- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz
Zollkid100 #22664 üzenetére
Valahol regebben irtak, hogy amiben fix akku vab, azon termeknel garancia vonatkozik akkura is, idotartamban fel-egy ev szvsz. Utana kell jarni.
-
Zlika
aktív tag
válasz
Nekem is ugyanezt csinálja viszont én konkrétan emlékszem hogy összefügg a kk telepítéssel.
-
crok
nagyúr
válasz
Nem, szerintem nem érted hogy működik a LiPo akku. De a lényeg itt most az, hogy ha mélymeríted akkor felgyulladhat - erre *nem* szoftveres védelem van kialakítva, hanem hardware-es: az akkuban van pár alkatrész (nem térnék ki mi és hogy működik) ami *nem engedi* lemerülni (meg egyébként azt se engedi, hogy a mélymerült akkut visszatöltsd..) az akkut és egyszerűen az akku kivezetésein egy bizonyos szint alatt nem látsz feszt terhelés hatására (ezért meg a hiszterézis miatt van az, hogy azt látod, hogy a telefon él mint Marci hevesen aztán se szó, se beszéd egyszer csak kikapcsol, teljesen, de nem leállítja magát, hanem mint ahonnan elvették a tápot, mert tulajdonképpen ez történik; valamint terhelés nelkül épp visszakapcsol de kisvártatva megint ki fog kapcsolni és ez rendben is van így, mert a mélymerült LiPo akku anódjából kiválik a réz és rövidzárat eredményez, márpedig a lítium ha melegszik akkor bizony elkezd nagyon melegedni, amint oxigéndús lesz a légkör mert a rövidzár miatt megolvadt a burkolat elkezd nagyon durván égni). Viszont közben láttam, hogy még írtál - így már az akku lehet hibás, pontosabban pont ez a kis elektronika (a szint amin működik valamiért nem jó, talán valamelyik része rossz). Rá kell kérdezni, hogy az akku része-e a garanciának - amennyire tudom sajnos nem, de egy próbát megér megkérdezni és/vagy a papírokat átolvasni.. [Szerk.] vagy tényleg rossz valamelyik cella és a kis áramkör jól működik és ez az eredménye..
-
arminlok
senior tag
válasz
VAlami nem oké. Garanciába biztos h foglalkoznak vele hiszen nem ugy müködik ahogy kéne.
-
crok
nagyúr
válasz
Zollkid100 #22662 üzenetére
Szvsz. ez nem kalibrációs probléma hanem LiPo mélymerülés elleni védelem..
-
arminlok
senior tag
válasz
Zollkid100 #22582 üzenetére
Ha az összefoglaloban lévő twrp-t raktad akkor elvileg nem szabadott volna eltünnie a gyári recoverynek. Ha eltünt vissza lehet rakni xda-n keresgess.De egyébként twrp-s romok is vannak szal nem muszáj a gyárival.
-
Zlika
aktív tag
válasz
Nem akarok hülyeséget mondani de a TWRP szerintem üti a gyári recovery-t és onnantól nem megy a 3 gombos.Én is hasonló cipőben járok, meg kell keresni a kívánt rom zip verzióját xda-n és TWRP-ből rakni, vagy vissza szenvedni a gyári recovery-t.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Tölöld ki a dload mappát. És OTA-n sem szabad frissíteni, de azért jó buli volt.
Tele lett lagolással a rendszer. Azt szeretem a legjobban amikor írok és akkor akad meg....na akkor pl 15x beírja az "a" betűt. De akkor is jó buli volt.
frissítve: kicsit melléolvasstam, külső sd-n van a dload mappa?
-
arminlok
senior tag
válasz
Zollkid100 #22561 üzenetére
Én feltenném a twrp-t törölnék mindent és ugy probálnék rá egy romot. Ha ugysem akkor bedobnám szervizbe.
-
arminlok
senior tag
válasz
Zollkid100 #22557 üzenetére
Ha szar lenne nem csak 15 százalék alatt merülne gyorsan. Mennyit bír ki ha nem nagyon nyomkodod?
-
Kharchy
tag
válasz
Zollkid100 #17612 üzenetére
Szia!
Ha jól tudom, akkor talán a magyarországi mediamarktokban is lehet szervizeltetni, de ha mégsem, akkor a hivatalos szervizekben el kell, hogy fogadják a gyári garit. Én most kaptam vissza szervizből és B125 volt rajta, nem kötekedtek a verzióval. Ami fontos, hogy valszeg ezt is a Telemaxhoz küldik szervizbe és egyeseknek volt már rossz tapasztalatuk velük, ezért leadáskor írasd rá, leadási jegyzőre, hogy milyen állapotban van a teló, lehetőség szerint fénykép is készüljön róla, és, hogy ahol leadtad ott is tapasztalták a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest