Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
válasz
heidrich #2351 üzenetére
Én is direkt letöltöttem, kipróbáltam, és nálam semmi ilyen sincs amit irtál. Semmi textura hiba, gyors, gördülékeny. Nálam eddig minden játék, amikkel játszom jól futott. Ez is, meg szintén kipróbálásra a Temple Run.Whre Is perry/Water, Angry Birs-ek stb.
Egyébként meg szeretném tudni, hogy az indulás után hova tölti le az adatokat, mert sehol sem találtam a belső/külső sd-n. Azt meg baromira utálom, amikor uinstall után ottmarad egy csomó fölösleges mappa/file a telón, mert csak a data/appból veszi ki.
Egyébként mekkora g.ség, hogy a játékon belül jó sok valódi pénzért tudsz pl zsetonolkat meg mifenéket vásárolni, aki nem ért hozzá (meg angolul) az könnyen megszívja. Pár hete mondta egy cimbora, hogy a kislánya vmi játékban elköltött tizrnxezer forintot, és ez mint derült égből... érte őket.Akkor nem tudtam, hogy ez hogy lehet..Hát így..
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest