- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
torrrent #9913 üzenetére
Kb. így gondolom én is. A 8MP előre fölösleges, a 13MP attól tartok csak "számháború" lesz.Inkább a képérzékelő méretét növelnék meg és maradhatna a 8 MP. Az 5" nekem már a felső mérethatárt feszegeti. RAM mérete nem változik. A proci erősebb lesz (cserébe full HD-t kell kiszolgálnia
), bár a jelenlegi is tökéletesen elég a folyamatos futáshoz. Az LTE hidegen hagy.
Két újítás van amit tényleg jónak tartok a P7-ből:
- belső tárhely duplázása (8GB-->16GB)
- aksi kapacitásának növelése (2000 mAh-->2460 mAh)
Utóbbinál megint csak meg kell említeni a full HD panelt, ami semlegesítheti a nagyobb kapacitást üzemidő téren... -
duvi
nagyúr
válasz
torrrent #9218 üzenetére
Pedig úgy van, ahogy (#9214) TomWexX is írta.
Én is készülékvásárlással/hűséggel tudtam ingyen cserélni a SIMet.
Konkrétan idézem a T-mobile oldaláról:
"A kártya cseréjét díjmentesen igényelheti, amennyiben meglévő előfizetéséhez történt a készülékváltás, és a telefon csak micro vagy nano SIM kártyával működik." Teljes szöveg ITT érhető el."SIM kártya cseréje/pótlása (pl. rongálódás, micro SIM csere, lopás miatti pótlás) 4500 Ft/alkalom/db"
-
seria
tag
válasz
torrrent #8397 üzenetére
Ha tényleg ilyen lesz akkor táskában kell hordani az akkut.
Én az amúgy nagyon szeretem, hogy így fejlődik a technika csak használható legyen számomra mert feleslegesnek tartom pl a gesztusokkal vezérelhető telókat.
Mennyi lesz az ára? mert már az elődök is brutálisan túl vannak árazva.2 év múlva én is eltudnám azért képzelni egy Huawei vagy Htc telóban.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
torrrent #7095 üzenetére
De ezt fejtsd már ki részletesen?
Melyik appal szenvedtél több időt sonyval ami a P6-nál is megtalálható és gyorsabban tudtad konfigolni.?
A root ami kb 2 percel több max a sonyknál.De a többi az ugyanaz mint P6-nál.Launcher csere,stb.Tényleg kiváncsi vagyok és szeretnék okulni. -
gabancs
addikt
válasz
torrrent #6602 üzenetére
Nem tudom, hogy a tesztelők miért húzzák le a telefon fotós képességét. Talán nem fizettek nekik eleget. De az tény, hogy a mobilok között igen előkelő helyen szerepel. Nem véletlenül büszke a gyártó. És mind ezt automata módban. Nekem annyira megfelel, hogy meg sem próbáltam letölteni egy komoly fotós programot, és szarakodni a beállításokkal. Nekem az a véleményem, hogy aki ezt teszi, az többet vár, mint amire egy mobil képes.
És tudom miről beszélek, hiszen DSRL után is azt mondom, hogy nyugodtan vállalható képeket készít.
De a tesztekre visszatérve, aki látta olvasta a nagy fotós tesztet, az szerintem egyet ért velem, hogy a nagy Lumia 1020 nem is csinál jobb képet. Legalább is abban a tesztben. Nem tudom mit csináltak, de a képek és a véleményezésük nincs szinkronban. Naná, hogy a Lumia és a szifon kellett, hogy nyerjen. -
tbajusz
tag
válasz
torrrent #5900 üzenetére
Igen, ki is bontottak nekem egyet, csak ugye azt nem lehet bekapcsolni! Néhány hete néztem a miskolci MM-ban, nincs. 3 napja néztem Debrecenben ott sem volt csak olyan ami vitrinben van, de bekapcs ott sem lehet..
Majd még megyek egy kört hátha, mert így nem merem megvenni!
Nem értem ez is hogy lehet: egyiken jó a fényerő, másikon nem! ezek miatt nem tudok dönteni! -
törölt tag
válasz
torrrent #5773 üzenetére
A wi-fi problémákat olvasva úgy tűnik mint ha ez már nem mindenkinél szoftver hiba lenne, hiába teszik fel a különböző B verziókat a hiba rendre elő jön, ezért érdekelne hogy szerviz mit szólna ehhez de még nem olvastam senkitől sem hogy ott érdeklődött.
A fényerő ingadozás korábban nem volt? Ezt csak úgy elkezdte?
-
|AP|
veterán
válasz
torrrent #5768 üzenetére
Nálam a sok, itt már leírt probléma nem jelentkezik napi használatban, egyedül a fényerő ugrálás létezik, viszont az elég sűrűn.
Nem jöttem még rá pontosan mikor csinálja, de azt vettem észre, hogy összefüggésben van az akksi merülésével és a processzorigényesebb folyamatokkal. Egészen biztosan valami energiatakarékossági funkció, még ha idegesítő is valóban sokszor.
Intelligens módban használom, lehet "normál" módban nem csinálná. Kipróbálom majd, bár normálban valóban gyorsabban merül.Nálam még B107 van fent.
-
slayernick66
tag
válasz
torrrent #4999 üzenetére
dobbenetes az akksiidod, elismeresem. megtenned, hogy megosztod, milyen ROM van rajta, hogy formzatad a korai idokben (tudom, hogy nem kell, de van beallasi ido, az alatt hogy toltotted), van-e valamilyen energiagazdalkodasi appod vagy valami olyan dolog ami gyarilag nincs rajta es te energiagazdalkodas miatt raktad ra/gyomlaltal ki, stb
nagyon koszonom a valaszt elore is!
-
-
-
trefi83
csendes tag
válasz
torrrent #4290 üzenetére
Szia!
Ne haragudj a zavarásért!
Egy olyan tokot rendeltem amit még te írtál(Samsonite airglow m) az az igazság, hogy eléggé kicsi.
Alig bírom belerakni és ha sikerül akkor is ki be kapcsolja a telefont meg a hangerőszabályzókat.Nincs esetleg valami tanácsod hogyan tudnám használni?
Nem lehet, hogy rossz linket adtál meg?Már írtam privátban is, de arra nem válaszoltál!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest