- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
slayernick66 #24617 üzenetére
2 hetente legalább egyszer sajnos nekem is jobban merül mint kéne, ilyenkor célszerű újraindítani a telót, illetve érdemes a beállításokban körülnézni, és ami nem kell letiltani/kikapcsolni. (pl. Energiatakarékosság, értesítéskezelő, indításkezelő)
-
Newlachka
őstag
válasz
slayernick66 #24595 üzenetére
szia,
arra figyelj,hogy az újrahúzások után kb. 4-5 nap kell míg beáll az üzemidő rendesen.
értem itt,hogy frissít, stb
amúgy energiatakarékosság normálra és kb menni fog minden rendesen -
seria
tag
válasz
slayernick66 #20198 üzenetére
Az aksi idő kb fele a 4.4-nek a 4.2 képest
-
marilllyo
veterán
válasz
slayernick66 #20198 üzenetére
Rakd be őket védett alkalmazásnak. Energiatakarékosság menüpont alatt.
-
racerx
őstag
válasz
slayernick66 #19323 üzenetére
Rakd fel az 511-et,határozottan jobb. Nálam hibátlanul fut. Természetesen a 3 gombos frissítéssel.
-
okoska74
senior tag
válasz
slayernick66 #5230 üzenetére
Hát már régen volt fenn B111 de a B114 -es jóval takarékosabb. Most csak sacc -ra kb.: 3-4 óra minimum.
Teljesen feltöltve a B111 -el 29óra x percet írt ki, B114 -el 33óra 18 percet írt.
Tudom, hogy nem mérvadó de bemutatónak jó. -
Uuser
tag
válasz
slayernick66 #4603 üzenetére
Azért azt szerintem szögezzük le, hogy 2-3 óra netezéssel naponta semmilyen teló nem fog 2-4 napos üzemidőt produkálni. A belinkelt képernyőfotók gazdái visszafogott használatról írnak, amibe biztos nem fér bele az órákig tartó netezés. Nem is az adatforgalom, de a folyamatosan bekapcsolt kijelző gyorsan leszopogatja az akksit.
Én ilyen szempontból eléggé hardcore user vagyok, sokminden fut a háttérben ami adatforgalmat generálhat, 2-3 óra nekem is a netezés + videózás is néha, ezen kívül folyamatosan be van kapcsolva a GPS, wi-fi. Ja és a kijelző max fényerőn, mert így szeretem.
Szeretem kihasználni minden adottságát a telefonnak, de Így nem is várom el hogy két napig működjön egy töltéssel. -
törölt tag
válasz
slayernick66 #4603 üzenetére
Nekem van, hogy csak 1 napot megy el, de én telefonálok dögivel. Van amikor meg két napot is simán visz. Be tud akadni egy-két app, Érdemes néha takarítani.
-
gabancs
addikt
válasz
slayernick66 #4600 üzenetére
És mennyi az annyi? Az energiagazdálkodási séma melyik állapotban van? Nekem egy hónapja van meg, és a töltés után 29-30 órát ír Intelligens beállításban. De ez csak a kalkulált idő, 2 napot simán kibír, ha nem birizgálom.
Tehát amit ő gondol, attól jóval tovább üzemel. Persze le lehet meríteni egy nap alatt is, tehát ez nagyon felhasználás függő. -
greywolf76
újonc
válasz
slayernick66 #4196 üzenetére
09.18 Vásároltam szerzodesen HUA ASC P6/SL szerepel,de független a készülék. :-)
-
gekko293
csendes tag
válasz
slayernick66 #4196 üzenetére
Én szeptember 19-én vettem a T-nél és sim-lock nélküli a teló.
-
törölt tag
válasz
slayernick66 #3255 üzenetére
Nem lesz semmi gond ezzel a fórummal
Jó ez a fórum, segítőkész emberekkel. Én korábban benéztem 1-2 fórumba, volt ahol csak annyit bátorkodtam kérdezni hogy "milyenek a tapasztalatok az üveg hátlap törésekkel kapcsolatban," háát majdnem a fejemet vették ezért.
Itt ilyen nincs, bármit kérdezhetsz és ha van valakinél tapasztalat a kérdéseddel kapcsolatban választ is kapsz
-
törölt tag
válasz
Én a helyedben minden ingyenes felületen meghirdetném. Egyre több eladó "használt" készülék van, gondolom a kedvező szolgáltatói ár miatt sokan próbálnak keresni rajta kicsit. Fura, hogy pl. egy 70ezres hetek óta nem kelt el.
Ahogy egyre ismertebbé, népszerűbbé válik, sokkal könnyebb lesz eladni. Kérdés, hogy változnak az árak. -
törölt tag
válasz
Igazad van, engem is váratlanul ért a hangsúly. Ezért lett a válasz is olyan.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Hát itt az apróhiretésekben hirdesd meg ... én is keresek épp
-
törölt tag
válasz
slayernick66 #3073 üzenetére
Ja még valamit, ráülni egészen biztos hogy nem lenne szerencsés de szerintem egyik hasonló telefonra sem.
-
törölt tag
válasz
slayernick66 #3073 üzenetére
Tudod , szerintem még senkinek sincs abban tapasztalata hogy igazából mennyi az az igénybevétel amit még kibír fizikai igénybevétel szempontjából (talán szerencsére) a vékonysága részben a szépsége ennek a telefonnak de egészen biztos hogy ennek ára van. Minél vékonyabb valami annál kevesebb benne az anyag ebből adódóan a masszívsága sem olyan mint egy vaskos készüléknek. Persze ezek elméleti dolgok, nem merném addig hajtogatni amíg el nem törik vagy deformálódik.
-
Plebi
senior tag
válasz
slayernick66 #2945 üzenetére
Kb 1 vagy nagyon max 2 oldalt olvasol vissza és láthatod, hogy én is vodánál vettem. Egyébként a készülék árlistában Itt már van, az, hogy a webshopban nincs az egy dolog, ott lassan frissülnek a készülékek, de már haladnak, mert egész jó áron adták és hamar.
A készülék függő, hogy a frissítéseket ez mennyire befolyásolja azt nem tudom, de itt mindenki B1xx romokról beszél, a vodás készülékeken B606-os van. Nekem eddig még nem volt vele gondom.
-
Captor
tag
válasz
slayernick66 #2945 üzenetére
Győri vodába ma azt mondták, hogy 2 napja van nekik, de csak fehér.
-
Helltak
őstag
válasz
slayernick66 #2701 üzenetére
Szerintem se, de írtam nekik e-mailt, hogy van-e készleten nekik, ha van, akkor csak ki is raknak egyet hamarosan
Ha kapok valami infót, írok! -
Helltak
őstag
válasz
slayernick66 #2698 üzenetére
Ezt nem tudom biztosan, de ha a t-nél függetlenül vannak, akkor nem látok rá sok esélyt,hogy a vodánál ne legyen az..
Pl htc one x-is ilyen volt, vodánál vettem anno, de független volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest