Hirdetés
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!

Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
veterán
Én is vásároltam egy ilyen telefont, imádom.

-
bkiky01
senior tag
Valaki fölrakta ezt már?
Én elakadok félidőben.. :S -
Spindlyman
tag
válasz
Platina113
üzenetére
Abszolut megbizhato. ;-) A szoftver, ha jol remlik B606...
-
Ricsi200
tag
-
Gabee76
csendes tag
Hali mindenki.
A beállitások/biztonság/Eszköz-rendszergazdák/Android Eszközkezelő. Ez mi akar lenni??
"Az eltünt eszkoz zárolásának vagy törlésének engedélyezése az android eszközkezelő számára."
Nem tiszta mi is akar lenni.Másik. A három betűs navit sikerült már valakinek működésre birni benne?
Köszi.
-
PEEEEET
csendes tag
Hamarosan nekem is lesz egy ilyenem, már várom

-
Nimda
addikt
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Igy van
természetesen ha nem aktív az adatkapcsolat, akkor nem lesz net, ha elalszik a wifi.Viszont ez pontosan azért zavaró, mert addíg nincs szinkronizálás, ha valakinek nincs mobilnete.De most már ha valaki az alábbi "fordítás" alapján állítja be, akkor nem lesz gond 
-
espista
senior tag
Aki érti az angolt, állítsa át rá a telefonját és úgy nézze meg a beállításokat.
-
Nimda
addikt
válasz
Csocsesz75
üzenetére
De miért?
ha nem alszik el a wifi, akkor nem megy a mobilinternet
és pontosan ez a lényeg, hogy ne váltson át adatkapcsolatra, ami ugye már pénzbe kerül, illetve pörög az adatforgalom... -
-
endemondo
csendes tag
válasz
Platina113
üzenetére
Igen

-
otomi09
csendes tag
Huawei ascend p6 telefonomat Sony smartwatch al szeretnem osszekotni, nem sikerul...
-
mikesa
tag
Sziasztok!
Én is P6-os lettem....
Tudnátok segíteni abban, hogy a Total commander, ami a telefonra van telepítve miért nem látja a memóriakártyámat. A gyári filekezelő látja.... -
endemondo
csendes tag
válasz
Platina113
üzenetére
Mint ahogy a képen is van ez egy keret, ami a telefon vastagságánál kicsit vastagabb, így ha leteszed asztalra akkor nem sérül a kijelző(vagy a hátlap). És ha leesik nem kopik le az oldala.. Vannak gumi, műanyag bumperek is a gumi gondolom jobban véd ha leejted..
én jobban szeretem mint egy tokot mert így még látszik a telefon szépsége, de védi is

-
Platina113
csendes tag
válasz
Spindlyman
üzenetére
Ezt honnan tudod? Megbízható a forrásod?
-
d@minator
addikt
Olyan fordította aki nem ért hozzá. :-)
Nekem olyan volt a mértékegységváltónál, hogy hangerő és köbméter. Térfogat lett volna a helyes de a volume térfogatot és hangerőt is jelent. A fordító gondolom nem is látta a telefont csak kiadták neki a szöveget így lett a térfogatból hangerő. -
djbelo
senior tag
Igen írtam már. Biztos, hogy a megfogalmazással (fordítással) van a baj, mert így értelmetlen! Viszont állítsd be így és akkor jó lesz a wifi!
1.Energiakezelő-----Intelligens
2.Wifi alvó mód bekapcsolása---- MINDIGNálam így rendesen megy minden,ha pedig bekapcsolom az adatkapcsolatot,akkor ha leszakad a wifiről automatán rááll adatkapcs. De én az adadkapcs. nem használom,csak wifit!

-
Nimda
addikt
Amúgy számomra tök logikátlan ez a wifi beállítás, vagy inkább megfogalmazás:
wifi alvó mód bekapcsolása:
-mindíg -> tehát mindíg alszik? akkor mikor van "ébren"?
-csak ha csatlakoztatva van -> tehát akkor alszik el, ha csatlakoztatva van? nem kéne...ha nincs csatlakoztatva, akkor nincs is minek elaludnia
-soha (növeli az adatforgalmat) -> melyik/milyen adatforgalmat? a wifié nem igazán számít, ha meg nem alszik el, akkor a 3G sem fog működniNos a jelenlegi helyzet az, hogy egy idő után (kb. félóra) elalszik a wifi és átvált 3G-re automatikusan, bármelyik beállításnál
és utána elég nehezen ébred.Főleg egy éjszaka után, mikor reggel rápillantok nuku wifi...értem én hogy éjszaka neki is aludnia kell...de azért ez túlzás
álomszuszék a wifim, slussz...Amúgy a gmail app frissítésével gondok vannak, én el is távolítottam a frissítést és így már ok.Nem kaptam meg a leveleket, illetve csak egy idő után, erre sokan panaszkodnak a play-en is.
-
endemondo
csendes tag
Szvsz ez nagyon jól mutatna rajta:
[Aluminium bumper]
-
Uuser
tag
válasz
Spindlyman
üzenetére
Használtam a gyári szilikon tokot kb. 3 napig. Aztán levettem.
Rájöttem ugyanis hogy baromi ronda, elveszti a telefon az egyedi vonzerejét, valamint gyüjti a szilikon a port és a szöszt a keret mellett.
Lesz azért tok, egy merev Nillkin-re gondoltam, előző telón is ilyen volt és nekem tetszett. -
Szabie85
tag
Nagyon jó lett.

-
Spindlyman
tag
Nem tudom kinek mennyire lényeges információ ez, de ha minden igaz, akkor a Vodafone is felveszi a kínálatba a P6-ost.
-
racerx
őstag
válasz
andriska0725
üzenetére
Én is így vagyok vele, de a topic szorgos követése mellett, arra az elhatározásra jutottam, hogy még várok pár hónapot a vásárlással. Remélem ennyi idő elég lesz a telónak. (Ha nem akkor jön az S3-mas
) -
endemondo
csendes tag
válasz
andriska0725
üzenetére
Ne légy lusta visszaolvasni
sok minden kiderül 
-
djbelo
senior tag
Ehhez mit szóltok??
[link]
-
andriska0725
tag
sziasztok. egy ilyen telefon vásárlásán gondolkozok, és az lenne a kérdésem, hogy meg éri-e? tényleg olyan jó, mint ami a tesztből kiderült? akadások esetleg? üzem idő? valami hiba, ami említésre méltó?? rom csere, menniyre bonyolult? főzött romokat csinálnak rá? előre is köszi a válaszokat!

-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Mi ez a kijelző védő fólia mizéria??
Nem Karc álló üveg a kijelzője? A tesztben azt mondták az.
Más. A Magentás T-nél vásárolt készülék valóban független az enyém legalábbis tutti mert a Kék T-s szolgáltatóval használom most és működik rendesen.
Üdv.
-
endemondo
csendes tag
-
Mp3Pintyo
senior tag
MHL-es TV-re kötést próbálta már valaki? Milyen a minősége?
-
Nimda
addikt
válasz
bokrosolajos
üzenetére
A gond ezzel az, hogy kitöröltem a városokat és csak egy maradt, ami alapértelmezett, lokáció szerinti.Ahogy ezt az egyet próbálom lapozni ,amit nyilván nem lehet mert nincs hová lapoznia és megakad, így is laggol, pedig ez már egy "lekért" előrejelzés.A frissítés meg óránkénti...de kikapcsolt nettel is akadozik.
Megvetted amúgy a telót?
-
bokrosolajos
őstag
-
|AP|
veterán
vennék a telefonhoz egy fóliát (lehet a hátlapra is). Ebay-es rendelést viszont nincs időm kivárni. Bp-n tud valaki olyan üzletet ahol már árulnak hozzá fóliát?
-
törölt tag
válasz
Mp3Pintyo
üzenetére
A tulajok szerint nem rossz én csak arról írtam amit a teszt fotókon láttam. Szerintem tőkéletes telefon fotó nincs, mivel majdnem minden telefonba ugyan attól a gyártótól származó szenzort építik nagy különbség nem is várható, max attól lehet változás jobb irányba hogy melyik gyártónak sikerül jobb szoftvert írni hozzá.
-
törölt tag
válasz
Mp3Pintyo
üzenetére
Így van, sajnos a T- nél nem lehet kapni, én is nexust vettem volna ha lenne ott. Szerintem kamerában sok telefon sokkal rosszabb nála, megnéztem egy csomó vele készült fotót engem nem tántorítottak el de ez lehet egyéni megítélés kérdése. Mondjuk ha megnézed a P6 fotóit ott a hol nagy felületű fehér háttér van, mindegyik vízszintesen csíkozott, valamiért.
-
-
endemondo
csendes tag
Valaki vett fehéret? Igaz az hogy a fehér P6 hátlapja műanyag?? nemistudom hol olvastam már ezt..lehet h itt valahol ..

-
-
okoska74
senior tag
válasz
csillag1404
üzenetére
Nálam is ezt írja és én elvileg függetlenként vettem.
-
Nimda
addikt
válasz
csillag1404
üzenetére
Jó lenne tudni,hogy ez valóban azt jelenti,hogy független e

T-s a telód? a sim eszközkészlet működik nálad? nálam azt írja "helyezzen be egy sim kártyát"

-
Nimda
addikt
válasz
csillag1404
üzenetére
Igen a gapps miatt lehetnek problémák

Amúgy kiváncsi lennék hányan kapták meg függetlenül a telót
nekem a szervíz menüben elvileg azt írja, hogy inaktív a sim lock...vagyis hibás angollal, "deactive" -
csillag1404
csendes tag
Gondolok én itt arra, hogy más szabvány esetleg, gapps is más gondolom Kínába, ők appstore-t használnak azt hiszem play helyett.
Más dolog: Az alkalmazás kezelőben egy "játékra" rá bökve kicsit lentebb scrollozva van egy performance beállítás, gondoltam leírom hátha segít néhány app-nál ha bepipáljátok. Nekem pl: dead trigger-nél sokat dobott rajta.
-
Nimda
addikt
válasz
csillag1404
üzenetére
Én inkább megvárom az európai verziót
bár elvileg ugyanaz a hardver, miért ne működne...Az eltérö viselkedés lehet a felhasznált alkatrészek különbségei miatt is.Gondolok itt más gyártó, vagy a minőségi szórások miatt.Ugyanez volt az S2-nél is,mikor nagyon nem volt mindegy,mikor gördült le a gyártósorról.
-
csillag1404
csendes tag
[B115]
Elvileg itt fenn van 155b-s frimware a p6-u06-hoz. De jó kérdés hogy ez itt a tengerentúlon is működőképes lehet-e. Pedig ebbe is van 1-2 okos dolog amit javítottak, gondolok itt a 3. féltől származó progik teljesítményének javításán. -
okoska74
senior tag
Én is lefrissítettem 104 -ről a 107 -es verzióra. Gondoltam lesz ami lesz alapon. Én a normál upgrade -t választottam ami kb. 3 perc alatt le is zajlott.
Az előző hozzáoszlásokban említett wifi bealszik probléma nálam nem jelentkezik.
Az az időjárás app -om se laggol. Van egy nagyon pici képreakció idő különböző városok váltásakor, amikor újra rajzolja az animációt, de ez teljességgel elfogadható. Pár tized , század másodperc. Ha ezt laggnak nevezzük akkor nem próbáltátok az S3 -as névjegyek menüjét.
Egyenlőre nincs más tapasztalatom a frissítéssel kapcsolatban.Nimda fotójából kiindulva én is lőttem pár képet fehér falra és nálam a vörösödés sem jelentkezik, teljesen jó képeket készít.
-
-
Mp3Pintyo
senior tag
válasz
csillag1404
üzenetére
Játéknem érdekel, arra ott van a Nexus 7. Azóta 1 db sincs fent telón

-
mec71
tag
válasz
csillag1404
üzenetére
a reklámot igen megjeleniti de ha nem youtubos video akkor nem játsza le
-
Nimda
addikt
válasz
csillag1404
üzenetére
-
mec71
tag
válasz
csillag1404
üzenetére
bocs de tényleg nem tudna ebben a dologban valaki segíteni?
köszisziasztok
szeretném megkérdezni hogy milyen megoldással láthatom a flash videokat?
már több fajta flash playert is leszedtem,teszteltem több böngészőn is de semmi.
mi a megoldás?
ha lehet linket is szeretnék kérni
köszi ati -
csillag1404
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

természetesen ha nem aktív az adatkapcsolat, akkor nem lesz net, ha elalszik a wifi.Viszont ez pontosan azért zavaró, mert addíg nincs szinkronizálás, ha valakinek nincs mobilnete.De most már ha valaki az alábbi "fordítás" alapján állítja be, akkor nem lesz gond

én jobban szeretem mint egy tokot mert így még látszik a telefon szépsége, de védi is 

és utána elég nehezen ébred.Főleg egy éjszaka után, mikor reggel rápillantok nuku wifi...értem én hogy éjszaka neki is aludnia kell...de azért ez túlzás
sok minden kiderül

.