Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danjeee
csendes tag
válasz
okoska74 #1973 üzenetére
Igen BT-s!
Én ugyan olyan jól hallom a másik felet,de engem rosszul hallanak a B114-el.Ez persze autos rendszer specifikus lehet.Visszapakoltam a B111-et a ´mikrofonhang súgásmentes tiszta újra.
Remélem a B114 véglegesben megoldódik,mert más hibáját nem találtam.
Nálam fontos hogy autóban is értheto tiszta telefonálás legyen.Németek panaszkodtak tobb autós BT gyári tipusnál a párosítás gondra,de pl.a Renaultnál ez muxik mint atom.Még mindig Neoprén "zoknis" tokot hajtok, de csak általánosat találok,nem méretpontosat.
-
chriss23
tag
válasz
lafaty80 #1990 üzenetére
Sziasztok. En tegnap vettem egy feheret. Nos mikor eloszor kivettem a dobozbol az volt a reakciom hogy woooow. Teljes el vagyok ajulva tole. Nagyon osszerakott popec keszulek. Elotte volt S3-mam, Nexus 4, HTC ONE X, de egyedul a htc volt ennyire korrekt szamomra. A nexus egyebkent jo telo es szerintem legalabb is nekem) kell a 2 giga ram. Az s3 szerintem minden teren rosszabb. Egyetlen egy negativumom van: ez pedig a headset-ben valo max hangero. Nem igazan szeretnek mas programoz hasznalni a gyari lejatszon kivul, mert nekem nagyon bejon es jo volna, ha lehetne valami szerviz menuben vagy valahol novelni rajta. Kb ugy mint Galaxy Sen lehetett egy menu pontban ha beirtad a kodot. Szoval le a kalappal a huawei elott.
-
Uuser
tag
Sziasztok !
XDA-n fent lévő custom ROM-ot próbálta már valaki ?
-
fodin
tag
válasz
CyberSoma #1958 üzenetére
Szia, volt S3-am, bár a kettő között még pár típus megfordult nálam...
Nincs az S3-nál tapasztalható megakadás a P6-on. Kicsit lassabban indul egy-két (inkább utólag telepített) program, de a tárcsázó itt egyből használatra kész, sőt szerintem használhatóság szempontjából jobb, mint az S3 gyári dialerje. Nekem napi használatban tökéletesen megfelel, minimálisan komótosabb, de nincs laggolás.
Nekem 32 Gb van benne, azt kezeli.
A fotók szerintem közel egyformák, rosszabbnak semmiképpen sem érzem, videót még nem néztem.
A kijelzőt sem érzem rosszabbnak semmivel, az akksiidő határozottan jobb, mint az S3 volt.
Ráadásul a külső nagyon ott van, mind kialakításra, mind anyaghasználat terén.
-
okoska74
senior tag
Köszönöm az okítást. Ez a 0 mappa a 4.2 -es sajátossága vagy mi a bánat? Mert a belső sd gyakorlatilag üres. Ezt egyébként sgs3 -nál vettem észre először, mikor Kelzsoca romját telepítettem. Ha visszaraktam gyárira nem találta rajta a fáljaimat, viszont ha újból felraktam Kelzsoca romját akkor megint megvoltak. Fájlrendszer különbségek lehetnek amit az egyik lát a másik nem ellenben nem bántják egymást.
-
-
okoska74
senior tag
Szerintem a P6 nál ez úgy működik, hogy ahányszor elindul a telefon akkor tiszta davlik, cache wipe -vel indít. Ha megfigyeled, bármilyen alkalmazást használsz és bezárás nélkül újraindítod a készüléket nem fogja visszatölteni semmilyen formában. Neked kell újra elindítani. Bár én sem ismerem az eljárásukat. Ha túl nagy hülyeséget írok akkor bocsi, majd kijavít valaki okosabb.
-
Nimda
addikt
-
okoska74
senior tag
-
Nimda
addikt
válasz
okoska74 #1974 üzenetére
Evidens, hogy rom cserénél ugrik a root is.De van aki csak töröl egy két appot aztán neki ennyi elég is volt...mint pl. nekem
najó van benne még egy kis build.prop móka is.
A régi Samu S2-nél csak azért nem tünt fel a root megléte, mert már mindegyik kernel tartalmazta.Igy igazából tök mindegy volt
no meg azért ott nyitott a bootloader, így szinte azt teszel rá amit akarsz
de ez már más tészta...ott valahogy tisztábbnak éreztem egy rom cserét.Ennél meg olyan érzésem van, mintha csak ráhúzná a régire az újat...lehet ezért is van annyiféle bugreport.
-
okoska74
senior tag
válasz
Newlachka #1975 üzenetére
Kiegészíteném ,ha esetleg nem tudja, hogy hogyan kell.
Az SD-kártya particionálása -
okoska74
senior tag
Vagy frissítsd az újabb romra és töröld a superusert.
Ez a Huawei nem úgy frissít mint a Samsung, hogy csak ezt meg azt, hanem a teljes rendszert lecseréli és ezáltal a root is ugrik. A rendszer beállítások és az user adatok szerintem a /d mappában vannak és ezt nem bántja. (Pillanatnyilag nem root -olt a telo ezért nem tudom pontosan megnézni, de valószínű)
-
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
válasz
gabancs #1966 üzenetére
A legelső nálunk megjelent szériánál a B106-os szoft volt a telókon.Sokaknál fellépett a fényerő bug.A B107-ben javították, de még mindíg nagy a fogyasztás és nincs eléggé optimalizálva a SoC.A B111 már gyorsult is valamelyest, de újabb hibák léptek fel, pl.a random wifi eldobás.De ez nem mindenkinél jelentkezik.A B114-nél már jelentősen csökkent az akksi fogyasztás, de még mindíg bugos itt-ott.
Ezek valóban nem annyira súlyos hibák, egy laikus nem is igazán figyel fel rá, de mégis látszik, hogy folyamatosan javítják a rendszert.A B114 kivételével, mindegyik hivatalosan kiadott rom, tehát gari vesztés nélkül mókolható a telóra.
Amúgy javaslom a többieknek is, hogy a rootot ha nincs már rá szükség, távolítsák el a telóról.Jobb félni mint megijedni...
-
gabancs
addikt
Ha én most vennék egy ilyen telefont, és a garancia miatt nem mókolnám, mi az ami hátrányként felróható a régebbi szoftverben? Természetesen a hivatalosan megjelent frissítést feltenném, de semmi egyebet.
-
torrrent
aktív tag
Valki nézze meg légyszives a layart, müxik e a gépen, vagy senki nem használja?
-
danjeee
csendes tag
Na találtam valami hibát a B114ben ami nem sokakat érint,de hátha: Az autó(Carminat) beépített kihangosítója a B111-ben meseszépen szólt ,mintha a számnál lenne a telefon,annyra dícsérték a hangminoséget,de ezzel a B114 a Kernel-cserével lealjasodott S3 szintre,az meg zajos és távolinak tunik.Igaz nem volt full reset,de majd a végleges verzsonnél megcsinálom mégegyszer.
-
Nimda
addikt
válasz
CyberSoma #1958 üzenetére
Egy kicsit olvass vissza, mindenre találsz választ
racerx a B106-os rom egyik hibája volt a fényerő bug.Próbáld meg azt, hogy nem csak a status bar-on állítod automatára, hanem a menüben is.Bár ha nem volt full wipe frissítésnél...
Amúgy szvsz nagyon ajánlott a factory reset (force mode) minden új rom flashelése után.Elvileg előtte sem ártana, de még nagyon kezdetleges a recovery.
-
racerx
őstag
Jah és tud vki arra megoldást (handcent-en kívül), hogy a gyári sms app nem számoljon az első á betüért 60 valahány karaktert?
2 kisebb hibával találkoztam, néhány app nem futott csak villogott a képernyő, de ujraindítás után jó lett.
A másik bosszantóbb: sokszor az automata fényerőállítás elfelejtődik, és visszaáll fix-re?
Vki tapasztalt hasonlót?
Rendeltem egy [ilyen] fóliát, kíváncsi leszek, hogy válik be? Már csak vmi jó tok kéne, egyenlőre a gyári megfelel mondjuk.. -
-
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Olyanok véleményét szeretném kikérni, akik Galaxy S3 ról váltottak P6 -ra.
Én is gondolkodom valamilyen cserén, a következők miatt:
az S3 -ban halálra idegesít, hogy folyton megakad a rendszer. Csomószor van az, ha kilépek egy programból újra tölti a TW-t, de ikononként. A gyári dialer és a képnézegető olyan lassan tölt be, hogy az már ciki.Nem akarok rootolni, másik romot használni, sőt másik launchert se...menjen a gyári rendesen, ahogy kell.Ahogy nézem a P6-ot, papíron gyengébb a hardware. De a napi használatban milyen a rendszer?
Van esetleg valaki, aki próbált már benne 64Gb-s microSD -t? Fel szeretném használni az S3 ból a kártyát..A fotók és videók minősége a napi használatban milyen az S3 -hoz képest? Nekem az S3 minősége abszolút megfelel, de gyengébbet nem szeretnék...
Köszi
-
torrrent
aktív tag
Vaki esetleg megnézte a layar nevű appot, hogy nála megy-e köszönöm?
-
fanthomee
tag
válasz
barbieholmes #1954 üzenetére
Habár nincs ilyen telefonom (még) de a tesztben volt erről szó. Itt az első bekezdést olvasd el, hátha segít.
-
okoska74
senior tag
Hátha van akinek ezek még újdonságok.
Huawei Ascend P6 sajtótájékoztató - összefoglaló
How Huawei Ascend P6 drives airport security crazy
Huawei Device Hungary -
Mp3Pintyo
aktív tag
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
otomi09 #1941 üzenetére
Mai timelapse videó:
https://www.dropbox.com/s/1lc95i8dqn84f5j/2013-08-29%2014.12.01.mp4 -
bkiky01
senior tag
-
otomi09
csendes tag
Makro foto. also fokusszal
nem rossz, szerintem..
http://www.kepfeltoltes.hu/view/130829/IMG_20130820_163039_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Mp3Pintyo
aktív tag
B114-es ROM: Kamera app kicsit instabil lett, magával rántotta a telót, automatikus újraindulás.
Bár napközben meg simán lefutott rajta egy 1 órás timelapse felvétel.
GMail appit rendszeresen akksizabálónak jelzi -
honeker
őstag
Bluetooth on Call Android App fel raktam az a lényege ha kocsiban vagyok nem kell bekapcsolni a blutuszt híváskor autó mitikusan be kapcsol és ki , az a bibi hogy csak 1 x utána ujra be kell rakni a pipát lezáráskor ki lövi a programot hol kell engedélyezni hogy fusson ?
-
PEEEEET
csendes tag
Játékos kedvűeknek jó hír, az asphalt 8 szépen fut a készüléken max grafikán, valamint nem jelentkeztek eddig textúrahibák sem, amik a 7-ben jelen voltak.
-
racerx
őstag
Na kezdem belakni a kis készüléket , eddig nagyon bejön, semmi sallang, nem kell midenféle fölösleges progikat kitörölni, bár a sok google "okosság" gyomlálásért kiált
Főleg ez az asszisztens a kártyákkal...
Viszont érdekelne egy jóminőségű fólia, ill. tok (a gyárit használom, nagyjából megfelel), sajnos meló miatt szükségesek. Van már vmi választék belőlük, vagy még korai?
Jah, és még mindig nincs megoldva, hogy smsben az "á" vagy 60 karaktert elfoglaljon. Handcentet(abban jó) használom, de ha lenne megoldás, akkor nem lenne rá szükségem. -
torrrent
aktív tag
Nálatok se indítja el a layar nevű appot. Ha valakinek lesz egy kis ideje megnézné. Nekem nem nyitja meg pedig helymeghatározás adatkapcsolat minden be van állítva.
-
honeker
őstag
érdekes...le töltöttem a playbol a ex dialert ki lépés a gyári képernyőre és sehol megint le töltöm minden ok....újra indítás és el tűnt....na most mi van?
-
djbelo
senior tag
Valaki használja a Wi-fi Matic-ot? Vagy manuálisan kapcsolgatjátok ki-be a wi-fit?
-
Beus008
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna feltenni esti/éjszakai képeket, amik p6-al készültek? Nagyon tetszik ez a telefon, de még nem tudtam dönteni, hogy a Lumia 925-t, Samsung s4 minit, vagy ezt válasszam.
-
bkiky01
senior tag
Az állapotjelző led tud kéken is villogni? Ha igen, hogy tudom rábírni?
-
okoska74
senior tag
válasz
alexander12 #1915 üzenetére
Ez privátba ment csak elnyomtam, és nem tudom, hogy hogyan lehet törölni a hozzászólást.
-
Nimda
addikt
Változott,bővült a build.prop...ha valakit érdekel:
B111:
ro.config.delay_send_signal=true
B114:
ro.config.delay_send_signal=true
ro.config.hw_ReduceSAR=true -
racerx
őstag
Na ugy nézem, hogy a gyári backup is végzi a dolgát nagyjából jól, igaz widgeteket nem ment a screeneken (de azt nem is szokta az android), appok +data is myegy , kivéve 2 filekezelőnél.
Nem rossz ez így, legalább nem kell full wipe után mindent előről kezdeni. -
Gabes13
tag
Ha valaki root-olt xp-vel dobjon rám egy üzit!! Köszi....
-
Gabes13
tag
Hali! Érdeklődnék, hogy a root-olás minden mással működik csak XP-vel nem?? Köszi a választ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest