- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
icemad #15240 üzenetére
1-2 éves kamatmentes részletfizetések azért nem jellemzőek a szolgáltatókon kívül. Előfordulnak, de nem állandóak, mint a szolgáltatóknál. Ezen kívül, folyamatosan kapunk a T-nél aranykártya pontokat, amiket mindig beszámítunk az új készülék vásárlásakor. Mivel az egész család előfizetése egy néven fut, ezért több ezer(akár 10.000) forintot is spórolunk a pontbeváltásoknál
(ez nem flotta előfizetés)
-
ViolavLight
csendes tag
válasz
icemad #14791 üzenetére
Bocsánat, annyit elfelejtettem, hogy más pl 111-es rommal is próbáltam és ugyanez.
Köszönöm icemad a segítséget, de nem tudom mit tegyek.
A link megnyitása után egy koreai oldal jön be próbáltam letölteni amit ott ajánl, de nem sikerült.
Bocs ha amatőr vagyok.Mittegyek?
köszi.
light -
torrrent
aktív tag
válasz
icemad #14619 üzenetére
Rendbe fog jönni
Ilyenkor a Google nál frissítgetnek újitgatnak és ha akraod, ha nem akkor is frissít nálad is. Igen szinte mindent play, könyvek stb. Nekem eddig kétszer volt tavaly szeptember óta átlagba 1,5-2 napig tartott és visszaállt minden ahogy volt (akksi idő). Addig 6 óránként leszívta 100%-ról 20% ra
-
igali
tag
válasz
icemad #14289 üzenetére
Mindkét javaslattal próbáltam, de sajnos sikertelenül.
Gondoltam letörlöm, majd megpróbálom egy másik tört változattal, igen ám, de úgy felejtettem a Beállítások-alkalmazások kezelése-mc3-performance mód engedélyezését is, és azóta sehogy sem tudom feltelepíteni. Sem a hivatalos, azaz a Play Store-ból, ott -24 hibára hivatkozik, a tört változat pedig tárhely hiányra panaszkodik, mikor van 3,6GB belső szabad hely. Sőt, a Titanium Backup-os változat sem működik, mert hiába van átmásolva, mégsem látja a program, mintha nem is létezne. Lehet, hogy ezzel a performance opcióval hazavágtam, hogy újra tudjam telepíteni? Elméletileg nem, de mégis? Ha mindenáron szeretném telepíteni, újra le kell pucolnom a rendszert? -
Kharchy
tag
válasz
icemad #14302 üzenetére
Hát az ART hivatalosan még béta fázisban van, a huaweinél is csak a kódban van nyoma, szóval az, hogy egy béta runtime bétasként fut szerintem nem meglepő
Amúgy meg 4.4-nél simán megy dalvikkal ahogy eddig, én mondjuk nagy javulást nem látok teljesítményben az előzőhöz képest. Csak kicsit pofásabb, áthelyeztek egy-két menüt, vagy összevonták őket. Akksiidőben pl egyáltalán nem látok változást. Amúgy könnyen lehet, hogy ez a sok pozitívum csak az ART-os használatra vonatkozik, ami egyrészt nem stabil, másrészt meg én pl nem használom
-
igali
tag
válasz
icemad #14289 üzenetére
Sajnos a helyzet változatlan.
Pedig nagyon jó játéknak tartottam, csak a régi telefonnal tárhely hiányában nem tudtam tovább játszani, majd tönkre is ment a telefonom. Most hogy végre van egy szuper jó telefonom, végre megfelel az elvárásaimnak, legálisan beszerzett játékot feltelepítve már nem megy, ami nem kicsit bosszantó, elszomorító.
De köszönöm a segítséget, úgy tűnik máshol van a hiba (nem velem, és valószínű, hogy nem is a készülékkel)!
-
shifty85
tag
válasz
icemad #14149 üzenetére
Igen Vodás mindegyik... de amit nem értek, hogy kollégámmal próbáltuk és (ő is Voda) ugyanúgy csinálja... neki LG opti G-je van. Érdekes amúgy, hogy amint sima telefont hívok (pl.: régi gombos Nokia), akkor nem jelentkezik ez a probléma... Legalább egy közleményt dobnának ki...
-
Mike88
senior tag
válasz
icemad #13981 üzenetére
Gyak. ugyanezt ajánlottam én is, de írta, hogy van egy minix x7-ese, szóval neki ez felesleges, megtudná oldani a tükrözést egy szerver és egy kliens mirror appal, ilyen pl. a mirrorOP, csak ahhoz az X7-es az RK3188-al kicsit gyenge lenne a folyamatos képhez, de emlékeim szerint használtam már olyan applikációt erre a feladatra, RK3188 vason, ami megfelelő FPS-el s jó válaszidővel bírt, majd körülnézek, mivel nekem is kell, aztán jelzem, mit érdemes feltelepíteni, hátha valakit érdekel.
Maga az UPNP ehomemediacenterrel (a legtöbb android sticken/boxon alapba telepítve van) simán működik a telefon és a miniPC-k között, (tesztelve mk808-on és T-R42-n). -
marilllyo
veterán
válasz
icemad #13686 üzenetére
Semmi... Azokat a tweak-eket amiket eddig kütyüztünk rajta...(bootsound,camerahang,navibar) ezeket újra meg kell csinálni. Egyetlen egy menüpont változást vettem észre...amit írtam is, hogy a "csak 2g hálózatok használata" helyett most az egy külön menüpont. Aztán, hogy a belsejébe mit matattak azt nem tudom. Ezt majd egy nálam okosabb megmondja
Viber még mindig nem villog
-
Yager01
senior tag
válasz
icemad #13517 üzenetére
De, az kell. Teljesen igazad van! De mikor megvettem a tv-t akkor pár napig csak az LG app volt fent és léptette a csatornákat is. Elég macerás két app között ugrálni a telefonon. Persze az a logikus, hogy a SetTopBox -ot csak a hozzá tartozó appal lehet vezérleni. Ez működik is rendesen. Viszont a TV-m képes volt úgy össze kapcsolódni a STB-al, hogy a MagicRemote vezérli a beltérit és lépteti a csatornákat is. Valahogy a Telefon is tudta az LG programmal. Nem kellett azzal kínlódni, hogy a STB appját elindítsam és átlépjek abba ha csatornát akartam léptetmi.
-
duvi
nagyúr
válasz
icemad #13520 üzenetére
Tárgytalan! Leszedtem Playről a Smart Remote Tv appot és tökéletesen működik
Hálás köszi az infóért!
-
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz
icemad #13494 üzenetére
Nem szoktam játszani telefonon de az IG2 hatalmas kedvenc! Anno szénné játszottam, amikor megjelent Pc-re.
Hálás köszönet az infóért!
Már meg is vettem és kipróbáltam, ami kapásból fél órára sikeredett.Ahhoz képest, hogy most nem akartam játszani vele...
Nagyon szépen futott. Melegedés nem vészes, szaggatást nem tapasztaltam.
-
torrrent
aktív tag
válasz
icemad #13480 üzenetére
Meg tudhatom, hogy miért akarod lecserélni azon kívül, hogy nem igazán egy játék gép? Bár vásárláskor gondolom tisztába voltál vele
. Szerintem az egyik legaegyedibb és legvékonyabb teló a piacon. Annyiban fejlettebbek a többi telók, hogy full HD a kijelző, de ebbe nem lenn értelme belerakni egy akkora felbontást az 5 col fölött való meg hogy viszik a legújabb játékokat.
-
duvi
nagyúr
válasz
icemad #12969 üzenetére
Vannak gyártók, akik adnak memkarit a telefon mellé
. (Pl. a Sony adott az Arc S mellé egy 8 Gb-os kártyát) A másik szemmel látható változás a belső memóriák növekedése az utóbbi időkben. A fent említett korlátozás miatt egyre nagyobb belső tárakkal készülnek a mobilok. (4-8-16-32 Gb-os belső tárak jelentek meg) Elég ha megnézzük a Google referencia készülékeit. Nexus4 vagy 5. CSAK gyárilag beépített belső memóriát kapunk hozzájuk. Még a lehetőségét is kizárták a külső memkariknak.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
icemad #12966 üzenetére
Igen. A régebbi rendszereken(pl.gingerbread) valóban így volt. Amennyiben úgy íródott az alkalmazás, akkor át lehetett tenni a külső memóriába a program nagy részét (naviknál a teljes offline térképet is). Sajnos a Google úgy döntött, hogy a rendszerbiztonság és stabilitás miatt megszünteti ezt a lehetőséget (sok hamis/ócska memkari rengeteg problémát okozott). Ha jól tudom, akkor csak XDA-s megoldásokkal lehet megkerülni ezt a korlátozást még a KiKatban is.
-
monroe8609
aktív tag
-
duvi
nagyúr
válasz
icemad #12627 üzenetére
(#12625) v1kt0hr
Igaz, hogy nem ingyenes de az lgCameraPro-ban ki lehet kapcsolni a kamera hangot és elég jó az alkalmazás is.
-
Tomacko
senior tag
válasz
icemad #12613 üzenetére
a monitor a ludas, munkahelyen vagyok ahol ugye nem mindig divat drivert telepíteni és monitor beállításokkal bajlódni....ráadásul ez egy olyan gép amit többen vagyunk kénytelenek használni a beosztásunk miatt. Így beállítgatni sincs nagyon értelme, csak azért, hogy utánna más az ő izlésére szabja át
Természetesen a szemem és a doki is jó
A képeid viszont tényleg rosszak sajnos
-
Tomacko
senior tag
válasz
icemad #12564 üzenetére
Hát van baj nem kevés az biztos. De nem a képpel és nem is a szememmel az biztos. Ugxyanis utóbbit a munkámból kifolyólag éves szinten vizsgája okleveles szemorvos. Míg az utóbbiból ki indulva az előbbin nem látok csíkozást így azt kell mondjam a képnek sincs baja.
Ezen a képen viszont látom már mi a bajod, kiégett a világos, felhős rész. Érdemes a beállításokat meg piszkálni, ha newm tetted.
-
Nimda
addikt
válasz
icemad #12561 üzenetére
+1 így van, mert a képek linkelése a fórum része, velejárója.Ráadásul itt nem kell feltölteni semmilyen lassú szar tárhelyre, mert a fórum lehetővé teszi.A mobilnet meg manapság elég gyors és a gigabájtok korszakát éljük.Én is használom néha a mobilnetet, simán belefér még egy 200MB-os alap csomagba is.
-
rone003
tag
válasz
icemad #12365 üzenetére
A vipphone-nál találtam ilyet, mert nem akartam ebayre várni. Ott 1500 magyar forint volt 1db. Biztos van ebayen.
Itt van egy link ahol kép is van a dobozáról. Sajnos ez a link xperia sp fóliát dob ki, a vipphone oldalán nincs fent, de a doboza így néz ki.
http://m.vatera.hu/item/view/action/getProductData/cod/1836544826
6 rétegű, tiszta képet ad. És állítólag szivárvány effekt mentes. Bár eddig valóban az.
Remélem megtalálása. Ha nem tovább kutakodok ezt most gyorsan a buszon néztem. -
duvi
nagyúr
válasz
icemad #12317 üzenetére
-Köszi az új adatokat srácok! ((#12316) Solad) Frissítem az adatbázist. Ha jönnek még adatok, akkor kiteszem az aktuális verziót később. Annyit azonban frissen közzétennék, hogy jelenleg háromból három felhasználónak (gabancs, akosar, icemad) tökéletes a wifi használata TP-Link -WR1043ND esetében. Eddig ez a router viszi a "pálmát" p6 esetében.
-"Van valamilyen program pc-re, amivel számítógépen lehetne a témákat szerkeszteni?" Igen van. A telefonhoz kapott HiSuite programcsomag tartalmaz téma szerkesztőt is.
-
missz
tag
válasz
icemad #12254 üzenetére
Ez jo
, az jutott róla eszembe, mikor anno az ifonom kiírta, hogy tartózkàsi helyem shanghai.....ès ajanlotta fel sorban a szàllodàkat ahol megszàllhatnèk....
Igen, úgy tűnik kezd beàllni az akksi, 2 nap utàn ma reggel tettem fel töltőre, 19%nàl..., szinte egèsz tegnap delutan ès este szinkronizàlta a mailjeim...folyamatosan dolgozott...
-
marilllyo
veterán
-
missz
tag
válasz
icemad #11952 üzenetére
Tudom mi a stàtusz bàr ès a gps dolgot nem evègett hoztam szóba, hanem mert eszembe jutott, h ma kipróbàltam
, de èn írtam egyben ès fèlreèrthetően
....,
Igen, írtam, h àllandó az adatkapcsolatom(mobilnet), de az előző telónàl is az volt, èjjelre sosem kapcsoltam ki...ès jó ha max 2-3%ot merült, nem 12őt, mert azèrt nem mindegy
.., azt csak 2, 2 ès fèl naponta töltöttem, nèha eszembe se jutott, h mikor is töltöttem utoljàra, ugyanilyen hasznàlattal...sőőt nèha mèg több nyúzàssal..., ezt a p6ot àltalàban 21-22óra utàn fel kell tegyem, mert csak 14-15%on van addigra màr..., szóval üzemidőben nàlam ez mindenkèppen a rosszabb( minden màsban jobb).....ès ha nem optimalizàlódik vmi csoda folytàn, akkor fèlek, h akàrmilyen gyönyórű ès jó is...előbb utóbb vissza teszem a dobozàba ès újra beüzemelem a razr it..amíg itthon vagyok persze nem is gond..hisz barmikor tölthetem, de egy utazàs soràn amikor nèha èjjel3-este 6ig úton vagyok kissè kellemetlen is lehet..na demajd meglàtjuk, majd ràszànom magam a frissítèsre..., viszont elèggè biztos vagyok abban, h ennyi ès gyakori töltèssel ez a telefon úgy fèl èv de max egy èv utàn màr fele ennyit sem fog bírni akkumulàtorilag
-
ShadowX
őstag
válasz
icemad #11928 üzenetére
Seria: normál üzemmódban használom.
Nem a merüléssel van gondom, az nagyon is rendben van. Az akadásokkal adódik a baj. Mint írtam semmi tweak nincs, minden a gyári értéken van. Csak a számomra felesleges appok letörlése végett kellett a rom toolbox is.
Amúgy gyanítom hogy ezek csak mikro-lagok és az én szemem érzékeny...de ilyen alapon nem is lesz tökéletes telefon, mert az i5s-en is láttam ôket.
-
missz
tag
-
gabancs
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest