-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
missz
tag
válasz
Zsocy155 #13370 üzenetére
Szia, nagyon ritkan fordul elo, h megszakad.De igazabol nem tudom olyankor kinel is van a hiba, en T-s vagyok ugye, a masik fel pedig vodas, akivel neha elofordul megszakadas..., de nem jellemzo, jo, ha havi 1-2 szer elofordul.
Ami gond van a halozattal, az ugye most par hete, miota a tmobile szarakodik( fejleszt), ienkor teljesen elmegy a terero meg a net persze...,de ma pl.egyszer sem szakadtam meg, pedig vagy 45 percet beszeltem(vodassal)...Az elozo telefonoddal is gyakran megszakadt? Ez lehetne kiindulo pont..., mert ha nem, akkor tenyleg lehet az is,h esetleg a p6od a hibas, de en nem hiszem
-
Tomacko
senior tag
válasz
Zsocy155 #12472 üzenetére
Mennyi ilyenről lehet olvasni szanaszét a különbőző telefonok fórumain. Számtalanszor olvasni, hogy boltból vett telefonon ami ugyan tény, hogy független volt mégis vadonatújnak árulva vették meg szolgáltatós szoftverrel felszerelve. Evvel szerintem semmi baj sem lehet, én nyugodt szívvel le is cserélném rajta a rendszert egy függetlenre ha a szolgáltatós valamiért nem jönne be és le van tudva a történet.
-
-
marilllyo
veterán
válasz
Zsocy155 #11558 üzenetére
Az a baj egyébként ha elkezdesz egyet használni akkor rászokik a kezed
Én amit swiftkey-ben nagyon megszerettem az az, hogy az utolsó szót vissza tudod törölni egy jobbról balra "swipe"-al. Mondjuk én ilyen Swipe, Flow...stb azonnal kikapcsolom. Meg swiftkey-el még az volt a gondom, hogy...a haverjaimmal elég hülye szlengben pötyögünk egymásnak...és nem nagyon akaródzott szavakat tanulni.
touchpal így néz ki
-
akosxyz
senior tag
-
seria
tag
válasz
Zsocy155 #10952 üzenetére
Vidd vissza vagy szólj be a vodának.
Nálam is van hívásszakadás de az a térerő miatt van ott ahol lakom, máshol jó. (Másik telefonnal is megszakad, de egy kicsit kevesebbszer mint a P6-tal). Hiába mutatja a 3-as térerőt néha akkor is bontja a kapcsolatot.
Én beszóltam a T-hez panaszkodtam nekik, hogy jó lenne már szolgáltatást is biztosítani ha már fizetem az előfizetési díjat.
Megkérdezték milyen telefonom van ill hogy jelentkezik a hívásszakadás. Mindenesetre kijönnek és ha úgy van felszerelnek egy antennát a házra. -
freemanone
addikt
válasz
Zsocy155 #10728 üzenetére
Azért azt nézd meg, hogy a linken egy azaz egy darab magyar FW van, illetve 2db europe_open és egy darab europe_common.
A másik meg, hogy a sok frissítés nem jelent jobbat. Sőt, minél több FW van egy telóra annál jobban láttszik, hogy bugos és van mit csiszolni rajta. Arról nem is beszélve, hogy ősszel megjelent a KK és nem sok telefon futkos vele. A huawei pedig kihagyta a legújabb JB-t (4.3), hogy rögtön KK-ra fejleszthessen. Ha márciusig megkapjuk, akkor teljesen jól teljesít a gyártó.
Ha viszont neked a frissítés a mindened irány a nexus. Legyél beta tester. -
arminlok
senior tag
válasz
Haveromnak optimus G -je van biztos h nem fog a G2 elöt frissitést kapni 4.4re és azt mondta h ő még abban sem biztos h egyáltalán megkapja a kitkatet szal nem kell itt rinyálni szoftverfrissitési késedelmek midnenhol vannak.
(#10724) rone003
ilyet nekem is csinált pl az ironman 3-nál a textura így félig eltűnt mint ha valami játékhiba lenne de nem vagyok benne biztos h az volt :S -
duvi
nagyúr
válasz
Ha megnézed a linkelt LG oldalt, akkor láthatod, hogy "sokkal több firmware" csak a régiós verziók miatt tűnik soknak
Brazil, Koreai, Spanyol, Olasz, Vietnami, Argentin ... Ehhez képest sokkal több verzió érhető le a P6-hoz. ITT egy másik firmware lista is ami akár betehetnénk az összefoglalóba is.
(#10729) JanR
Igaz. Ezt a tempót nem fogják tartani, csak addig amíg a P6 marad a "zászlóshajó". Talán annyiból vagyunk jobb helyzetben, hogy a P6-al törtek be a világ médiapiacára (lásd Londoni Ascend P6 show) és ezért kicsit tovább marad a figyelem központjában. -
duvi
nagyúr
válasz
Zsocy155 #10725 üzenetére
"Nem vágyom minden hónapban új frissítésre, de kb. 1/4 évente kiadhatnának egyet amiben van 1-2 javítás."
Ilyen ütemű frissítést egyik gyártó sem tud produkálni. (Érdemes kicsit utánaolvasni az androidos rendszerfrissítés folyamatának) Az általad említett Samsung vagy LG semmivel se jobbak frissítés terén. Sőt ... (Volt mindkét gyártótól készülékem). Visszatekintve a P6 megjelenéséig (bő fél éve volt!) és összeszámolva, hogy ez idő alatt hány firmware verziót adtak ki, szerintem pozitív eredményt kapunk. Kiderül, hogy a fent említett neves gyártókhoz képest bizony messze az élen járnak. Ezzel nem azt mondom, hogy nincs mit javítaniuk vagy fejleszteniük de ne legyünk igazságtalanok a íHuawei-el szemben.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Zsocy155 #9150 üzenetére
#Zsocy155 Az hogy lehet kapni valamilyen alkatrészt egy telefonhoz még nem jelenti azt, hogy esetleg fel is lehet rá tenni. Lásd Samsung S2-höz is lehet Kínában érintő üveget kapni magában 2-5 ezer forintért, ezt mégsem lehet cserélni mert 99%-ban LCD törés lesz a vége. (A "gyári" cseréhez egy 60 ezer forintos készülék kell, vagy egy több milliós gyári gép.)
A helyes válasz ebben az esetben az, hogy garancia vesztés nélkül nem lehet hátlapot cserélni, mert a telefon hátlapja csak bontással távolítható el.(egyébként minden tiszteletem azoké akik készséggel válaszolnak feltett kérdésekre, a fentieket sem bántásból írtam! 8)
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Zsocy155 #8471 üzenetére
Egyszer kell rootoloni majd utánna nem tudom mi a neve storeból lekapható led notification app(Probálkozzatok ha eszembe jut ideírom nevét).Beállítani mjad ujraindítani a készüléket és utánna már törölhető az app megy a visszajelző led alapállapotban is ,Kék ,zöld cián szinben. attól függ mi jött.
-
lcee79
addikt
válasz
Zsocy155 #8401 üzenetére
Persze azt olvasgatom, azért írtam a kérdésemben levő kérdéseket, frissebb gyári romot nem talál a b111-től, de ezt akarom cserélni mindenképp.
Tehát csak a telefonra másolós és elindítós verziót szeretném csinálni, csak addig kérdezek még fel nem töltődik normálisan 30%-ról... -
racerx
őstag
válasz
Zsocy155 #8306 üzenetére
Én is raktam rá, mert pár hétig nem volt , de mikro láthatóságú karcok vannak a gorilla üvegen.használat közben nem látszik, de kikapcsolva fény felé forgatva látható. Most van rajta egy tempered glass "fólia" (ami üveg), és ez jónak tűnik nagyon. KIcsit vastagabb mint a fólia, de nem zavaró.
NA és backupolt már valaki jól vissza a twrp recoveryvel?
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Zsocy155 #8020 üzenetére
De ez nem magyaráz semmit.
Egyet érts meg.Soha nem volt komaptibilis.Első napon lehet letölthető volt de aztán sokan visszajeleztek és pár óra múlva már letölthető sem lett.Nemhogy játszható."'Én sem a játék miatt szeretem a P6-ot, hanem így ahogy van."
Na ennyi ebben megegyezünk. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Zsocy155 #8015 üzenetére
Ne haragudj de a wifi és a gps ezer dologtol függ..A Soc teljesítmény 99.9%-ban ugyanaz nem függ a külső körülményektől tehát a példád brutálisan rossz megközelítés.Nem releváns.
Nézd meg az antutu,quadrant eredményeket majd mindnkinek ugyanaz. Szóval ha mondani szeretnél valamit akkor morcold fel magad és probálkozz ismét.De tényleg ne értelek mit akarsz bizonyítani.Aki itt van a topikban és van P6-os készüléke az 99%-ban tudja ,hogy nem a legjobb választás játékra(És ez nem is zavarja!!!).Engem meg nem tudsz meggyőzni az ellenkezőjéről hiszen csak a mai nap volt a kezemben egy Xperia Z,egy I5,és egy S3 .Ég és föld a játékteljesítmény a felsorolt 3 készülék és a P6 között.Dehát nem ezért szeretjük.
"A Dead Trigger 2-t 2-3 hete többen fel tudták telepíteni, de nem indult el nekik!
És?Ez mit bizonyít?Mint írtam feltelepíteni én is feltudom külső APK-ből de nem fog menni.Ahogyan neked sem ment soha... -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Zsocy155 #8011 üzenetére
Jaj haver mert mindenkién ugyanúgy fut...Nem hinném,hogy pont a te készülékedbe egy "tegraqualcom 8"
Soc kerűlt volna ami 200 FPSel futtatja a legmodernebb játékokat is és fél naponta merűl 1 %-ot az akku....Minden rosszindulat nélkű pusztán jóindulatból kérlek.Picit nőj már fel.Ez nem az SG forum ahol megeszik a kamukat.
Egyébként egy szóval nem mondtam,hogy hülye vagy de vannak tények amiket lehet dacból cáfolni kérdés nyersz e vele valamit van e értelme.Szerintem nincs ennyi a story. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Zsocy155 #8007 üzenetére
Az az első rész az 1 te!!!! Ezt nem ettük meg
Nem papa az azt demostárlja,hogy sajnos nagyon kaki a P6 játék teljesítménye.....Sajnos.
Semmi sértés de kicsit legyél körültekintőbb,
Egyébként az RR3 még a mi agyonbutított low beállításaival is akad.Ha te ezt nem látod nem akarod észrevenni sajnálom.(#8009) Zsocy155
Mi ez a szag olyan mintha rohadna valaki
Van pár lehetőséáguherált appal játszottál de ezt kizártad.Álmodtad,másik készüléken játszottad,soha nem játszottad,akrtad játszani,láttad,hogy valaki játszik vele.,a kívánt rész aláhúzandó.
-
mikesa
tag
válasz
Zsocy155 #7998 üzenetére
Egyetértek! Power userként használom a telefont. Temperature monitor apk törölve, kényszerített 4mag, ddr és gpu maxra húzva, Seeder agresszíven, minden éjjel töltőn és napközben is sokszor rádugom ha melózok. Játéknál 40-43C fok általában, nyáron kocsiba előfordult a 60C fok (!) is. (ha normálba használom, tel, sms, mms, zene elmegy lazán 1-1,5 napot. Semmi ismétlem semmi baja. Ha ezt nem bírná akkor tuti hibás valami...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged