- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Szellem. #8980 üzenetére
Lg camera pro! Az legalább tud folyamatos autofokuszt video alatt és nem kell tapicskolni a kijelzőt ami miatt pattogó hang lesz az audio sávon és a kép is hajlamos szétesni.
Napi teszt:Angry Birds Go-Pár másodpercig ,percig folymatos szalad azután szokásos P/6 belassúl.szaggat.B107
-
duvi
nagyúr
-
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
válasz
Szellem. #8781 üzenetére
Nem, sajnos a Hisuite nem alkalmas frissítésre, manuálisan kell letöltened innen az aktuális legfrissebbet.
Lesze benne egy dload mappa, amit rá kell másolni az sd kártyára és onnantól már mehet a helyi frissítés, menüből.Nem fog elveszni semmilyen adatod, mert itt nem resetel a teló.
Ha minden frankón működik nálad, akkor szerintem felesleges frissítened.Ismered a mondást, ami jól működik, ahhoz nem kell hozzányúlni
-
racerx
őstag
válasz
Szellem. #8697 üzenetére
Kipróbáltam sok tokot, az ebay-ről, de a legjovv védelem a gyári. Viszont ebben néz ki a legrosszabbul sajnos. Valamit valamiért. De ha olyan a munkád, hogy nem kell nagyobb védelem, akkor amiket korábban linkeltem (és sikeresen használja pár topiktárs, akik megvették) jobbak, mert nem veszek el annyit a teló szépségéből, mint a gyári tok. Még ezt a tokot várom, hátha jobb lesz mint a gyári, és nem is csúnyítja el nagyon. Fóliát én ezt tettem rá, minőséginek tűnik, bár vastagabb mint egy sima fólia. De azokból meg még nem láttam olyat, ami nem lett volna karcos bizonyos idő után.
-
duvi
nagyúr
válasz
Szellem. #8697 üzenetére
Szia!
Neked köszönöm is a megerősítést!
Telefonon nem szoktam játszani(arra ott az asztali gép) és nem vagyok egy benchmark bubuA listámban szereplő szempontok és az akadásmentes működés az ami nekem számít. Ezek mellé itt még kapok egy valóban szép készüléket is. MM-ban kipróbáltam és nagyon megnyerte a tetszésemet.
T-Mobile csomagban benne van még a szilikon tok?Most látom, hogy benne volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest