-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mesterlovesz
aktív tag
#Skyle Ha budapesti vagy akkor vidd el a készüléket a Nagy GSM-be, Váci út 32. Westend-el szemben. Mivel garancia már úgysincs rá, kérd meg hogy szedje szét, áztassa be az alaplapot vízkártisztítóba. Ez nem csodaszer, de lehet, hogy segít! Ezt pár ezer forintért megcsinálják neked és ennyit megér a dolog, Ha az alaplap károsodott akkor nem javítható, de ha a kijelző nem sérült, akkor azt még el lehet adni és annyival kevesebbe fog kerülni a telefon cseréje.
2. számú lehetőség, ami hosszabb távú, hogy keresgélsz minden nap az Ebay-en és hátha találsz egy törött kijelzős P6-ot, aminek jó az alaplapja és megveszed jó áron, aztán átteszed az alaplapot a te készülékedbe.
http://www.ebay.de/itm/HUAWEI-ASCEND-P6-DISPLAYOBERSCHEIBE-GEBROCHEN-DEFEKT-HANDLER-18554-/171193370522?pt=DE_Handy_s&hash=item27dbeb879a
Ez pl. egy törött kijelzős. Sajnos ez a cég nem küld Magyarországra csomagot, de ha fel tudsz hajtani német ismerőst, akkor ő megveszi neked és ideküldi...Persze ez a lehetőség nem mindenkinek adott. 8(
-
seria
tag
Semmilyen műszaki cikket amibe fő alkatrészt kell cserélni nem éri meg manapság javíttatni.
Inkább vegyél egy újszerű állapotban lévő telót olyan emberkétől aki megunta és túl akar adni rajta. Itt a hardveraprón is találsz ilyet.Egy monitorral jártam így. Új monitor ára 35.000 forint az LCD panelt meg 80.000 -ért akarták cserélni(2 helyen kértem ajánlatot).Találtam egy szervizt aki Kínából megrendelte és 8500 forintból megúsztam a panel cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest