-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
trefi83 #9284 üzenetére
Nem hiszem, hogy köze lenne a szolgáltatónak a routoláshoz.Más eszköznek nincs baja, csak a P6-nak.A routerem új, ez nem lehet probléma.Valaki írta, hogy két darab P6-ot is használ, az egyik jó, a másik nem.Tehát, én inkább azt mondom, a telefon a ludas.Nekem is egy szoft frissítés vágta haza, de mivel én sem dolgozom rajta, nem nagyon zavar.
Én, ha megszakad, nem kapcsolom ki a wifit, hanem egyszerűen lezárom a képernyőt majd vissza.Az energiagazdálkodással lehet valami bibi, mert utána visszajön a kapcsolat.A normál mód alatt is szakad sajnos.
-
törölt tag
válasz
trefi83 #4324 üzenetére
Ahhoz képest hogy a telefon már jó néhány hónapja forgalomba van nálunk is, a tartozékok,kiegészítők nem követik az eseményeket. Mégis csak abszurd hogy Pesten kívül még mindig nem lehet egy normális tokot vagy fóliát venni hozzá a vidéki nagyobb városokban, a GSM shopokban még a Médiában is csak a vállukat vonogatják az eladók. Kínából 10 000km - ről kell rendelni, vicc az egész
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest