Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
akosxyz #9099 üzenetére
Huawei Ascend P6 gets Android 4.4 KitKat in January
Miért lenne ez fake? -
akosxyz
senior tag
válasz
kecskebégető #9063 üzenetére
Valahol olvastam, mar nem tudom hol, hogy januarba erkezik a kitkat a p6-ra is. De akkor ezekszerint ez fake volt.
Eddig nekem nem dobalja le a wifirol.
-
duvi
nagyúr
Nekem B104 van most fent (ez is egy régi rom) és él az online téma letöltés. Ki van téve a Témák ikon az egyik képernyődre. Arra nyomsz egyet és belépsz a Témák menübe. A fejlécen lesz a Helyi és az Online opció. Ha van élő netkapcsolatod, akkor próbálj rá az online lehetőségre.
-
pulffy
őstag
Üdv, valaki tudna segíteni ?
Két napja vettem a telefont. Eddig minden tetszik, csak két dolog zavar, nem játsza le a flash videot és ha jol tudom, kellene valahol lenni olyannak hogy "témák letöltése" vagy rosszul tudom? olvasgattam, a forumban , de sok a levél, es nekem egy kicsit kinai
sokan irják hogy kell frissjteni a szoftver, de nem tudom hogy menne e nekem. most P6-U06V100R001C109B102 verzio fut a telefonon
Ha valaki szánna rá egy kis időt hogy felvilágosítana, megköszönném
-
Dondenis
aktív tag
válasz
Ankhiszesz #9090 üzenetére
Ha a régi simed vágatod ki, akkor vissza tudod illeszteni a kivágott részbe. Én is így csináltam és tökéletes volt.
-
racerx
őstag
válasz
Ankhiszesz #9090 üzenetére
Micro sim --> normál sim adapter. kb 100 forint, vagy nekem a tmobil ingyen adott
-
freemanone
addikt
Ezt én is mindig elhatározom, de hajt a vérem és max egy hetet szoktam kibírni....!
(#9090) Ankhiszesz: ilyen célra és a Telenor-tól vettem 100huf-ért egy átalakító keretet, ami egy darab műanyag, viszont ha kérsz új sim-et, akkor azt egy normál sim méretű darabból töröd ki, amibe vissza is tudod tenni. Arra kell csak figyelni, hogy üresen nem szabad bedugni a keretet, mert kifele bele akadhat a foglalat lábaiba és az nem éppen kellemes.... kiszedni is nehéz lesz úgy.
-
Ankhiszesz
tag
Sziasztok!
Bár igazából nekem nincs (nagyon nincs) szükségem erre a telefonra (inkább fogalmazzunk úgy, hogy egyáltalán bármilyen új telefonra), hiszen a mostani Alcatelem (amin még mindig GB fut) is bőven kielégít, ami a tudást illeti. Viszont nekem baromira megtetszett a P6-os, és ami nekem megtetszik és éppen van rá keret, azt muszáj birtokolnom. A lényeg, hogy jövő héten szeretnék venni egyet.Remélem a Wifi gondok elkerülnek, mert igazából nekem az a legfontosabb...
A kérdésem a microsim-el kapcsolatos (tudom, hogy a szolgáltatónál kell kérnem, és elvileg ingyen van), hogy akkor a régi telefonomat hogyan fogom tudni használni, ami ugye normál SIM-es? (hiszen koncertre, vagy rázós helyekre pl. éjszakai kirándulásokra -nem önszántamból- a belváros *khmm* részeire nem a P6-ossal indulnék - ilyenekre jó a Samsung s5230 vagy a Nokia 6230) 2 telefonszámot pedig értelemszerűen nem akarok fent tartani, nem csak anyagi okok miatt....
Ha van még kérdésem akkor írok, egyelőre ennyi jutott eszembe így hirtelen. -
Nimda
addikt
válasz
freemanone #9088 üzenetére
Ez igaz, de egy rejtett hiba, nem derül ki rögtön a vásárláskor.Én általában 1 hónap "próbaidőt" adok egy telefonnak, mielőtt belepiszkálok a szoftverbe.
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #9086 üzenetére
Egy kicsit végiggondolva ezt a garis mizériát:
1.Ha a készüléknek valami baja van/lesz, az már az esetek 90%-ban már a használat első heteiben kiderül.Felelőtlenség egyből rootolni és romolni.
2.Ebből következik, hogy a későbbi hibalehetőségek, szinte kizárólag a felhasználó hibáját képezik.
3.A hivatalos firmware frissítés soha nem jár garivesztéssel, lásd a szolgáltatók, különböző verziókkal dobálóznak.A telefon szoftvere a vásárlás napján, meg nem kerül semmilyen nyilvántartásba, tehát nem lehet visszafejteni.
4.A gondot így tehát egyedül a root okozhatja és/vagy egy custom rom. -
freemanone
addikt
válasz
kecskebégető #9072 üzenetére
"Tehát mindenképpen megér egy rögzített telefonbeszélgetést mindenkinél frissítés elött...."
Azzal ugye tisztában vagy, hogy általában ezt 90 napig őrzik meg? Arról nem is beszélve, hogy Julika bemondja neked a frankót, majd kitalálják, hogy jajj... hát Julika rosszul tudta és elnézést a félre tájékoztatásért.
Remélem érzed, hogy mire szeretnék rámutatni. Nem áll szándékomban adni erre a gari parás dologra, elsők között leszek aki felteszi a nemzetközi KK droidot XDA-ról, amint lesz hozzá root, de hogy egy rögzített hívástól nem aludnék nyugodtabban ez is biztos. -
gaborm69
aktív tag
Hátha valakit érdekel;
Jabra Flipper szépen megy a P6-tal,minden funkció.Egyedül a bluetooth jel erőssége gyengécske kicsit.Galaxy s4 háromszor rá ver. -
duvi
nagyúr
válasz
Apollo_21 #9076 üzenetére
Energiakezelőben mire van beállítva a séma?
-Normál (sokat fogyaszt, minden háttér fut, cserébe a leggyorsabb)
-Intelligens (a szoftver dönti el, hogy mikor mi fusson és próbál spórolni ami lehet)
-Tartós (Csak az alapfunkciók futnak normál sebességgel, minden mást lekapcsol/visszavesz minimumra)
A három séma között több óra használati idő különbség van! Érdemes néha átállítani a használati szokásaidnak megfelelően. Nekem is Arc S volt az előd és valóban tovább bírta az akksija. DE! Ha igazságosak akarunk lenni, akkor vegyük figyelembe az alábbi paramétereket is:
- kijelző méretét: 4,2 --> 4,7
- kijelző felbontása: 480 x 854 pixel --> 1280x720 pixel
- proci architectúrája, fogyasztása és teljesítménye: 1 magos 1,4 GHz --> 4 magos 1,5 GHz -
Uuser
tag
válasz
Ha az Arc S - hez hasonlítod ( ami egy két éves hardver, tehát szerintem nem érdemes ), akkor vedd figyelembe hogy annak a nyitóára 100 felett volt. A kijelzője TFT technológia volt, ráadásul jóval gyengébb felbontáson. Sokkal többet fejlődtek a hardverek az utóbbi két évben mint az akkumulátor technológia, az pedig hogy 2-3 óra kijelzőhasználat mellett 60-70%-on van még a teló, elég hihetetlen. Vagy akkor félreértettem valamit.
-
>Deego..
senior tag
válasz
Nem is értem mit vársz egy ultravékony aksitól és a HD kijelzőtől, s nem is beszélve a 40nm prociról.
Egyébként nem olyan rossz mint hiszed. -
arminlok
senior tag
B114re esküsznek akksi időben. Engem is zavar kicsit hogy gyorsan merül de még betudom annak, hogy 1 hetes
-
Apollo_21
addikt
válasz
kecskebégető #9075 üzenetére
Ez sem sértés lesz...tudom mit akarok közölni leírtam értelmesen...de még1x a gyengébbek kedvéért..baromi drága teló..2-3óra komolyabb használat után ledobja az aksit 60%ra, és ez baromira nemjó így.....ezen mit nemértettél az elöbb sem? számomra ismeretlen
mind1...és szeretnék rá megoldást..magyar szó mindegyik...ezis x....tehát? valami megoldás van nincs? lesz nemtudjuk?
-
Apollo_21
addikt
válasz
kecskebégető #9048 üzenetére
Butaság..meg semmi..nézd..110volt.a teló;..aksi..ha 2-3órát b..tatom a telefont lemegy 60-70%-ra..és csak netezek vagy épp letöltök vmit...max 1progi..nekem ez eléggé durvának tűnik..és szeretnék rá megoldást mert így kb telefonra és fészbukra lesz elég 2napig...a melegedést..írtam is h sokkal elenyészőbb mód teszi mint az előd az Arc S..tehát ez belefér..de ez h az aksi ilyen hamar sutyba megy..az kicsit még "bánt"
-
csiziktomi
senior tag
ezt próbálta már valaki?
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
arminlok #9071 üzenetére
Feltudják rakni de ha nincs megerősítve személyesen egyedileg mindenkinek vagy nincs leírva sehol hivatalosan,hogy frissíthetsz rá és nemcsak a voda álltal jóváhagyott romokra akkor necces a helyzet garinál simán megszivathatnak.Tehát mindenképpen megér egy rögzített telefonbeszélgetést mindenkinél frissítés elött....
-
arminlok
senior tag
Hát szerencsére a vodafone-al egyszersem volt dolgom. Amit nem értek, hogy a vodások akkor nem tudják felrakni mondjuk a hivatalos oldalon lévő B111-et sem? Mert ha azt fetudják akkor a kitkat-et is felfogják tudni rakni ha meg nem, akkor mindjárt értem a problémát. Vagy most hogy is van ez a verzioszámokkal valami ilyenre emlékszem még, hogy a vodások telojának a kodja U00-val kezdödik mint a kínaiké de most nem emlékszem akkor kérlek magyarázd el
-
kecskebégető
aktív tag
Hány és hány frissítás volt ami szolgáltatóknál késve vagy sohga nem jelent meg.nézd meg most is fél éves szoiftverekkel bohockodnak...
(#9069) arminlok
Majd akkor mond ezt ha rajtavan a telefonodon a gyári hivatalos kiadás....
Nem tudom hány brandelt készüléked volt már android vonalon de nem 1 frissítés maradt el.
És nemcsak a vodánál a trénél is... -
arminlok
senior tag
Ez hülyeség. Biztos, hogy elérhető lesz valamilyen formában de a hivatalosat is nyilván kiadják majd a mdositásukkal csak lehet h kicsivel később...
-
Gestas
csendes tag
válasz
kecskebégető #9063 üzenetére
Ez komoly, hogy a vodánál nem biztos a kitkat?
-
mikesa
tag
válasz
kecskebégető #9065 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #9062 üzenetére
Hálás köszi!
Oda-vissza széttúrtam már a beállításokat de erre a megoldásra nem jöttem rá
Bonyolultabban már nem is lehetne... Na mind1. A lényeg, hogy be lehet állítani gördíthető háttereket is.
Leírom részletesen, hátha másnak is jól jön még 1x.1. Hosszú "tapi" a kezdő képernyő hátterén
2. Kiválaszt a háttérképek
3. Kezdőképernyő háttere
4. A gyári Háttérképek közül kiválasztani bármelyik képet
5. A fejléc menüben átváltani Görgethetőre
6. Megnyom alul a Beállítás gombot
7. Egy lépéssel visszamenni a menü gombbal
8. Most kiválasztani az Egyebek menüt a fejlécen
9. Belépünk a Galériába és kiválasztjuk a saját képünket
10. A megjelenő hármas kijelölő keretet arra a részre húzzuk amelyiket használni szeretnénk
11. Fent leokézzuk és mááááár kész is vagyunkimpossible...
Ezek után már fixen megmarad az oldalscrollozós háttér beállítás. Persze ha később mégis fix hátteret szeretnénk, akkor ugyan ezt az utat kell végigjárnunk visszafelé.
-
mikesa
tag
válasz
kecskebégető #9060 üzenetére
System/app -ban van... Lehet hwtheme.apk a neve.
-
TomWexX
addikt
De van oldalra scrollozós háttérkép!
Most miui van a telómon, így pontosan nem tudom leírni, de ha kezdőképernyőn hosszú tapi, majd háttérkép, és a gyári képekre mész, ott felül lesz váltási lehetőség. Majd azután már egyéb képeket is be tudsz állítani srollosnak.(#9057) olahroberto: Vagy az az app amit kecskebégető ajánlott, vagy vársz kitkat/emui 2.0-ra (abban már lesz), vagy miui rom.
-
akosxyz
senior tag
Nekem is B607-re frissített és ma volt hogy ledobta magát a wifi-ről. Még csak két napja van meg,és időm se volt még nagyon nyomkodni,szóval majd még meglátom mi lesz. Mikor jön rá az új szoftver frissítés?
-
mikesa
tag
Sziasztok!
Valaki el tudná küldeni a theme.apk-t nekem?
Előre is köszönöm! -
olahroberto
tag
valaki tipp hogy lehet hivásnál egész képernyőre kitenni vkinek a fotóját?
-
Gestas
csendes tag
válasz
kecskebégető #9055 üzenetére
Simán jeleztete a telefon, a frissítés lehetőségét, rányomtam, lefutott az egész, aztán ez lett belőle.Sajnos elég amatőr vagyok, úgyhogy forgalmam sincs, hogy tudnék újabb romot telepíteni.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
arminlok #9054 üzenetére
Mert nem kompatibilis így ha hiba lesz nem kapsz supportot hozzá.Az ,hogy megy az csak egy része az appnak.Ráadsul rakogass csak fel kátes forrásból apk-t...
Annyi de annyi runer game van ami fut.Gond nélkűl de te tudod.(#9053) Gestas
Hogyan frissítettél?
Egyébkáént tegnapig nekem is 07 volt fent és nem volt vele gondom,
Am másik miért erre frissítettél ezer éves már ez is, 119,vagy 122 kell neked... -
arminlok
senior tag
Na hát én nem nyugodtam bele, hogy nem tudom letölteni a minion rusht( barátnömnek ez volt a kivánsága ha megvezsem had játszhasson ilyen minionosat
) Ugye android marketböl nem lehetett letölteni mert azt írta , hogy nem kompatibilis egyik eszközömmel sem és rendes apk-t sem találtam sehol. Most letöltöttem aptoide-al éssimán megy jo néha beszaggat egyet egyet de inkább az elején volt jellemző. Én nem teljesen értem miért irta ki a Google play hogy nem kompatibilis jelentem de!
-
Gestas
csendes tag
válasz
kecskebégető #9050 üzenetére
Így van beállítva.
B606-al, soha nem volt vele ilyen probléma.
Az a gáz, hogy kilencven százalékban netezésre használom a telefont. -
duvi
nagyúr
válasz
BuckurN #9036 üzenetére
Szia!
Megnéztem a háttérkép felbontását és úgy látom, hogy ha 720x1180 pixeles, 72 dpi képet használunk (pár pixel eltérés maradt de kerekítettem inkább), akkor a teljes képet be lehet hívni háttérnek. Egy képszerkesztővel (pl. Photoshop) megcsinálod erre a méretre a kiválasztott képet és utána bemásolod a telóra. Ezután már csak kiválasztod a megfelelő háttérnek. Úgy látom, hogy mozgatható hátteret sajnos nem tudunk beállítani.(oldal scrollozás közben mozogjon a háttér is)
Itt egy minta kipróbálásra: -
arminlok
senior tag
Ez hogy nem tudok berakni rendes méretü képet háttérbe ez engem is idegesi. Kinagyíit egy kisebb részt a képből és azt rakja be. Panorámaként kilehet rakni amugy képet, hogy mikor lapozok akkor menjen vele együtt , és ha igen hogy? Köszi elöre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest