- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
válasz
GoNoSz_KiFli #22096 üzenetére
Teljesen egyetéretek veled csak a root ellenzéssel nem. Nem tudod azzal elvesziteni a garanciát ha olyan a helyzet hogy bekapcoslni se tudod akkor ök se fogják tudni egyedül talán akkor ha ripityára tört a kijelzö és a kezelö gombok is használhatatlanok és factory resetet se tudsz vele csinálni de erre sem tul sok az esély.
-
arminlok
senior tag
válasz
GoNoSz_KiFli #22093 üzenetére
Én ezt sosem értettem a root miért terjedt el igy. Mintha isten megbüntetné azokat akik rootolnak. Lehet ádámot is azért száműzte a paradicsombol... A root arra jo hogy te lehetsz a rendszergazda. Nem fogja a telefon neked megmondani hogy te bizony itt nem modosithatsz semmit .
-
gabancs
addikt
válasz
GoNoSz_KiFli #22080 üzenetére
Visszalépés? Mire gondolsz?
-
zaurac
tag
válasz
GoNoSz_KiFli #22076 üzenetére
Esély van rá,hogy előkerül,mert van pl. olyan funkció,ami B510-en nem volt,de B512-n már újra visszahozták(csak nem ugrik már be mi volt az,de volt itt róla szó).
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
GoNoSz_KiFli #22076 üzenetére
gyári visszaállítás és eltűnik a root.
kb 6 perc -
_Csaba_
senior tag
válasz
GoNoSz_KiFli #22072 üzenetére
Nyugodtan rootolj, nem lesz gondod
Én sem akartam.. de hát kell..
-
zaurac
tag
válasz
GoNoSz_KiFli #22072 üzenetére
Igen,azok közül sajnos csak az alkalmazás tiltás megy root nélkül
-
zaurac
tag
válasz
GoNoSz_KiFli #22066 üzenetére
Értesítéskezelő és indításkezelő (startup manager) B512 alatt csak akkor látszik ha rootolod és megcsinálod az összefoglalóban lévő modosítást: http://mobilarena.hu/tema/re_huawei_ascend_p6_hatasos_hatos/hsz_17995-17995.html
chat fejekhez:http://mobilarena.hu/tema/re_huawei_ascend_p6_hatasos_hatos/hsz_18518-18518.html
A beállítások/alkalmazások kezelésében pedig tudod tiltani az adott alkalmazást. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
GoNoSz_KiFli #22069 üzenetére
fejlesztői lehetőségek van?
ha nincs, akkor a "a telefonról" és itt a build számra koppints kb 7x.
hátha előjön az értesítéskezelő is, más ötletem most nincs.az alkalmazások tiltása sikerült?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
GoNoSz_KiFli #22066 üzenetére
már P7-em van, de emlékeim szerint a P6-ban is így van:
beállítások-alkalmazások kezelése, ott kiválasztod a "google szart" és lennie kell egy "letiltás" gombnak.
"értesítéskezelő" nincs a beállításokban? egy i betű van előtte -
arminlok
senior tag
válasz
GoNoSz_KiFli #22012 üzenetére
Jo hát ezek fényében megértem. Szeritnem nem kitkatet fognak rátenni hanem JB-t de majd te ha megjött felteszed rá az összefoglalo alapján. Rosszabbul nem fog visszajönni nagyon kevesen panaszkodtak szervizre inkább azt mondom hogy dicsérték.
-
arminlok
senior tag
válasz
GoNoSz_KiFli #22004 üzenetére
Az egy kegyetlen rossz fülhallgato egyedül a csatlakozoja miatt érdemes használni másért nem. Ha lenne külsérelmi baja a telefonnak ami nagyon zavar és reménykedzs hogy azt is cserélik akkor még megértem.
Egyébként ha végül mégis elküldöd szervizbe ne legyen rajta root se a cuccaid. Miután visszajön meg olyan romot raksz rá amilyet szeretnél.Mondjuk ha most függetlena készüléked lehet függövé fog válni mikor visszajön én nem küldeném el ilyenért tuti.Erröl eszembe jutott hogyha pl hátlapot és oldalso keretet szeretném hogy kicseréljék akkor hova kell fordulni ilyennel gondolom nem lehet garanciáztatni?
-
gacsoi
senior tag
válasz
GoNoSz_KiFli #22004 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy egy ezer pár száz forintos vacak füles nem éri meg a tortúrát, de hát kinek-hogy
Én tutira nem foglakoznék vele, inkább beszereznék egy másikat. -
törölt tag
válasz
GoNoSz_KiFli #15478 üzenetére
Szerintem nem a kamerád csörög hanem a gombok, a hangerő és a bekapcs. gomb.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
GoNoSz_KiFli #15478 üzenetére
Szerintem ez semmit nem számít.
Az xperia ray-em is már a kezdetektől fogva zörög és azóta már eltelt több,mint 2 év. -
bubuka80
tag
válasz
GoNoSz_KiFli #11200 üzenetére
Én is a napokban vettem észre, hogy hátul a kameránál ugyan nem zörög, hanem ha ott fogom, akkor kattog. Olyan érzésem van, mintha nem lenne kitöltve a tér a kamera és a hátlap között, ezért ha picit megnyomom, akkor kattan. Fura, mert bár ugyanez volt az Atrix2-nél is (ott egy másik ponton hátul hallottam), csak annak műanyag volt a hátlapja.
Köszönöm a segítséget beállítások tekintetében, probléma megoldódott (bár csak a gyári visszaállítás jelentett megoldást), most ismét éjszaka kb: 8-10 %-ot merül csak.
Wifi problémám még megvan, bár teljesen furcsa, hogy tegnapelőtt 5 perc Skype használat mellett 6x bontotta a kapcsolatot, viszont tegnap 20 percet folyamatosan használtam és semmi. Router csere előtt még megvárom a 4.4-et, hátha megoldás lesz erre.
-
arminlok
senior tag
válasz
Az optika nagyon halkan tud zörögni ha rázod ha nagyon zörög akkor nem biztos hogy minden stimmel. Teszteld a kamerát, hogy minden müködik e rendesen fokuszál e. Ez nem P6 sajátosság. Haverom Optimus G -jében is picit zörög az optika, nem kell megijedni
-
kemotox
addikt
válasz
Ez már nekem is feltűnt. Elég gáz
Mutattam havernak is, aszonta lehet csak a rezgőmotor az, de az szerintem lent van, ott jobban érezni ha rezeg.
-
seria
tag
válasz
GoNoSz_KiFli #9021 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest