-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
válasz
shifty85 #22196 üzenetére
Csinálj a készülékeden egy gyári adatok visszaállítását. Aztán telepítsd újra az appokat, csináld meg a személyes beállításaid. Ezek a hibák el kell, hogy tűnjenek.
Én is nemrég tettem fel a B635-ot OTA-n de a gyári visszaállítást elvégeztem. Az általad felsorolt hibák nálam egyáltalán nem jelentkeznek. Mondjuk a játékot nem próbáltam az is igaz. -
TomWexX
addikt
válasz
shifty85 #22196 üzenetére
Ez most komoly?
Felsorolsz egy fél oldalnyi hibát ami frissítés után jelentkezett, majd leírod hogy online frissítettél és közlöd hogy minden rendben ment... LOL!
Frissítsetek nyugodtan online, én már nem is töröm magam.
A téma összefoglalóban gyönyörűen le van írva minden fontos infó, aki annak ellenére máshogy csinálja és azután különböző anomáliákkal küzd, az magára vessen. -
satee76
aktív tag
válasz
shifty85 #19427 üzenetére
Kicsit bővült a játék lista amik a P6-on elfutnak minden gond nélkül:
A GT2 meg az Airborne 0 grafikával éppenhogy reccegve fut.
Maradjunk annyiban, hogy ezek a gamák kompatibilisek a p6-al.
James67:
Teljesen hektikusak és kiszámíthatatlanok ezek a hibák, de tény hogy sokaknál fennáll.
Nekem a GPS általában mükszik de nagyon lassan pozícionál be, a Wifi néha megszakad, de nem hisztizek, kb 3 másodperc kikapcs bekapcs és jó. -
Mike88
senior tag
válasz
shifty85 #15130 üzenetére
Akkor könnyen lehet, hogy a kódolásban lesz a hiba, mert olvasván titeket, gyors leteszteltem, NAS-ról 720p és 1080p egyaránt lejátszható mx player-el hardveres dekódolással, külön codec-et nem telepítettem, mert nem volt szükséges. Sz'al ha NAS-ról megy, akkor kártyáról is illő lenne. B125-ös van a P6-omon.
-
missz
tag
-
-
törölt tag
válasz
shifty85 #13306 üzenetére
Rendeltetésszerű használattól nem púposodhat az akkumulátor. Jól is néznénk ki ha azért tönkremegy mert használja valaki. Tudtommal nem adott ki hozzá a Huawei olyan tájékoztatást hogy mire lehet használni károsodás nélkül és mire nem. Arról lehet szó hogy silány minőségű akkumulátorokat szereztek be , a jelek szerint sokkal gyakoribb a probléma mint hogy ez csak néhány darabot érintő gyári hiba lenne. A kérdés az hogy az összes legyártott készüléket ugyanattól a gyártótól beszerzett akkumulátorral szerelték e mert ha igen akkor hamarosan szinte mindenki számíthat erre,
-
kemotox
addikt
válasz
shifty85 #13306 üzenetére
Képzelem milyen lehetett a Ray ha a P6 melegedése piskóta ahhoz képest
Szerintem a P6 baromira melegszik, de ha nem lesz tőle baja (és elvileg nem lesz) akkor nem gáz. Télen majd jól jön
Egyszer töltőre volt dugva és közbe nyomtam a játékot ezerrel, vagy filmeztem, nem tudom már, a lényeg, hogy elég forró volt már. Valaki pont hívott, felvettem és jajj... Szerencsére elég vastag a bőr az arcomon így nem égett le teljesen
-
missz
tag
válasz
shifty85 #11604 üzenetére
Hello mindenki! Èn màra vàrom, t-mobile, tulajdonkèppen felesleges dolog volt megrendelni, de lejàrt a 2 èvem ès nem bírtam ki
, egy razr i-m van,vki írta màr h arról vàltott és megbànta
), hàt...èn is fèlek,az biztos, h megtartom a motorolàt, mert kitudja
.., annyira nem bízom a huaweiben, de nekem is nagyon megtetszett, olvasgattam a fórumot.., vannak előre fóbiàim, pl.akksi, vki emlegette a hívàs megszakadàst is, na ehhez hasonlo dolgok nem igazàn hiànyoznànak
, de majd meglàtjuk..., a kameràról csak annyit, hogy a razr i-nel biztosan jobb, imàdom a telefont, megbízható, akksi kivàló, stb stb, de zàrt tèrben tulkèpp hasznàlhatatlanok a kèpei..
!Volt màr huawei cuccom amúgy, egy s7 tàblagèp, szèp volt meg minden, de egyszerűen sehogy sem tudtam megszokni a rajta való gèpelèst, egy kèt mondatos emailt tíz percig pötyögtem
, aztan eladtam..., kivànxsi vagyok nagyon a p6ra, fehèr lesz..
, egy gyors kèrdès így előre: a règi sd kàrtyàval mit csinàljak mielőtt beteszem? Formàzni kell a mostani telómban mielőtt a p6ba teszem? Vagy ez hogy megy?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged