudtommal a B606 vodás rom és nincs kitéve sehova
-
okoska74
senior tag
válasz
mmaattee90 #21240 üzenetére
Téma összefoglalóban van • Wifi jel eldobálás (nem túl gyakori) - WIFI fixer segíthet rajta
A /Beállítások/Wifi/.../Speciális/Wifi alvómód bekapcsolása --> Mindíg -re állítani.
A B114 -es rommal volt a legkevesebb probléma de a 132 - vel is remekül el lehet élni.(#874) AsusBoy írta
Sokan lefrissítették a telójukat a huawei oldaláról és utána panaszkodtak wifi bugra.
Akkor valójában nem wifi bugról van szó hanem szimplán intelligens módban lekapcsolódik wifiről és akkor kel fel újra amikor a képernyőd feloldod ? -
arminlok
senior tag
válasz
mmaattee90 #21213 üzenetére
Rosszabb, és nincs performance mód.
-
TomWexX
addikt
válasz
mmaattee90 #21213 üzenetére
A kitkat-től nem lesz benne snapdragon 810-es proci...
-
duvi
nagyúr
válasz
mmaattee90 #21124 üzenetére
Sajnos nem. Most csak alaphelyzetbe hoztad a telefonon futó szoftvert. DE nem cserélted le. Ezért ebből nem érdemes arra következtetni, hogy rom csere után is független marad. Maradt az 50-50%.
-
duvi
nagyúr
válasz
mmaattee90 #21121 üzenetére
Próbáld meg icemad kolléga ötletét. Egy gyári visszaállítás még csak nem üti ki a szoftos függetlenítést
-
icemad
nagyúr
válasz
mmaattee90 #21121 üzenetére
És a gyári visszaállítás nem segít? Amennyire én tudom, a függetlenített telefonok már nem lesznek függőek.
-
ritmokrisz
csendes tag
válasz
mmaattee90 #21098 üzenetére
Ott a pont duvi-nél ,nincs rá garancia hogy nem lesz-e ujra függő.Ha függetlenitő kóddal csinálták akkor ujra függő lesz rom csere után az tuti
-
duvi
nagyúr
válasz
mmaattee90 #21098 üzenetére
Ha eredetileg Vodás volt a készülék és utólag függetlenítették, akkor a függetlenítés módszerétől függ, hogy visszazár-e frissítés után a telefon. Tehát zsákbamacska. Ha sikerült véglegesen függetleníteni, akkor minden jó lesz. Ha nem, akkor visszazár Vodásra és nem fog menni a Telekomos simmel
Jelenleg van valami gondod a telóval? Ha minden jól műxik, akkor szerintem ne rizikózz. Vagy próbáld kideríteni, hogy lett függetlenítve.
-
ritmokrisz
csendes tag
válasz
mmaattee90 #21095 üzenetére
Elméletileg Vodafonos-a teló.Téma összefoglalóban találsz leírást a romfrissítés menetéről.Nekem mondjuk T-mobilos és ezek függetlenek alapból.
-
ritmokrisz
csendes tag
válasz
mmaattee90 #21093 üzenetére
Build-szám?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged